Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gopeti
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A minap akadt egy olyan problémám,hogy a hdd-m amely két partícióra van(volt) osztva,az egyik 15G-nyi részen volt a windows,ill a programok,a másik partíción inkább adatok,nem tudta indítani a windowst,ill. lemezolvasási hibával nem indul... Betettem a telepítőlemezt,szépen indult minden,a javítás funkcióig engedtem javításhoz és kilépéshez gépelje be az exit parancsot,na ez most nem javította meg.a Hard disk sentinel fenn volt a gépen,minden paraméter kitünű volt mindig....Be boot-oltattam a hdd regenerátort,végignyálazta,semmi hibát nem talált.Erre rackba tettem és egy másik gépben megnéztem,látja mindkét partíciót ugye külön meghajtóként,az adat oldalt le is tudtam menteni,de azt ami a wint tartalmazza a commenderban rákattintva nincs ilyen meghajtó üzenet jön,a sajátgépben pedig az hogy nem érhető el,a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható! A nejem éppen az e-maileket nézte meg mikor lefagyott a gép,lehet -e esetleg valamiféle vírus,amit le lehetne szedni valahogy?Nem is a hdd amit nagyon megszeretnék menteni,csak sajna ott is van egy két file, apró progi,fénykép,stb ami oda jött le,és szeretném őket leszedni,akár úgy hogy valahogy elindul a win,vagy másik gépbe valahogy bejutni abba a partícióba...Minden segítséget,tanácsot szívesen veszek,a választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest