- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Nem másodperc, hanem perc
Amúgy látja a bios a boot-nál, sőt ha arról bootolok, akkor tudja a windows, ha ezalatt a két perc alatt lőttem le a gépet, mert következő indításnál felajálnja a csökkentett módot. Tehát azt feltételezem, hogy már működik valamennyire a vinyó, mert a Windows boot manager be tud tölteni kapásból, csak azután a windows szórakozik. viszont az mindegy a windows-nak, hogy arrol a vinyórol bootol, vagy épp az SSD-ről (átmásoltam SSD-re a partíciót), ugyanúgy meg van a két perc teljes áramtalanítás után. Ha meg eltávolítom, akkor meg 1 SSD-vel, 1 winyóval, 1 ODD-vel (kopp-kopp) indul mindig kapásból. amíg IDE módban használtam a rendszert addig ilyen nem volt.
Turbo/free? Miyen gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy látja a bios a boot-nál, sőt ha arról bootolok, akkor tudja a windows, ha ezalatt a két perc alatt lőttem le a gépet, mert következő indításnál felajálnja a csökkentett módot. Tehát azt feltételezem, hogy már működik valamennyire a vinyó, mert a Windows boot manager be tud tölteni kapásból, csak azután a windows szórakozik. viszont az mindegy a windows-nak, hogy arrol a vinyórol bootol, vagy épp az SSD-ről (átmásoltam SSD-re a partíciót), ugyanúgy meg van a két perc teljes áramtalanítás után. Ha meg eltávolítom, akkor meg 1 SSD-vel, 1 winyóval, 1 ODD-vel (kopp-kopp) indul mindig kapásból. amíg IDE módban használtam a rendszert addig ilyen nem volt.