- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
SOS, ha olvassa valaki, RAW visszaállításban kellene segítség.
Kaptam egy wd 120 GB-os hdd-t, hogy mentsek le róla egy könyvtárban lévő kb 20 gb-nyi adatot.
Linux alatt akartam külső meghajtóként csatlakoztatva, de még gparted se látta a meghajtót.
Win-es gépre csatlakoztatva külső hdd-ként azt írta, hogy a szokásos win7 struktúra van rajta, G jellel a 100 MB-os boot partíció, viszont utána lévő 119 GB-ra RAW-ot írt.Testdisk7-et ráeresztettem, 4 hibás partíciót talált, de számomra értelmezhetetlen számadatokkal.
Ráadásul a quick search és advanced search mindegyike azt mondta, hogy nincs se partíció, se fájl.Most bajban vagyok, hátha a linuxos gépem tolt el valamit, de nem tudom, hogyan tudnám helyrehozni.
A testdisk leirásában minden szép és jó, de itt olyanok jelennek meg partíció soron
(* sys = 4F 119380 132 62 ) amivel nem tudok mit kezdeni.Képernyőképeket tudok küldeni, aki kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest