Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

Sziasztok!
    Visszatérő probléma már, hogy a filmek időnként akadnak nálam. Nincs gyenge vas alatta (i5-3570 8giga memóriával és HD4890-el megtámogatva, ez az adatlapomon látszik), ráadásul ugyanarról a winyóról lejátszva egy 1080-as HD az előbb tökéletes volt, míg egy mezei BD-RIP úgy akadt, mint a fene. Korábban még DVD-RIP-eknél is tapasztaltam a hibát, mitől lehet ez?
    Az jogos, hogy az a winyó már nem tökéletes állapotú (kép mellékelve, ezt használom letöltésre), de úgy rémlik régebben a másikról is akadtak a filmek, ahol tárolom őket (Samsung HD204UI), bár ebben most hirtelen nem vagyok biztos.
    Viszont további érdekesség, hogy ugyanezen a 2TB-os Samsungon vannak telepítve a játékaim (az a rengeteg ), és a StarCraft 2 például brutálisakat lagolt játék közben időnként. Mióta átmásoltam SSD-re, a hiba megszűnt. Viszont helyette a Call of Duty MW2-t vissza kellett tenni az SSD-ről a 2 terás HDD-re, mert csak 64-es az SSD, és érdekes módon azóta sok mp-el lassabban tölti be pályaváltáskor az újat, mint a mellettem lévő régi E8400 Core2-es gépem, és ez nekem gyanús.
    Van ötletetek mit nézzek meg, mivel lenne érdemes tesztelni? Aggódjak amiatt a hiba miatt, amit a Sentinel jelez a HD103UJ-nál? Már legalább 1 éve ezt jelzi, és azóta nem nőtt a hibák száma.

Új hozzászólás Aktív témák