Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dosailord
tag
Sziasztok!
A Samsung HD753LJ 750GB-s HDD-m egy külső házban esett működés közben kb. 20-30 centit, padlóra. Nem pörög fel, kb. 3 mp-ig zúg a motor, majd abbahagyja, és így próbálkozik még le nem húzom a tápról. A fedelét levettem, valóban nem pörög fel. A tányérok azonban forgathatók kézzel, csak nehezen, az író-olvasó fejen és a lemezen sem láttam semmilyen sérülést (a fejek már a parkolózónában voltak).
Van valami esély megoldani a problémát? Az adatok nem annyira fontosak, elég, ha működik. A motor is jónak tűnik, ha működés közben forgatom, akkor emelkedik a hangja. Sokat nem próbáltam, kb. 2-3 alkalommal volt így tápra dugva, és nem tartott tovább 10-20 mp-nél egyik próba sem.
Semmilyen külsérelmi vagy belső sérülés nem látszik, garancia már nincs sajnos. Inkább érdekességképpen szeretném megjavítani, de ha használható marad a tárhely, annak nagyon örülnék. Úgyis csak pótolható adatok kerülnének rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest