- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mentát
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 880GA-UD3H alaplap, otthoni szerverben használom. Van benne két alaplapi SATA kontroller, az egyik 6 portos SATA3, a másik 2 portos SATA2.
Namost betelt a 8 db 2 terás vinyóm, úgyhogy bővítésbe kezdtem.Először vettem egy olcsóbb ASROCK SATA3 2 portos+eSATA PCIe kontrollert. De ahogy beteszem valamelyik slotba (nem is kell hogy vinyót dugjak rá) az oprendszer nem indul el.
Mindhárom kontroller bios-a szépen elindul, mindegyik felismeri a vinyókat amit rádugok, de utána, mikor indítani kellene az oprendszert, csak üres képernyő és villogó kurzor látható.
Esetleg hosszú-hosszú idő múlva kiírja hogy Starting Operation System, de aztán semmi több.Amiket próbáltam:
BIOS-ban boot sequence és Hard Disk Priority állítás.
Firmware frissítés.
Boot vinyó átdugása a kártyára.Semmi sem segített, úgyhogy vettem egy 4 portos Adaptec 1430SA-t (úgyis ez lett volna a végleges megoldás, csak várni akartam volna még vele).
Na ezzel ugyanez volt a szitu...Nem tudom valaki látott-e már ilyet, ha igen mi volt (volt-e) megoldás.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest