- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #4080 üzenetére
Köszi a tippet. Lehúztam minden más eszközt, új BIOS-t raktam fel az alaplapomhoz, és átraktam másik csatornára is. Nem tudom melyiktől, de valamelyiktől megjavult, és most már tudtam Win-t installálni.
Driver biztos nem kellett neki, mert SP2-s volt az XP, és látta is a vinyót, csak mikor felmásolta a fájlokat, és a vincsiről újraindult volna, akkor döglött azzal, hogy nem rendszerlemez.
Viszont észrevettem egy különbséget a mostani install, és a korábbi installok között. Korábban a Win install elején, tehát amikor a partíciókat állítom be, a létrehozott 30000 mbyte-os C partícióból csak egy mbyte-ot használt fel, a többit szabadnak látta. Most viszont többet használt fel. Lehet, hogy valami rendszerindításhoz szükséges cuccokat nem másolt fel korábban a Win, bár nem tudom, hogy akkor hova másolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest