- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Visszatérő probléma már, hogy a filmek időnként akadnak nálam. Nincs gyenge vas alatta (i5-3570 8giga memóriával és HD4890-el megtámogatva, ez az adatlapomon látszik), ráadásul ugyanarról a winyóról lejátszva egy 1080-as HD az előbb tökéletes volt, míg egy mezei BD-RIP úgy akadt, mint a fene. Korábban még DVD-RIP-eknél is tapasztaltam a hibát, mitől lehet ez?
Az jogos, hogy az a winyó már nem tökéletes állapotú (kép mellékelve, ezt használom letöltésre), de úgy rémlik régebben a másikról is akadtak a filmek, ahol tárolom őket (Samsung HD204UI), bár ebben most hirtelen nem vagyok biztos.
Viszont további érdekesség, hogy ugyanezen a 2TB-os Samsungon vannak telepítve a játékaim (az a rengeteg ), és a StarCraft 2 például brutálisakat lagolt játék közben időnként. Mióta átmásoltam SSD-re, a hiba megszűnt. Viszont helyette a Call of Duty MW2-t vissza kellett tenni az SSD-ről a 2 terás HDD-re, mert csak 64-es az SSD, és érdekes módon azóta sok mp-el lassabban tölti be pályaváltáskor az újat, mint a mellettem lévő régi E8400 Core2-es gépem, és ez nekem gyanús.
Van ötletetek mit nézzek meg, mivel lenne érdemes tesztelni? Aggódjak amiatt a hiba miatt, amit a Sentinel jelez a HD103UJ-nál? Már legalább 1 éve ezt jelzi, és azóta nem nőtt a hibák száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged