Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft
üzenetére
Köszi a tippet. Lehúztam minden más eszközt, új BIOS-t raktam fel az alaplapomhoz, és átraktam másik csatornára is. Nem tudom melyiktől, de valamelyiktől megjavult, és most már tudtam Win-t installálni.
Driver biztos nem kellett neki, mert SP2-s volt az XP, és látta is a vinyót, csak mikor felmásolta a fájlokat, és a vincsiről újraindult volna, akkor döglött azzal, hogy nem rendszerlemez.
Viszont észrevettem egy különbséget a mostani install, és a korábbi installok között. Korábban a Win install elején, tehát amikor a partíciókat állítom be, a létrehozott 30000 mbyte-os C partícióból csak egy mbyte-ot használt fel, a többit szabadnak látta. Most viszont többet használt fel. Lehet, hogy valami rendszerindításhoz szükséges cuccokat nem másolt fel korábban a Win, bár nem tudom, hogy akkor hova másolta...

Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest