- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aliali #91627 üzenetére
Samsung VS20B75ACR5/GE innen vettem, most még pár ezerrel olcsóbb egyébként.
van egy ki-bekapcsoló gomb rajta meg egy plusz és egy minusz
alapból MID fokozaton kapcsol be, és a plusz/minusz gombokkal lehet a fokozatok között váltani. ha a pluszt sokáig nyomva tartod, akkor a MAX-nál is erősebben szív, de értelme nincs
a bekapcsolót nem kell nyomva tartani porszívózás közben
összesen 5 fej van hozzá, egy általános elektromos, egy kemény felületre való elektromos, egy kutya/macskaszőrhöz való kicsi elektromos, meg két kicsi (egy lapos, egy kefés) amikben nincs forgó alkatrész. -
csoola
tag
válasz
aliali #88261 üzenetére
Nekünk Dyson V15 van, 2 éves kb. az akku jelentősen gyengült, rohadt drága és nehéz beszerezni hozzá. Egy gyári szűrő, amiből jó, ha 2 van ~20 ezer forint volt 1 éve és nem tudom, hogy a temus/alis cuccok mennyire tudják kiváltani esetleg filléresen. Ajándékba kaptuk, alapvetően jó cucc, de azért én ennyi pénzért sokkal többet várnék. A support és a pót cuccok ellátottsága 1 év után is botrányos volt szerintem, ez a része gagyibb volt a gyári oldaluknak és kb. minden holmi esetében "jelenleg nem kapható" státusz volt. Nekem nagyon olyan érzésem volt, hogy addig vagyok megbecsült ügyfelük, ameddig megveszem a terméket, onnantól pedig oldjam meg, ahogy akarom - én magamtól ennyi pénzt biztosan nem fogok fizetni a termékükért (ebben a pillanatban direkt ránéztem most az oldalukra és 250-330 ezerért tudsz azért venni V15 porszívókat, de egyetlen tartozék sincs készleten náluk, ha esetleg bármiből pót kellene).
Vettünk otthonra anyukámnak egy JIMMY H10-est, az olyan ~100 ezer forint körül volt, anyagminőségre szerintem nem rosszabb a Dysonnál, viszont kicsit nehezebb. Anyósom egy Proscenic P12-t kapott tavaly, nagyon tetszik neki, ~50 ezer forint volt. Ez is egész minőségi, már érzetre kicsit gagyibb műanyagokkal, illetve ennek az a része nem tetszik, hogy a fali tartóban nem lehet tölteni, ki kell venni hozzá az akkut - ha ezt megoldanák, szerintem ennyiért nagyon jó vétel lenne (a H10 töltésére nem emlékszem). -
Picabia
csendes tag
válasz
aliali #85114 üzenetére
Nekünk Dyson v8 van. Végtelenül túlbonyolított, tisztíthatatlan fejek, vicces üzemidő, az átlátszó tartozékok idővel belül karcolódnak a portól és a forgókefétől és a karcokba beülő kosztól az egész úgy néz ki, mintha most guberáltam volna egy lomis kupacból.
Köszönöm, hogy elmondhattam. -
F-ECT$
titán
válasz
aliali #85114 üzenetére
Nekünk Philips van, de próbáltam előtte anyukám Dyson V12-jét is. Szerintem napi takarításra nagy különbség nincs, de nekünk kényelmetlen volt, hogy a Dyson gombját végig nyomni kell, illetve kb 20 perccel előbb lemerült, mint a Philips, no meg kb 80e Ft-tal drágább is lett volna, mikor a miénket vettük.
-
balojazz
aktív tag
válasz
aliali #85028 üzenetére
Hát, a kisebb gépek, különösen a szabadonállók nem igazán azok az ár/érték bajnokok. Ez a 3 is, mikozben 80%-át eszik áramban, és 100%-át vízben a 14 személyes beépíthetőknek, majdnem ugyanannyiba kerülnek, és ugyanannyira zajosak. Ha ezek közül kellene választanom, a legolcsóbbat venném, és még akkor sem volna őszinte a mosolyom.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
aliali #84825 üzenetére
Alig van különbség árban, akkor inkább a Turbowash. Van most ez a "Life’s Good hetek az LG Webáruházban"
Így most 202k. A promoció időtartama: 2024. május 14. - 2024. június 6.-ig.10% kedvezmény kiemelt termékekre! 15% kedvezmény két termék együttes vásárlása esetén! Továbbá Ingyenes szállítás is van.
Bármelyiket választanád, még garanciát is kellene valahol venni rá 5 évig. Arra a Bosch-ra a MM-ban saccra lesz vagy 40-45 ezer Ft+ fuvardíj. LG-nél nem tudom, van-e mód hosszabbításra. -
j.bravo
addikt
válasz
aliali #84651 üzenetére
Van külön autó ápolós topik is
a leghatékonyabb a kézi, két vödrös mosás (egyikben a samponos víz, a másikban mosod a szivacsot vagy rongyot, hogy a koszt, karcoló port ne a samponosba mosd bele).
ha érte nincs mód vagy idő, akkor a nagynyomású “lándzsás”, ahol csak a víz ér hozza, kefe nem; az kímélőbb. Aktív habos lándzsa ajánlott az elején, utána samponos mosás és öblítés. Habot köpő kefe elvben jó, de tudni kell hogy sokan a legkoszosabb részre, a felnire használják csak. Ha marad rajta kemény homok- vagy más szemcse, és végighúzod a fényezésen, karcolhat, bár ezt a veszélyt csökkenti a hab. Mondjuk maga a műanyag kefesörte is karcolhat.
A gépi forgókefés szinte tuti hogy csinál mikrokarcokat. Mondjuk ha nem új vagy frissen polírozott az autó, akkor ez a legtöbb autóst nem zavarja, de a mikrokarcok száma tuti nő tőle. -
Gömbike
senior tag
válasz
aliali #84648 üzenetére
Ez nem egyszerű kérdés, mert itt a mikró sütő és a mosógéppel kapcsolatos téma pörög jobban.
Személy szerint én kézi mosóba viszem az Accordot, ahol Tomi a két kezével lemossa, a felniket tisztába rakja, kiporszívózza, ezért kér 4 ezret. Ha polírozást is, és belső komplett kárpit takarítást kérek, akkor 20 ezer mindenestől a csillogás.
Komolyra fordítva: nekem adott, amit leírtam, de a gépi mosás helyett inkább válaszd a habkefét. Jobb a kocsinak.
-
-
wowaccount
csendes tag
válasz
aliali #78708 üzenetére
igen, 5 ev gari es belul a huto electorlux (a mosogatogepek boschok, ha bizonytalan vagy csekkold a szerviz fuzetben milyen szamot kell hivni, es abbol be lehet azonositani hogy elux / bosch / whirlpool.) Egyebkent mar kinezetben is tipikusan latszik, foleg a vezerlo paneleknel, abbol nem gyartanak mast, max kicsit a termek kulsoleg mas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest