Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Par napja irtam a forumba, hogy osszeomlott a gepem ([link] az egyik percrol masikra.
Bevittem egy szervizbe, hogy mondjanak ra valamit, megis mi tortenhetett. Egy indiai forma vette at, es azt mondta, hogy sima "crash", osszeomlott a win7, le kell menteni mindent, format C, majd reinstall.
O ezt a HP Recovery Manager programmal szandekozik megtenni, es 35€-t akar kerni erte. Egyelore nem hoztam el (meg amugy is kellene vinnem neki egy kulso hdd-t, hogy lementhessen mindent), es szeretnek utanajarni, hogy hogy mukodik ez.
- ilyen "crash"-ek csak ugy tortennek a hdd-vel, egy format C, es mehet minden a regiben?
- az adatmentes egy ilyen meghajtorol mekkora kockazattal jar? en is el tudnam vegezni ugy, hogy nem kell attol tartanom mikor lesz minden olvashatatlan a hdd-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- YouTube
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest