- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Balathruin #40405 üzenetére
Megnéztem amit linkeltél. Holnap délután kipróbálom.
Azonban van egy-két kérdésem.
A leírás alapján a hibás(nak látszó) HDD-t kell primari master-re tenni. Vagyis rádugom az SATA-1-es csatlakozóra. Gondolom, hogy minden más vinyót (a tényleges elsődlegest is) lehúzhatok az alaplapról. Pen drive-ról bootolok, telepítem a firmware-t és utána mindent visszadugok a "rendes" helyére? Jól gondolom?
Van egy 500 GB-os HDD is a gépemben. Sajnos most nem tudom fejből, hogy HD502HJ vagy HD503HI típusúak-e (vagy más), de az lehet, hogy az egyik vinyó megadja magát a másik meg nem a firmware inkompatibilitása miatt?
A firmware frissítés során a lemezekre ugye nem történik adatírás és nem történik esetleg átparticionálás, vagy formázás? Nem kicsit sajnálnám a rajta lévő adatokat...
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest