- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gopeti
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A minap akadt egy olyan problémám,hogy a hdd-m amely két partícióra van(volt) osztva,az egyik 15G-nyi részen volt a windows,ill a programok,a másik partíción inkább adatok,nem tudta indítani a windowst,ill. lemezolvasási hibával nem indul... Betettem a telepítőlemezt,szépen indult minden,a javítás funkcióig engedtem javításhoz és kilépéshez gépelje be az exit parancsot,na ez most nem javította meg.a Hard disk sentinel fenn volt a gépen,minden paraméter kitünű volt mindig....Be boot-oltattam a hdd regenerátort,végignyálazta,semmi hibát nem talált.Erre rackba tettem és egy másik gépben megnéztem,látja mindkét partíciót ugye külön meghajtóként,az adat oldalt le is tudtam menteni,de azt ami a wint tartalmazza a commenderban rákattintva nincs ilyen meghajtó üzenet jön,a sajátgépben pedig az hogy nem érhető el,a fájl vagy könyvtár sérült vagy nem olvasható! A nejem éppen az e-maileket nézte meg mikor lefagyott a gép,lehet -e esetleg valamiféle vírus,amit le lehetne szedni valahogy?Nem is a hdd amit nagyon megszeretnék menteni,csak sajna ott is van egy két file, apró progi,fénykép,stb ami oda jött le,és szeretném őket leszedni,akár úgy hogy valahogy elindul a win,vagy másik gépbe valahogy bejutni abba a partícióba...Minden segítséget,tanácsot szívesen veszek,a választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest