- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádibádi
tag
Üdv mindenkinek!
Kérlek titeket segítsetek vhogy mert már az egyvérzés kerülget.

Akkor tehát kezdeném az elejéről:
Tehát van 1 db. 200GB. -s ATA 133 ( SAMSUNG ) HDD-m. ( Tökéletesen üzemel ezzel nincs is gond ) Viszont történt kb. 2 órája hogy fel akartam rakni a magyar VISTÁT ( 3 particióra van osztva a HDD : 1. az XP nek ez 10 giga 2. a vistának ami nem volt előre formázva csak meg volt hagyva neki 15giga hogy ne keljen darabolgatni és a 3. az adat részleg , ezen volt minden adatom ) tehát fel akartam rakni az előre kivágott 15 gigára a vistát és a többihez nem is nyúltam természetesen fel is ment szépen de mikor progikat szerettem volna telepíteni rá látom hogy az adat particiót nem látja a vista
mondom mi van ?
Úristen hova lett ?
XP elindít az sem látja ( már ) pedig eddig semmi gond nem volt. Ekkor már az agyvérzés szélén voltam ( hiszen KB. 140 GB. FONTOS adatom volt azon a részen ) de gondoltam csak megoldom vhogy. Vista partició letöröl ( a telepítőben az adat parti üresként szerepel ami lehetetlen hisz 2-t egyszerre nem formázhatott elvileg
) XP elindít semmi válozás már a szívroham is majdnem rámjött , idegességemben felraktam a Partiton Magic 8 -at de az meg unallocated -nek látja azt a fent maradt 180 gb.-t
Próbáltam undelete partition- ozni de nem talált ilyet.

Nem tudom mi tévő legyek ilyet még életemben nem láttam pedig már volt sok furcsa esetem de ez mindenen túltett
Akinek bármilyen hasznos ötlete van kérem írjon!
Előre is köszönöm
u.i : Bocsi a hibákért már fáradt vagyok de nem tudok most aludni e miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- LED világítás a lakásban
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) XP elindít semmi válozás már a szívroham is majdnem rámjött , idegességemben felraktam a Partiton Magic 8 -at de az meg unallocated -nek látja azt a fent maradt 180 gb.-t