- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #4080 üzenetére
Köszi a tippet. Lehúztam minden más eszközt, új BIOS-t raktam fel az alaplapomhoz, és átraktam másik csatornára is. Nem tudom melyiktől, de valamelyiktől megjavult, és most már tudtam Win-t installálni.
Driver biztos nem kellett neki, mert SP2-s volt az XP, és látta is a vinyót, csak mikor felmásolta a fájlokat, és a vincsiről újraindult volna, akkor döglött azzal, hogy nem rendszerlemez.
Viszont észrevettem egy különbséget a mostani install, és a korábbi installok között. Korábban a Win install elején, tehát amikor a partíciókat állítom be, a létrehozott 30000 mbyte-os C partícióból csak egy mbyte-ot használt fel, a többit szabadnak látta. Most viszont többet használt fel. Lehet, hogy valami rendszerindításhoz szükséges cuccokat nem másolt fel korábban a Win, bár nem tudom, hogy akkor hova másolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest