- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
janos666 #31491 üzenetére
Sajnos a samsungok ilyenek, már elég sokszor leírtam mahinálva vannak a smart adatok ezeknél. Mesterségesen vannak eltolva a riasztási küszöbök így egyik pillanatról a másikra jelzi majd hogy vége, ilyenkor már menteni se lehet róluk maximum akkor ha a tányérokat átpakolja az ember másik szerelvénybe.
Valószínűleg ennek ennyi irási hibával vagy valamelyik fej nem százas vagy a felület van elhasználódva amely elhasználódást a fentebb írt mahinálás miatt egyszer csak befogja adni hogy 100+ hibás szektor 0%. Sajnos a legváratlanabb pillanatban fogja ezt produkálni, egy kettő ilyet már én is átéltem sajnos még vagy 5-6 éve. Előtte is tudtam hogy ezek a samuk nem százasok mert rengeteg ügyfél keresett meg samsung bajokkal, de akkor kezdtem jobban belemászni az okokba mikor én is beszívtam velük. Amit leírtál te magad is az a tünet amúgy, ahogy gyűlik a hibás rész úgy lassul a vinyó végén már ilyen 20-38 mega körül is produkálhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest