- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
maglew #91914 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Ugyanúgy 1x25A van jelenleg. Bár bővíteni szeretném legalább 32A-ra, ha engedi a szolgáltató. De még így is kicsit keménynek tűnik, ha lenne egy 7,2 kw-os nagyfogyasztó egy ilyen hálózaton.
És értem, hogy az indukciós 7,2 kw-os névleges fogyasztása akkor igaz, ha minden zóna a turbó fokozaton megy (ami nem életszerű). És hogy emellett is ritka, hogy minden fogyasztód a háztartásban egyszerre menjen.
De a gépek "átlagos" normál fogyasztására kíváncsi lennék, hogy mennyi áramot visznek el. Van itt olyan, aki méregeti ezeket real használat alatt?
Olyan szcenáriók esetére gondolok, mint pl:
- az egy családi kaja főzésnél elég átlagos, hogy 2 főzőlapon rotyog a kaja hosszú időn át, és mellette sütőben sül a hús. Ez összesen vajon mennyi áramot vesz fel?
- és ha peak időszak van, akkor mennyire ugorhat meg a fogyasztás? Ha mondjuk éppen vizet forralsz az indukcióson max fokozaton, közben valaki kaját melegít a mikróban, forró nyár miatt megy a klíma is, és a szárítógép meg a háttérben működik? És akkor random előfordulhat, hogy fater épp barkácsolni akar a pincében valami géppel, vagy anyuka porszívózna, akármi hasonló?
És mindezek közben az állandó fogyasztók is pörögnek a háttérben, mint hűtő, kazán/bojler, gyerek nézik a házimozit, sötétben égnek a lámpák, stb. -
Mauzes
addikt
Guys, a másik, amit full nem látok most át, hogy a beépített hűtő elhelyezését hogyan oldják meg oly módon, hogy az alsó szekció ajtaja pont ugyanabban a magasságban végződjön, mint a többi alsó szekrény felső vége / a munkalap.
A dilemma nálam, hogy a hűtők alsó (jellemzően fagyasztós) ajtajának teteje olyan 60-70 cm magasság közé esik. Tegyük fel, hogy a munkalap magasságot a talajtól 95 cm-re akarod tenni, akkor az alatta lévő kabin ajtaja a talajtól lesz mondjuk 92 cm-re (10 cm lábazaton egy 82 cm-es szekrény).
Ahhoz, hogy a hűtődnek az alső ajtaja pont esztétikusan ugyanabban a magasságban végződjön, mint a mellette lévő szekrény ajtaja, akkor fel kell emelned a az egész hűtőt? Ez tökre nem tűnik praktikusnak, hiszen az alapból 190+ cm-es hűtődnek a teteje akkor kb. 210 cm-re fog esni, ami már nehezen elérhető.
-
Mauzes
addikt
válasz
Gömbike #91823 üzenetére
Én nem tudom elképzelni, hogy milyen szcenárió az, ahol a lefelé nyíló ajtósból KÖNNYEBB bármit kivenni, mint az oldalra nyílósból. Erre egyetlen esetet látok, amikor pont abból az irányból akarod megközelíteni, amely irányba az ajtó kinyílt, de egyébként alulról/felülről/másik oldalról SEMMI nincs az oldalra nyílós mikró nylása előtt, ami zavarhatná a megközelítést. Míg a lefelé nyílónál meg akár szemből, akár oldalról akarod megközelíteni, hogy valamit beraksz/kiveszel, ott figyelni kell a vízszintesen teljes szélességben kiálló ajtóra, hogy azon mindig "át kell emelni" a dolgokat.
Persze most olyan esetről beszélünk, ahol a mikró fentebbi pozícióban van elhelyezve, pl. beépített. Ha alacsonyan van a mikró, akkor a lefelé nyíló ajtónak sincs relevanciája, mert bármely esetben felülről lefelé fogod megközelíteni a mikró nyílást.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, beépített mikrót tervezünk a konyhába. A pontos magasságot még nem lőttük be az asztalosnak, de beépített sütő is lesz és felette terveznénk a mikrót. És ha már úgy is elfoglal egy nagy helyet a szekrényben (60x40 cm), akkor gondoltam legyen a lehető legnagyobb űrtartalmú.
Viszont emellett meg alavetően nekem az tűnne kényelmesebb használatnak, hogy oldalra nyíló ajtaja legyen. Nekem az sokkal ergonomikusabbnak tűnik, hogy ha az átlagosnál relatíve magasabban van egy mikró (mivel alatta egy sütőnek kell elférnie), akkor ne nehezítse még az is az ételek-italok ki és be mozgatását, hogy egy lenyíló ajtót kell minden mozdulatnál úgymond kikerülni (vs. oldalra nyílónál a mikró nyílásánál közvetlenül tudod felemeleni és leemelni a dolgokat). Itt a gondolkodási szempontok között az is nagy súllyal szerepel, hogy nekem még kis gyerekeiem vannak, akik ahogy nőnek, már egyre logikusabb lesz, hogy maguk is használják már a mikrót, de ekkor még relatíve alacsonyak lesznek.
Viszont azt látom, hogy a 30+ literes űrtartalmú mikrók szinte kizárólag lefelé nyílóak, kb. mint egy sütő. Ennek nem pontosan értem az okát. Egyetlen egyet találtam, valami Cata márkát, ahol ez máshogy van, de abban nincs bizodalmam.
Na most az alábbi opciókat látom:
- benézem a dolgot, és igenis van oldalra nyíló ajtós 30+ literben is
- túlgondolom ezt a lefelé nyíló problematikát, és ezt kellene elengedni, mert egyáltalán nem kevésbé ergonomikus
- felesleges a 30+ liter, és 26 literesben már vannak oldalra nyíló mikrók isVan bárkinek véleménye erről?
-
Mauzes
addikt
válasz
tibbike01 #91807 üzenetére
Lehet, hogy nem 12 kg, de mondjuk 10 kg, 1400 centris direct drive-os van 200-ért. 10 kg kondenzátoros LG szárító meg 260, együtt 460-ból kijön.
De ezzel sem azt akarom mondani, hogy szar a Washtower, nekem is nagyon bejön. De hogy van felára a kényelmi kombónak, az biztos.
-
Mauzes
addikt
válasz
F-ECT$ #91805 üzenetére
Elismerem, hogy nincs meg minden infó, hogy össze tudjam hasonlítani. Az egyértelmű, hogy a praktikumnak van egy felára, tehát ha amúgy is vennél egy mosógépet és szárítót és egymásra pakolva használnád, akkor a Washtower praktikusabb (közös panel, közös lefolyó, nem kell keret, enyhén kisebb össz méret).
De hogy ha külön veszed meg a gépeket, akkor pontosan mennyi lenne a hasonló tudású, ezt nehéz megmondani. Lehet, hogy tudásban is kiemelkedően jók a Washtower elemei. De azért összesen 400-450-ért már bőven tudsz nagyon jó mosó és szárító gépet venni külön, ez volt az összehasonlítás alapja. -
Mauzes
addikt
A régiek és/vagy nagyok lehet 38 között vannak. Amiket én néztem most újakat, azok 32-től indulnak, és ezek nem prémium árúak. De valóban 32-35 között van a szórás/átlag.
Mondjuk ha azt mondod, hogy 35 nagyon halk, az jó hír. Nekem beépített lesz, az még tompít a hangon kicsit elvileg.
-
Mauzes
addikt
válasz
tibbike01 #91698 üzenetére
Érdekes, hogy már mindenben vannak innovációk, akár a páraelszívó is tud okos funkciókat. Szerintem jópofa a Hob2Hood automata vezérlés is, bár a feleségem egyből rámondta, hogy szerinte felesleges megspórolni egy fél másodperces mozdulatot.
A Breeze és SilenceTech megoldásokról van itt vélemény? Azt néztem, hogy beépítettek közül az Electrolux LFP819K SilenceTech 800 az összes fejlesztést tudja. Bár rohadtul nem gondoltam rá, hogy 250-ért veszek majd egy "nyomorult" páraelszívót. De az tetszik benne, hogy 60 cm széles, így optikailag jól megy az alatta lévő laphoz és szekrényhez, de ami fontosabb, hogy sokkal halkabb a működése, és az automata utószellőztetés és hasznosnak tűnik.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, lehet, hogy túl általános lesz a kérdésem, de hátha vannak "best-buy" javaslatok jelenleg.
Alap szitu: komplett új konyhát rendezünk be, és gépeket is újakat veszünk. A beépített gépekre szeretnék kérni ajánlásokat, hogy ha van. Nem vagyok képben ezen a területen, az árakat sem biztos, hogy jó lőttem be.
Az áraknál +10-20% is szóba jöhet esetileg akkor, ha ott valami "minőségi ugrás" termék elérhető.
Mosogatógép: teljesen beépített, 60 cm szélesség. Funkciók terén egy dolgot tudok, ami hasznos lenne, hogy ha a program végén automatikusan kinyílik az ajtó. Más funckiókat nem nagyon ismerek. Amit még szeretnék, ha csendes lenne. Célösszeg: 200 ezer
Sütő: beépített, 60 cm széles. Funkciók terén 2 dolog jutott eszembe: 1) pirolitikus tisztítás, 2) hőszigetelt ajtó, tehát kisgyerek ne égethesse meg magát csak azzal, hogy sütés közben 1 mp-ig hozzányúl az üveghez. Célösszeg: kb. 150-200 ezer
Mikró: beépített. 60 cm mélységű szekrénybe kerül, így a méret nem akadály, jó lenne valami nagyobb kapacitású cucc. Nyitásban jobb lenne, ha oldalra nyílna, ha pedig van gyorsindítás gomb rajta, az hasznos. Az érintő gombok kevésbé szimpatikusak. Célösszeg itt nincs annyira konkrét, jó lenne max 100-150 között.
Hűtő: beépített, alul fagyasztós. Nincs külön elvárás, legyen minél tágasabb belül és minél csendesebb. Energiahatékonyság nem szempont. Célösszeg: 200 ezer környéke
Főzőlap: itt először a villanyszerelővel kell egyeztetnem, hogy mivel járna a hálózat átalakítás, hogy indukciós lap legyen. Ez lenne a cél, az indukciós. Nincs azon kívül elvárás, hogy legyen teljes értékű (4 rózsás gázlapot helyettesít). Célösszeg: kb. 150-200 ezer.
Előre is köszi, ha vannak tippek a fentiekre.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, van egy kb 10 éves hűtőm, Samsung RL36EBMS. Neten azt találtam, hogy a fogyasztása kb. 394 kWh/év. Ehhez képest én lemértem, és egy nap alatt 2,47 kWh-t fogyasztott, ami egy év alatt 900. Ez a gyári adat 230%-a. Van bárkinek ötlete, hogy ez mégis miért lehet?
-
Mauzes
addikt
válasz
E.Kaufmann #61159 üzenetére
Nem vagy köteles beengedni. Vagy nagyon rossz a társasház szabályzata, de ilyet jogot nem nagyon tudok elképzelni.
-
Mauzes
addikt
válasz
Nagya21 #61092 üzenetére
Szerintem ha megkérdeznek 10 autós újságírót / tesztelőt, akkor 10-ből 10 azt mondja, hogy a Mercedes jobb, mint a Suzuki, de 10-ből 9 azt mondja, hogy szigorúan ár/érték arányban a Suzuki jobb, mint a Mercedes.
Én ezt gondolom a Miele vs. olcsó gép kérdéskörről. Ha tényleg van rá pénz, akkor nem fog a vállalkozó Suzukit venni Mercedes helyett, de azért lefosozni a Suzukit egyszerű sznobság és arrogancia.
-
Mauzes
addikt
Amúgy van itt olyan, aki már régóta minden háztartási gépből kifejezetten jó minőséget vesz (ha nem is csúcs, de mondjuk felső kategória)? Amikor egy-egy eszközre jönnek a tippek, hogy legyen Miele, vagy legyen Dyson, mert az tényleg jó, akkor elgondolkodom, hogy mennyibe kerülne egy embernek mindenből a jót vennie. És akkor simán lehet, hogy 5-10 év alatt ezek is tönkremennek, lehet cserélni.
Árakkal nem vagyok nagyon képben, de pár példa (talán nem túl ellszállt):
- mosógép Miele, 250k
- porszívó Dyson, 150k
- hűtő ?, 250k
- sütő ?, 200k
- mosogatógép ?, 200kEbben a kis gépek még nincsenek is benne, és már 1 milliónál járunk.
És akkor még nem beszélünk olyanról, hogy pl. klímaberendezés, vagy barkács és kerti elektronika, vagy szórakoztatóelektronika: tévé, hifi/házimozi, laptop, nyomtató, telefon meg a végtelenségig lehetne sorolni.
Na most ennek a posztnak nincs sok értelme, csak egy témafelvetés.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, ha már téma volt a Miele mosógép vs. egyéb, akkor még egy kicsit vesézzük ki kérlek. Őszintén szeretném megérteni, hogy a napi gyakorlatban mik is az előnyei az emlegetett Miele funkcióknak, légyszi írja be mindenki, aki használta.
Oké, egyik fontos szempont lehet, hogy elvileg jobb minőségű anyagokból/alkatrészekből van és esetleg tovább bírja, de ez majd a jövőben derül csak ki. De tegyük fel hogy van a usernek egy tök átlagos mosógépe, amin van 12 féle program, meg időzítés, extra öblítés, vasaláskönnyítés meg nem is tudom, hogy még micsoda. Elvileg mindent kimos rendesen. Ehhez képest miért kellene a usernek "mosás ritmus állítása, vízmennyiség egyéni adagolása, áztatás és annak idejének állítása, pótvíz funkció 3 lépésben, méhsejtes dob", stb. Hogy még bonyolultabb/hosszabb legyen egy beállítás? Ezek közül még az áztatást talán értem is, bár egy lavorban áztatni sem olyan nagy meló és legalább közben tudsz mosni a géppel mást.
És kérlek ne a marketing brosúra alapján, hogy ez meg az micsoda csúcs technológia, hanem tényleges tapasztalat alapján mik azok az extrák, amik nagy gyakorlati előnyt adnak minden más típushoz képest és ez miben nyilvánul meg mondjuk a Mielét nem ismerő anyukámnak/feleségemnek/stb.
-
Mauzes
addikt
válasz
Gömbike #60827 üzenetére
Bocs, de ha az az "értés", hogy a Miele semmilyen tulajdonságát nem lehet összehasonlítani semmilyen más géppel, akkor tényleg nem értem, nem is akarom érteni. Egy Porschét is össze lehet hasonlítani egy Audival/Mazdával/nagyfaterom Wartburgjával.
Szóval válaszok helyett csak simán a Miele atyaúristenségére hivatkozni szerintem sznobizmus, nem ezt várnám egy fórumon. Vagy ha ez oké, akkor zárható a topik, minden gépből Miele és kész.
Továbbra is várom a válaszokat a Miele mosógépek hangerejével kapcsolatban. Rossz mosógép elhelyezkedésnél ez is fontos szempont lehet sokaknak.
-
Mauzes
addikt
válasz
ribarszki #60803 üzenetére
A Miele gépek milyen hangosak? Monjduk egy Direct Drive-os LG-hez képest?
Morris: tiszta sor, csak ha kicsit "messzebbről nézed", akkor lehet, hogy nem az összes mosás ~3%-a alapján célszerű kijelölni a dönteni. Persze abban igazad van, hogy 8-10 kilósak között is van jó, és akkor már inkább olyat veszel a feleséged kedvéért.
-
Mauzes
addikt
válasz
Bence01 #60720 üzenetére
Mi márványbevonatosnak hívott piros Berlinger Haus szettet kaptunk ajándékba. Amikor itt-ott láttam akcióban, nekem elég olcsónak tűnt, de ahhoz képest meglepően jónak találtuk a belsejét, azaz a márványbevonatos részeket. Éve múlva is jól lehet benne sütni, nem ragad/tapad és nagyon könnyű elmosogatni is. A külső bevonatok (piros festék, fogantyú bevonatok) mondjuk könnyen degradálódnak.
-
Mauzes
addikt
Ha már szóba jött a Dyson: tud valaki egy gyakorlati felhasználásra kihegyzett összehasonlítót a verziók között? Tehát nem csak specifikációs tábla, hanem hogy használat közben mekkorák a különbségek. Mert árban elég nagy a régebbi verziók előnye, amik anno ugyanúgy csúcsmodellek voltak.
Itteni felhasználók személyes összehasonlítása is hasznos lenne, ha van ilyen tapasztalat.
-
-
Mauzes
addikt
Igen, viccelek. Megkérdezem a Philips-től. Amúgy nyilván az b*sz fel, hogy a kategóriájában drága termék és garancia után 2 hónappal már tönkre is megy úgy, hogy alig használtam. Persze lehet mondani, hogy balszerencse, vagy lehet azt is, hogy egyre gagyibb gyártásminőség és profithajhászás, amit a fogyasztók fizetnek meg (ez általános iparági tendencia).
Donki Hóte: nem, szerintem a motor...
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Elméleti kérdés:
(Remélem nem tartjátok nagy szemétségnek a témát, most nem az elvi megközelítés a kérdés.) Van egy Philips Multigroom Series 5000 elektromos borotvám, ami 2 év 2 hónap nem gyakori használat után tönkrement. És hát persze hogy nem 3 év vagy neadjisten 5 év a jótállás, hanem 2 év - szóval kuka a cucc. Na most, ha én veszek újonnan egy tök ugyanilyen típust, majd mondjuk fél év múlva - némi használat után - visszaviszem gariztatni a korábban elromlott készüléket, akkor van bármi módjuk arra, hogy ezt kiszúrják? Kívül semmilyen egyedi azonosító nincs rajta. (Emiatt az akár bármilyen háztartási készülék kapcsán kérdés lehet, amin nincs egyedi sorszám.) -
Mauzes
addikt
Köszi mindenkinek a porzsák kapcsán.
100k körüli mosógépre vannak tippek? Egy haverom a direct drive-os LG-kre esküszik, de ő se ért hozzá, csak elégedett a sajátjával.
-
Mauzes
addikt
Hát azt én sem tudom.
ribarszki: Akkor is tele pirosat mutat, amikor nem szívok vele. A zsákot megnéztem, hát olyan tele-szerűnek látszik, de azért nem buci.
Amúgy mindegy, ez már nem fog kiderülni. Majd fogom jobban figyelni. Általános kérdés: az segít rajta, ha a port kirázom belőle, vagy csak cseréljem ki a p*csába?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Két kérdésem lenne:
1. Milyen mosógép ajánlott kb. 100e Ft-ért? Nincs semmilyen speciális igényünk, legyen megbízható és mosson normálisan. Talán annyi, hogy ne legyen hangos, mert 2 kisgyerek is van.
2. Miele C3 proszívóval szerintem olyan 5-ször porszívóztunk ki egy 56 m2-es lakást, és már jelzi, hogy full tele van a porzsák. Persze lehetne amiatt is, mert mindig nagyon retkes a akás, de szerintem nem az. Ez így kb. normális? Hol lehet a legolcsóbban venni új porzsákot (eredetit szoktam mindenből, de ha van nagyon jó utángyárott, az is lehet)?
-
Mauzes
addikt
válasz
ribarszki #49320 üzenetére
Igazából azért gondolkodom rajta, mert miután kiporszívóztam a nappali szőnyegét a C3 Powerline normál fejével, azért még egyszer végigmentem rajta az előző, nagyon gyenge Philips porszívónkkal a hozzá gyárilag mellékelt turbo fejjel, de még ez a gyenge porszívó is elég durva mennyiségű hajszálat szedett össze.
Szóval állat nincs, így ritkán lenne rá szükség, de akkor igen hasznos lenne. Csak hát irtózatosan drága, egy alapból 95 ezres porszívóhoz azért talán lehetne gyárilag adni. A Miele a háztartási gépek Apple-je.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok. Miele C szériához való porszívó turbókefével van valakinek valós tapasztalata?
- Tényleg jó? Mennyivel jobb, mint a normál tartozék fej? Csak mert annyiba kerül, mint más márkánál egy komplett porszívó.
- Gyári leírás szerint csak rövid bolyhos szőnyegre jó. Hosszú szálú szőnyeggel mit tud kezdeni?
- Tudja bárki, hogy mi a különbség a turbo fej (STB 205-3) és a TurboTEQ (STB 305-3) között? -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Ha valakit esetleg érdekel: Alzán jó áron van néhány Miele porszívó, főleg a C3 Parquet Powerline, Twister parkettafejjel és ergonomikus kézi fogantyúval 75 ezer, kuponkóddal még lejön belőle 4 ezer. A Twister nélküli C3 65 ezer.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! Porzsákos porszívó online vásárlásától való elállásnak van hátulütője? Úgy értem, miután kipróbálod otthon, az egy porzsák használatával jár. Vagy egy használat után még eredeti állapotúnak elfogadható?
-
Mauzes
addikt
De pontosan miben jobb? Illetve mi az, ami tényleg "más dimenzióba" helyezi. Hangban gondolom jobb az US.
Csak mert a legalapabbat általában nem szeretem venni semmiből, ez ilyen hozzá nem értő elővigyázatosság. Tehát ha C2-től nézzük, akkor az már 60 ezertől indul, egy praktikusnak tűnő Parquet verziót meg 70 ezer. Itt már arról beszélünk, hogy 70%-kal drágább, mint az US.
Most nem győzködök senkit, magamat sem, csak körül szeretném járni.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Van most akciós UltraSilencer porszívó 42 ezerért (nem a Zen, hanem a sima). Elég jó vételnek tűnik, van ettől jobb ajánlat? Miele-t néztem még, de abból 50 ezer a legalapabb C1.Vagy Black Friday alatt szoktak lenne durva akciók?
-
Mauzes
addikt
Van bármi előnye ez elöltöltős mosógépnek a felültöltőssel szemben, hogy ha nem pult alá megy?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kérdés, de a szárítógép mennyire hasznos dolog, ti milyen megfontolásból használtok ilyet? Csak mert az én fejemben az van, hogy kis lakásban jellemzően nem fér el plusz egy gép vagy nincs is rá keret, nagy lakásban meg elég jól meg lehet oldani a szárítózást, ami a gyűrődések ellen is hasznos. Akár udvaron, akár egy tök külön szobában, hogy a párolgás se legyen gond.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Porszívókban otthon van valaki? Ha a csendesség az egyik fő szempont, van jobb választás, mint az UltraSilencer?
-
Mauzes
addikt
De miért kell kiönteni belőle bármit is, miért nem maradhat benne ioncserélt víz?
Amúgy ez ízlés dolga. High-end vasalót még nem próbáltam, de nekem nagyságrendekkel hatékonyabb a Philips gőzölős vasalóm, mint az előtte lévő sima Philips. Emiatt én egy ingre is inkább ezt veszem elő.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Csendes és hatékony porzsákos porszívót keresek. A felület nagyobb része padló, de van azért több szőnyeg is. A csendesség azért fontos, hogy a gyerek/baba alvóideje alatt is lehessen használni másik szobában.
Erre a célra van jobb ajánlat, mint az Electrolux UltraSilencer? Ilyet még nem láttam élőben, de anyáméknak UltraOne van, már az is 100x jobbnak tűnt, mint a mi porzsák nélküli fosadék Samsung-unk . Néztem Miele-t is, de abból ami elvileg csendes (C3 Silence Ecoline), az már jóval drágább, ráadásul a halkságot alacsonyabb teljesítményel éri el, szóval feltételezem, hogy kevésbé hatékony.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Csendes és hatékony porzsákos porszívót keresek. A felület nagyobb része padló, de van azért több szőnyeg is. A csendesség azért fontos, hogy a gyerek/baba alvóideje alatt is lehessen használni másik szobában.
Erre a célra van jobb ajánlat, mint az Electrolux UltraSilencer? Ilyet még nem láttam élőben, de anyáméknak UltraOne van, már az is 100x jobbnak tűnt, mint a mi porzsák nélküli fosadék Samsung-unk . Néztem Miele-t is, de abból ami elvileg csendes (C3 Silence Ecoline), az már jóval drágább, ráadásul a halkságot alacsonyabb teljesítményel éri el, szóval feltételezem, hogy kevésbé hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest