Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor222
tag
válasz
King Unique #51966 üzenetére
Nézegettem már ebay-t is csak azzal is az a baj, hogy már küldtek teljesen mást is, mint amit hirdettek. Pl. P9 telefontokot rendeltem erre, P8-hoz valót küldtek, aminek teljesen mások voltak a kivágásai. És jó értékelései is voltak az eladónak.
Majd hétfőn megyek fateromhoz, van neki egy Maxtor D3, hátha annak jó lesz a tápja. Ha az se akkor bepróbálkozok ebay-el hátha jót küldenek.
Ezt se értem miért kell ennyi féle fejet gyártani. Meg, hogy ez a retek WD minek használja ezt a hw titkosítást. Még nagyobb szarban van az akinek a PCB hal meg. Majd ha én akarom titkosíttatom. Amúgy az összes előre összerakott külső HDD használ ilyet? Mert akkor soha többet nem veszek ilyeneket.
Ropi: köszi, de veszprémben lakom és mostanában nincs tervben pest.
-
gabor222
tag
válasz
King Unique #51962 üzenetére
Nem tudtam, hogy így titkosítja. Még megvan minden része, de pont ezért vettem inkább új "házat" mert nem szeretek adaptert cserélni, arról nem is beszélve, hogy pont ugyan olyat találni csak szenvedés. A Mybook adaptere és az Axagoné se egyezik meg. Az Axagon OUTPUT 12 V, 2.0A a régi meg 12V, 1,5A, ráadásul a csatlakozófeje se megy bele a Mybook PCB-ébe. Rendelni így nem merek, mert lehet annak is olyan feje lesz, ami nem megy bele, a környéken meg nem is tudok olyan boltról, ahol lehetne nagy választékban kapni adaptert.
-
gabor222
tag
Volt egy WD Mybookom (2TB), de a hét elején már nem kapcsolt be a tápjával. Szétszedtem és beraktam a HDD-t egy Axagon EE35-XA3 3,5 házba és amikor így rádugom a gépre nem ismeri fel. Lemezkezelőbe lépve pedig az inicializálást ajánlja fel.
A kérdésem arra irányult, hogy ha inicializálom akkor elveszik-e róla minden. Mert ilyet még soha nem kellett csinálom, mindig felismerte a külső HDD-ket.
Ezt az ellenőrzést, hogy tudnám úgy megcsinálni, ha nincs betűjele?
HD Sentinelben ez látszik KÉP
Esetleg próbáljam meg berakni a gépbe, hátha úgy felismeri?
-
gabor222
tag
Sziasztok
Van egy HDD-m, ami külső rackben volt, de annak a racknek bedöglött a tápja. Vettem egy másikat, beleraktam a HDD-t, de a windows nem ismeri fel. Ha a lemezkezelőbe belépek akkor inicializálni akarja (MRB vagy GPT). Ha rámegyek, hogy inicializálja az adatok megmaradnak rajta?
-
gabor222
tag
válasz
Mezga Aladár #38838 üzenetére
Mindig felrakom őket, ha erre gondolsz.
-
gabor222
tag
válasz
Mezga Aladár #38830 üzenetére
Köszi. Úgy néz ki ez megoldotta csak nem értem, hogy miért kezdett el szarakodni egyik napról a másikra.
-
gabor222
tag
Üdv
Az mitől van, hogy ha megy az utorrent 1mb-/s-nél nagyobb letöltési sebességgel akkor kb használhatatlan a gép? Az egér és a hang akad.
Játékok telepítése közben is nagyon lelassul minden még akkor is ha nem a rendszert tartalmazó HDD-re másolok.
HDD gond lenne vagy inkább Windows?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest