- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Más topicban már felvetettem a problémám, gondolom nem árt, ha itt is előhozom:
Légyszives segítsen már valaki!
Probléma felvázolása: össze kell raknom egy alap P4-est WinXP-vel. Minden klappol, kivéve a winyó. Érdekes a jelenség, ilyet még nem tapasztaltam, ezért fordulok hozzátok. WD 200GB IDE másik gépből vettem ki, ott volt formázva is, de ott másodlagos HDD volt, ahová betenném rendszer megy rá. HDSentinel szerint 98%-os.
Amikor berakom a gépbe, nem találja a bios. Többszöri ki-bekapcs után véletlenszerűen hol látja, hol nem, de ha fel is fedezi nem azt írja ki ami a neve, hanem egy rakás ömlesztett karaktert. Kisérő jelenség: sistergő, surlódó hang (ritkán kattogó) Kis idő elteltével újraindul a gép, mielőtt bármit is tehetnék. Alaplapi bios beállítások (amikor elérhető) rendeben vannak. Kivettem a gépből, betettem egy másikba amin már rendszer van, de ott tökéletesen működik ahogy kell, semmi feltűnő hangjelenség nem kíséri. Lehet rá írni, róla olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston KC3000 NVMe 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest