- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz
liksoft
üzenetére
No, akkor most már ezt is tudom.

Külső vinyóknál mindig kínosan szoktam ügyelni, hogy engedje eltávolítani, valóban nem jönne jól egy kis adatvesztés. Ha nem hagyja, inkább mindig újraindítom a gépet (azért szerencsére ritkán kell).(#36072) Csabi1984: Nekem még nem volt vele gondom, mint ugyanitt feljebb is írtam, kikapcsolás előtt mindig el kell távolítani a tálcán levő kis ikonnal. Én azért használok pár lemezt így, mert filmek, fényképek stb. van rajtuk, amiket nem használok folyton, ezért felesleges, hogy menjenek egyfolytában. Csak akkor kell bekapcsolni, ha tényleg akarsz róla valamit.
Javaslom a WhereIsIt (vagy hasonló) progit, beszkenneled, mi van rajta, és bármikor meg tudod nézni (ha keresel valamit pl.), hol található anélkül, hogy bekapcsolnád mindegyik külső HDD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő