- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor222
tag
válasz
King Unique #51966 üzenetére
Nézegettem már ebay-t is csak azzal is az a baj, hogy már küldtek teljesen mást is, mint amit hirdettek. Pl. P9 telefontokot rendeltem erre, P8-hoz valót küldtek, aminek teljesen mások voltak a kivágásai. És jó értékelései is voltak az eladónak.
Majd hétfőn megyek fateromhoz, van neki egy Maxtor D3, hátha annak jó lesz a tápja. Ha az se akkor bepróbálkozok ebay-el hátha jót küldenek.
Ezt se értem miért kell ennyi féle fejet gyártani. Meg, hogy ez a retek WD minek használja ezt a hw titkosítást. Még nagyobb szarban van az akinek a PCB hal meg. Majd ha én akarom titkosíttatom. Amúgy az összes előre összerakott külső HDD használ ilyet? Mert akkor soha többet nem veszek ilyeneket.
Ropi: köszi, de veszprémben lakom és mostanában nincs tervben pest.
Új hozzászólás Aktív témák
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest