- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
capulet75 #16269 üzenetére
Még egy ideig tudod használni, de aztán ki fog purcanni és el fog veszni mindened. HD Sentinel is azt írja ki, hogy azonnali adatmentés.
Javaslat: ahogy liksoft is mondta, ami még elérhető átmásolni máshová, ha szükséged van rá; a winyót hibásként meghirdetni és eladni, mert az elektronikája mg jól jöhet valakinek vagy szétszedni, neodim mágneseket jobb célra felhasználni -
lujó55
addikt
Más topicban már felvetettem a problémám, gondolom nem árt, ha itt is előhozom:
Légyszives segítsen már valaki!
Probléma felvázolása: össze kell raknom egy alap P4-est WinXP-vel. Minden klappol, kivéve a winyó. Érdekes a jelenség, ilyet még nem tapasztaltam, ezért fordulok hozzátok. WD 200GB IDE másik gépből vettem ki, ott volt formázva is, de ott másodlagos HDD volt, ahová betenném rendszer megy rá. HDSentinel szerint 98%-os.
Amikor berakom a gépbe, nem találja a bios. Többszöri ki-bekapcs után véletlenszerűen hol látja, hol nem, de ha fel is fedezi nem azt írja ki ami a neve, hanem egy rakás ömlesztett karaktert. Kisérő jelenség: sistergő, surlódó hang (ritkán kattogó) Kis idő elteltével újraindul a gép, mielőtt bármit is tehetnék. Alaplapi bios beállítások (amikor elérhető) rendeben vannak. Kivettem a gépből, betettem egy másikba amin már rendszer van, de ott tökéletesen működik ahogy kell, semmi feltűnő hangjelenség nem kíséri. Lehet rá írni, róla olvasni. -
lujó55
addikt
Sziasztok! Adott egy 20GB-os Samsung SATA2 winyó. Ezt kéne formáznom rendszerlemeznek. A Win megkérdezi, hogy mekkora legyen egy egység. Kérdésem: mit jelent itt az "alapértelmezett foglalási egység"? Ez hány bájt? A következő az 512, aztán 1024, stb. Csak egyetlen particiót szeretnék az egészre.
Köszi minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest