Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
lacy027 #36714 üzenetére
Nem tudom miért írtad bele az én nevemet is, de biztos gondolat olvasó vagy, ugyanis "WD5000AADS" merevlemezem szintén szerepel a listán. Eddig Win 7 operációs rendszer alatt nem tapasztaltam problémákat vele. Vagy ez olyan hibajelenség amit nem lehet egyszerűen kiszúrni, mégis gondokat okozhat?
Próbáltam olvasni a cikkben linkelt angol leírást, de nem igazán értem hogy a probléma most rám is vonatkozik, vagy csak egyes felhasználókra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Star Trek
- Autós topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged