- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
V8-P8H67E BIOS 3603 van ok amiért szükséges frissíteni ! ugyis DMA gondokkal küzd
1.Improve system stability.
2.Improve memory compatibility.
3.Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us
* Enable support for Intel Next Gen 22nm Processor E1 stepping MP version CPU.* a. After updating BIOS, it is suggested to clear CMOS by erasing the CMOS RTC RAM data
b. If you want to replace the Sandy Bridge CPU to an Ivy Bridge CPU, please ensure that the AC power is unplugged completely before installing the processor*To better operate the system with Ivy Bridge CPU, it is required to follow the steps as below:
1. Update BIOS with “(Rev. 3603)”
2. Replace Sandy Bridge CPU with Ivy Bridge CPU
3. Update below drivers under Window OS
-Chipset: Intel Chipset Software Installation Utility
-MEI: Intel Management Engine Interface
-VGA: Graphics Accelerator Driver
Notice: The system will still be compatible to Sandy Bridge after updating.******************************************************************************
De az összes frissítés szinte Improve system stability. tartalmaz ! rendszer stabilitást próbálják javítani .... ezek alapján van vele/velük gond , egy éve stabilitási gondjai vannak a lapnak ... talán az uccsó májusi már végleges ... és jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő