- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rroolleerr
csendes tag
Sziasztok,
már 1 napja szenvedek egy problémával, ami a következő:
Van egy Hitachi 160 Gb -s laptop winyo, 90 és 60 Gb -s partíciókkal. A 60 s on volt eredetileg a randszer, win 7, jelenleg üres. a 90 -sen meg az adatok. Az ismerősöm vmi lemezkezelőben, particionálóban ügyködött és nyomott egy wipe partition -t, nem tudta mit jelent és hagyta végigfutni...
Ez elvileg eltávolítja a partíciót. Ezen a particion adatokat tárolt és ezekre lenne szüksége. Hogy lehetne ezeket vissza nyerni?
Jelenleg asztali PC -re van, második winyoként rákötve. Mindkét partíció NTFS s.
Paragon Partition Manager™ 10.0 Server -l próbálkoztam már, Back up Disk or Partition -l.
Létrehoz egy mentést, de ezt vissza kéne írnom a partícióra?? Nem tudom mit kezdjek ezzel.
Csatoltam képet a partíció nézetről, elvileg az adatok megvannak, csak vmiért a win 7 nem látja őket. Minden áron formázni akarná a partíciót.
Tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest