Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
x64
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy a videon [link] hallható furcsa hangot (amelyet egyébként üres dob mellett produkált, telepakolva egy fokkal még rosszabb) mi okozhatja?
A felfüggesztő rúgók nem tartják rendesen a dobot?
Korábban sokkal halkabb volt a gép centrifugálás közben.
A típusa Aeg l 76260 tl, és kb. 7 éves.
Egyébként rendben mos, nincs hibakód.
Köszönöm! -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
WTF, hogy az AEG mosógépnek van görgője, az electroluxnak nincs? Electroluxra nem szerelhető fel görgő?
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
NoFrostos fagyasztószekrényt keresek.
[link] AEG AGE52516NX Fagyasztószekrény, NoFrost, 229 l, 6 fiók + 1 rekesz erről mi a véleményetek? -
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly decemberben vettünk egy 4. szériás Bosch mosógépet. Kb heti egyszer használjuk, a párás fürdőben áll, de a mosás végeztével off-ba tekerés után folyamatosan relé hallatszik, mint kikapcsoláskor. Nagyon idegesítő. A tekerőre ezután néha reagál, néha nem, teljesen megbolondul. Áramtalanítás legtöbbször nem segít, csak az idő. Tapasztaltatok már ilyet? Hívjunk szerelőt?
Köszi
-
Gömbike
senior tag
Az emberi test jó esetben max 37 fok Celsius.
A ruha, amit használ az ember, szintén az körül van.
A 40 fokos mosás egy erős marketing a szerves lényeknek, amelyek óhatatlanul találkoznak a ruházattal.
Pár fokkal magasabb hőfokon történő mosás nem sok higiéniai eredményt produkál.
Legalábbis én így gondolom.
-
JasL
őstag
Nem de nem is számit. Ne mossál 60 fokon csak pazarlod az energiát. Asszed tisztább lesz a ruha vagy mi?
40 fok különben is az ideális, mert a mai mosóporok 40 fokon fejtik ki a legnagyobb hatást. Ez kb olyan tévhit a hőfok, mint ha növeled a telóban a megapixelt akkor szebb képe lesz mint egy hasonló DSLR-nek
-
balazs1956
senior tag
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Van egy szarvasi 611/1 kv fözőm
Egy ideje amikor fő a kv a tejhabosítónál is csöpög a víz pedig rá van húzva rendesen.
Mit tudok tenni mert jó kis gép amúgy csak ott sztem elwngedi a nyomást. -
boost
veterán
sziasztok. kinéztem egy Bosch mosógépet. [link]
tudja valaki, hogy mennyi a legrövidebb 60 fokos mosás ideje?
-
FattyDove
őstag
Electrolux EWT 1264 ILW-nel, hogyan kell levenni fedlapot? Ki szeretnem takaritani a szurot
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Bosh Series 2 mosogatógépben hol van a vízlágyító gyanta? Tudja valaki?
Köszi! -
_ak_
addikt
Sziasztok,
Nincs esetleg egy tippelek, hogy ezt hogyan lehetne házibarkács módszerrel megoldani?
Ezen a képen egy Siemens SN55M230EU/08 mosogatógép öblítő adagoló fedél rögzítő "pöckeinek" a hiánya látható. Valójában nem tudom, hogy hogy nézett ki eredetileg, sem azt hogy mitől törhettek le vagy rongálódtak meg, így nyitottam ki a gépet, hogy lógott a fedél. [kép]
-
asdf_
veterán
válasz
balazs1956 #54265 üzenetére
Ne vegyél rá 3 évet (nem is fogsz tudni, mert jellemzően csak 5 evre lehet "kiterjeszteni"), július végig garipromó van az Electroluxnál, az alap (nevetséges) egy év jótállás mellé regisztráció esetén kapsz +2 évet ingyen. Gyártói garit, nem biztosítós huncutkodást.
-
fant0mi
őstag
válasz
balazs1956 #54265 üzenetére
A plusz garit azert olvasd el alaposan. Lehet hogy az egy biztositas valojaban...
-
fant0mi
őstag
válasz
balazs1956 #54261 üzenetére
Indesittel sosem volt szerencsenk a csaladban.
-
d@minator
addikt
válasz
-
daver88
aktív tag
válasz
Üdv!
Csalóka a dolog a méretezésnél, mert minden gyártó a gép alján mért legrövidebb távolságot adja meg. Magyarul nincsenek benne az onnét kilógó dolgok: gombok, ajtó - bekötéshez szükséges néhány milliméter.
A Candy Aqua széria merőben más történet, mint a többi, annak teljesen más méretei vannak, mint egy átlag gépnek. 1 személyes háztartásba/nyaralóba szokták vinni, de azért ez mélyebb, mint 40 cm. (jah igen, viszont Made In Russia
A Candynek vannak igazán keskeny gépei: CS3 1052D3 és CS3 1162D3 típusszámmal. Eladás/meghibásodás aránya szempontjából semmi kirívó dolog nincs, semmivel sincs több gond velük, mint bármi mással...2 év gari.
Electorolux 1 év gari...nekünk legutoljára 3 évet bírt, mi egyelőre lemondtunk a márkáról. (saját tapasztalat, lehet másnál jobban bírja, de mi csalódtunk.)
Indesit kicsit olcsóbb kategória, a Whirlpool mióta átvette őket nem tudom hol jár minőségben...
De hidd el, okosat nem lehet mondani, ha szerencsés darabot fogtok ki, akkor elmegy 8-10 évet, ha nem akkor 4-5 év múlva csere...
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Elöltöltős mosógépet keresek, ami maximum 60 cm széles, 40-42,5 cm mély, és 100000 alatt van.
Cél a minél hosszabb garancia, megbízhatóság.Mit ajánlotok?
találta Eletroluxot, Candyt, Indesitet is ilyen paraméterekkel, de egyikhez sincs tapasztalatom.
Egy idős néninek szeretnék segíteni, akinek elszállt a régi gépe!A segítségeteket előre is köszönöm szépen!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Búcsút kell vennünk a jól bevállt lassan 18 éves Whirlpool normál (60cm mély) Elöltöltős mosógépünktől. Azóta sokat fejlődött a világ. Tegnap óta beleástam magam a felhozatalba. Sok sok vélemény olvasása után nagyjából annyi körvonal látszik hogy nem tudunk dönteni az alábbiak közül. Kérném a tapasztalatokon múló javaslatokat:
AEG LTX6G261E
vagy
a fenti kategóriájú elektrolux
vagy
LG DD AI-s keskeny (45 cm mélységű) mosógépek valamelyike 100-120e között. -
A leov bojlerekről lehet tudni valamit? 35 ezer forint a 80 literes a tescoban.
-
Hétvégén én is kipróbáltam a pirolitikus tisztítást. Kb azt hozta amit vártam. Jó dolog. Az én régi 15 éves ElektraBregenz gyártmányú beépített sütőmön pontosan 2 órás ez a program. Elkezdem és kiírja, hogy mikor lesz vége. A huszadik percben lezárta a sütőajtót, amit egy lakattal jelzett is. A cél hőfokot a negyvenedik percben érte el. Nem jelezte ki, hogy mennyi, de leírás alapján 450-500 Celsius körüli lehetett. Bennehagytam a rácsot is, mert azon is volt szennyeződés. Nem lett semmi baja. Az elején elég büdös volt, mert lehetett érezni a leégetett zsír kellemetlen szagát. A normál sütéskor az üvegfal teljesen hideg szokott lenni, de pirózáskor már igencsak forró lett. A kezelőszervek még megfoghatóak voltak. Amikor letelt a 2 óra, akkor leállt a fűtőszál és további 30 percig nem lehetett kinyitni a sütőt. A végeredmény jónak mondható. Tiszta lett a sütő. A kormot és a hamut vizes acélgyapottal távolítottam el a sütő oldaláról, aljáról, az üvegajtó belsejéről és a rácsról is. Picit kellett sikálni csak, és utána tisztítókendővel ki kellett törölni. Pirózás nélkül eddig DM-es sütőtisztító habot fújtam a sütőbe és 1 óra hatás után folyékony súrolószerrel beitatott acélgyapottal dörgöltem tisztára. A végeredmény hasonló szokott lenni.
Összesítésben nagyon megérte, mert így sokkal könnyebb dolgom volt és a sütő olyan részei is tiszták lettek, amiket egyébként nem érek el. Pl, a légkeverést végző venti fém lapátjai. Másik szempont: Nincs vegyszerhasználat. Olcsóbb a 2-3 KWh áram, mint a tisztítószer.
A sütőm ehhez hasonló, csak sütősínek nélküli. BE480 -
válasz
Csaby25 #54226 üzenetére
Páramentesítőből az Aldi/Lidl ben kapható példányok neked kicsik lennének. 10-20 négyzetméteres helyiségekbe azok is jók, de 55 négyzetméterre már sokkal nagyobb kell. A Trotec megbízható márka. Neked egy TTK100E típust javaslok. A kisebb tesója a TTK 72 E csak kicsit olcsóbb, de tudásban messze alul marad. A négyzetméteren kívül az is szempont, hogy mennyi nedvesség kerül a levegőbe és miért kell páramentesíteni. Ha pl. vizesek a falak és azért kell, akkor a ráköltött pénz sokszorosan megtérül.
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Mosogatógépet szeretnék venni 45 cm-es beépíthető.
Eddig ezt néztem:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_whirlpool-wsip-4o33-pfe-be%C3%A9p%C3%ADthet%C5%91-mosogat%C3%B3g%C3%A9p-1275320.html
(A 3 év garancia pozitívum)Mit gondoltok? vagy van jobb olcsóbban? Néztem még Electroluxot meg Samsungot.
Köszi,
Üdv -
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a múlt héten rendelt Philips FC8373/09 Performer Compact porszívónk, így leírnám az első benyomásokat.
Összehasonlítási alapom:
- Bosch BGL4A500 Porzsákos porszívó
- Egy kb. 6 éves Samsung 1800 wattos porzsák nélküli porszívóA Samsung tartályosat azért cseréltem le, mert másik, nagyobb lakásba költöztünk, ahol nincs lehetőségem az udvaron portalanítani a szűrőket, és már nem volt kedvem több port nyelni. Egyébként szerettük a Samsungot, mert eszméletlen erő volt benne, felszedte a szőnyeget. A Bosch-sal ellentétben kicsi, kompakt feje volt, és annak ellenére nagyon könnyű volt vele porszívózni, hogy nagyon erősen szívott.
Pont ilyen porszívót kerestem, először a Bosch személyében - 2 nap után küldtem vissza: böhöm nagy feje volt, ami úgy tapadt a szőnyeghez, hogy mozdítani nem lehetett, egészen addig, amíg tökéletesen illeszkedett a szőnyegre - ha kicsit is nem tökéletes szögben volt, már szinte egyáltalán nem szívott. Ráadásul büdös porszagú levegőt fújt ki magából.Tehát kellett egy porszívó, ami:
- kis, kompakt multifunkciós fejjel rendelkezik
- akkor is jól szív, ha éppen nem tapad tökéletesen a szőnyegre, és a jó szívóhatás ellenére a fej könnyen mozgatható, pedig simán felemeli a szőnyeget
- a gép háza kompakt
- nincs kellemetlen szaga a kifújt levegőnek
- jó minőségű porzsákkal szerelt
- viszonylag hosszú a kábele
- kiterjesztetett garancia regisztráció esetén (5 év a Philipsre)A fentieket teljesíti a Philips, ezért jó választásnak gondolom, pláne hogy csak 28000 Ft körül volt, a Bosch 40 fölötti árához képest.
Pár negatívum:
- viszonylag könnyen borul
- viszonylag hangos, bár minket nem zavar
- anyagminősége az árának megfelelő, de abszolút vállalható
- a porzsák csak 3 literes
- a motor teljesítménye nem állítható, de ez számunkra elfogadható kompromisszum (a csövön van egy 3 állású falslevegő kapcsoló: parketta, szőnyeg, kárpit) -
daver88
aktív tag
válasz
Project: A #54245 üzenetére
valamennyi víz biztos maradt benne, így max. büdös lehet ill. vízköves...ecetet neki első alkalommal.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve áll egy 2017-ben vásárolt Candy mosó-szárítógépem.
A gép kikapcsolása előtt még annak idején leengedtem a vizet programmal, illetve fizikálisan is a leengedő nyíláson.
Szerintetek álltjában mennyit romolhatott?
Előre is köszönöm a segítséget vagy a tapasztalat megosztást.
Üdv. -
Digitalpimp
senior tag
Én legutóbb úgy vettem mosógépet, hogy bementem az MM-be, végignéztem a kínálatot, aztán vettem egy Zanussit. 6kg, 1200-as centri, szenzoros kezelő, könnyen tisztítható adagoló, 85E volt. A biztosítós plusz garit próbálta volna nyomni szegény csávó, de nem kellett. Tavaly a Neff mosogatót meg onlájn.
Úgy, hogy előtte a Neffről még csak nem is hallottam. Akciós volt, meg pont volt 5 év gyári gari. Több nem kellett. Tehát azt kell venni, ami az igényednek megfelel+sok garis, ha van olyan. A Zanussi előtt Candy mosógépem volt, 8 és fél évet az is elment, egy rozsdapötty nem volt rajta. Szóval tuti befutó nincs, vagy belenyúlsz, vagy mellé.
-
ribarszki
őstag
Tudom, hogy nagyon rétegtermék, de hátha érdekel valakit. A Dyson megszűntette a sima V11 forgalmazását. Már csak az utódját lehet kapni, a cserélhető akksisat, 300k-ért. Ebből kiindulva az utódja a V12 sem lesz olcsóbb jövőre. A 150k körüli Dysonoknak búcsút inthetünk... (Tisztára mint a mobilok ára, úgy elszállt)
A Joy napok miatt megkérdeztem a forgalmazót, és a héten érkezik egy utolsó V11 Absolute Pro szállítmány. 20% kuponnal 188k lesz az ára. Ha valakit érdekel esetleg....
-
Gömbike
senior tag
válasz
szuszinho #54237 üzenetére
Elux hőszivattyús gépet vettem, mikor elromlott a közel 20 éves normál kondenzációs Miele.
Szárítási végeredményük teljesen eltér. Betudható annak, hogy a normál magasabb hőfokon szárít és a hőszipkásban érzetre nedvesebb a megszárított ruha. Pedig ott is megszárad, de valahogy mégis más.
Az AEG minőségi érzetet ad a normál kondenzációs Eluxhoz képest.
-
Zotyipotyi
tag
Sziasztok!
Nyaralóba vennék mosógépet.
Nem lenne nagy igénybevételnek kitéve (körülbelül az év 3 hónapjában heti 1-2 mosás), így nem is szánnék rá sokat.Szerintetek ilyen használatra ez megérheti?:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_ok-owm-61019-el%C3%B6lt%C3%B6lt%C5%91s-mos%C3%B3g%C3%A9p-1278692.html
Joy kupon kedvezménnyel most kijön 60e Ft-ból (+szállítás).Vagy van valami más 70e Ft alatt, ami jobban ajánlott?
Köszi!
Zoli -
Gömbike
senior tag
válasz
szuszinho #54231 üzenetére
Azt vedd, amelyik szimpatikus a családnak.
A borításon kívül jóformán csak a programkiosztás más. Belülről majd mindegyik ugyanaz.
A szolgáltatások száma emelkedik az árral, amit nem nagyon fogsz tudni kihasználni.
Itt [link] meg tudod nézni a bemutató videókat a gépekről.
-
zebede
őstag
Expertbe n milyen árak és választék van, webshopokhoz képest?
Nem találok róla csak az akciós újságot, viszont néhány nagygép tipusra van most 10-15%-os kupon.
LG, Samsung, Candy nagygépekre 10%, Whirlpool, Gorenje, Candy mosogatógéekre 15%. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Szárítógép vásárlása előtt állok. Mivel most 1+2 év gari van az Eluxra, ebből a márkából mi az ajánlott? 2 felnőttet és 1 gyereket kell kiszolgálnia.
Köszi!
-
flegga92
senior tag
válasz
haxxika #54223 üzenetére
MM biztos felviszi, max annyit kell neki segíteni, hogy kinyitod lent az ajtót. Nekem oda tette ahova kértem, borravalót sem fogadott el. Mosógépet és a hűtőt is egyedül hozta fel.
Edigitalból rendeltem szárítógépet, a Gebrüder Weiss hozta. ED-nél és a GW-nél is érdeklődtem, hogy az emeletre felhozza e. Mind a két helyen azt kaptam, hogy igen, benne van az árban. Csak az asszony volt otthon, mikor hívott a futár, azt mondta, hogy ő egyedül nem tudja felvinni, ha segít neki valaki akkor felviszi... Mondtam neki, hogy most nincs ilyen lehetőség és különben sem erről volt szó. Erre azt mondta, hogy max a fővárosban van rakodó, de ott sem mindig. Aztán valahogy beszenvedte a tárolóba majd később felvittük magunk.
MM kiszállító pontos volt, akkor jött mikor megbeszéltük. Reggel és az időpont előtt fél órával telefonált. A kis kocsijával szépen felhúzta.
GW napokat késett, kb semmi infót nem tudtál kinyomozni mikor is jön meg. -
d@minator
addikt
válasz
haxxika #54225 üzenetére
Igen az első ajtó a lépcsőház ajtó.
Az MM biztosan felviszi neked. Szerintem kérdezd meg őket nehogy a szállító átverjen. Nek ők szállítanak hanem szerződött szállító. Ahol csak lépcsőház ajtóig viszik ott itt megoldható pár "mátyással".
A csomagolás épségét nézd meg. A benne lévő sérülésért elvileg a bolt felel nem a szállító ha a csomagolás sértetlen. Fent tanú jelenlétében bontsd ki és videózd le a kibontást. Ellenőrizd a tartozékokat és a csomagolást tedd el legalább az elállás időtartamára. Jóhírű bolttól vásárolj mert ha belül sérült a termék van ahol a video ellenére is tesznek rád. Ennyi. -
-
haxxika
senior tag
Sziasztok,
Mostanság volt valakinek tapasztalta szállítással az alábbi helyekről? (edigital, euronics, media).
Futár felhozza legalább a lakásig a csomagot? (1 hűtő, 1 tűzhely) (3. emeletre kellene, nincs lift)
Változó az üzletek írása ezzel kapcsolatban.
Köszi a segítséget! -
Paul64
tag
Én olvastam amit írtál. Te is el olvastad amit én írtam?? "Műanyagból is lehet ám tartós dolgokat építeni. Anno a Whirpoolunk is lehúzott kb.15 évet ilyen üsttel." Arra akartam rámutatni, hogy a fém üst nem feltétlenül a tartósság záloga. Nem arra, hogy az enyém a világ legjobb gépe. Te vettél 77-ben egy kb.csúcskategóriájú gépet ami még most is működik. Gratulálok. Kíváncsi lennék a tiéden kívül még hány darab működik belőlük. Az én alsó kategóriás gépemre ráköltöttem eddig kb. 15000Ft-ot és még működőképes, csak 2 éve tartalékba lett téve. Az alkatrészek pár forintos tételek voltak. Ettől miért Sz@r? Van egy közel 20 éves Whirpool hűtőm azt se látta még szerelő. Akkor ettől a többi emberé rosszabb lesz?
-
BBéci
legenda
válasz
peppe79 #54217 üzenetére
Akkor, a '90-es évek végefelé még nem érdekelt a kávézás, olasz rozsdamentes acél kotyogóssal készítettünk sötétbarna löttyöt, amit heti 2-3 alkalommal ittam, jó sok tejszínhabbal turbózva. 2003-ban, feleségem kedvéért álltam át karosra, de előre daráltból, híg valami csorgott ki belőle. Kellett jó pár év és egy tárcsás daráló, mire eszpresszót sikerült csapolni. Majd a géppark és a barista tudásom is fejlődött. Megtartottam tartaléknak a DeLonghi BAR15-öt, sajnáltam elkótyavetyélni.
-
Paul64
tag
15év használat után? Heti 10-12 mosással? Amellett, hogy nem csak fehér ingeket és pólókat mostunk benne, hanem munkás göncöket is? Nem vagy túl szigorú? Az akkori egyik legolcsóbb gépről van szó. Itt arról témáznak a többiek, hogy 5 vagy hat évet fog-e kibírni a mosógép amit venni akarnak. Én is megvettem volna a "Zanussi Turbodry-t", csak nem volt rá keret.
-
Ispy
nagyúr
Aeg, elux, bosch, Whirlpool. Lg, samsung, de nekem ezekkel nincsen tapasztalatom, egy 1000 éves lg mikronk van, menni megy de már elég gatya szegény. Ha kevesebb pénzből meg akarod úszni, akkor beko vagy candy, ha több rá a pénz, akkor neff vagy miele. Kb. mindegyiknek vannak lelkes hívői, lelekes utálói, mindegyikről vannak 100 évigiselmegy és egykalapszar történetek. Segítettem?
Rakd össze, mire mennyi van, abból mi jöhet szóba, aztán mérlegelni kell a kinézet/funkciónalitás/garancia alapján. Én személy szerint bosch, aeg, elux vonalon mozgok, samsung, lg a nem szeretem kategória (mert csak), beko, candy nekem túl gagyi kinézetű (ahol meg nem, ott már nincsen árelőnye).
-
at1990
csendes tag
Sziasztok! December vettünk egy Bosch SMS25KI00E mosogatógépet, aminek az elején szinte alig volt hangja, viszont 1-2 hónapja fura búgó hangot ad ki, nem az egész mosogatás alatt, úgy kb a feléig és pár percenként előjön, kb 5-6 másodpercig tart. Ez egyre zavaróbb és egyre hangosabban teszi, hibát nem jelez a gép, szépen mosogat. Valami tipp, hogy mi lehet a baja? Tisztítást havonta végzek, a szűrőket is gyakran kitisztítom.
-
huan
őstag
válasz
Digitalpimp #54208 üzenetére
Rendben. Akkor javasoljatok egy(vagy kettő) márkát légyszíves
-
Digitalpimp
senior tag
Az eladó mindig azt fogja ajánlani, ami után jutalékot kap, vagy nagyobb rajta az árrés. Tök mindegy, hogy az MM sok féle márkát árul, de mindig van olyan ami prioritást élvez. (régen műszaki boltban dolgoztam) Mindig le van osztva, hogy éppen mit kell erőltetni, mit kell kipörgetni és miről kell átterelni a kedves vevőt.
-
d@minator
addikt
válasz
ANDROID??? #54205 üzenetére
Az első 7 napig az AEG 9 napig.
-
d@minator
addikt
válasz
ANDROID??? #54203 üzenetére
ELECTROLUX EW6F341S és AEG L8FEC49S. Centrifugáláskor 1000 felett elkezd csikorogni, mint amikor csúszik az ékszíj egy autónál. Nincs benne szállítási biztosító.
-
d@minator
addikt
Szia! A szürke LG-re sok a panasz az ok nem ismert néha miért mozog annyira. A fehéret nem ismerem.
Az Electrolux és AEG ugyanaz csak más név van rájuk írva. Előnyük, hogy a felajánlott mosási időt több lépésben csökkentheted.
Látom 10kg-os gépet választottál de tudnod kell, hogy a 9kg-osoknak is ugyanakkora a dobja (69liter) és az is kimos 10kg ruhát sőt a 8kg-os is (55liter).
Az AEG L7FEC41S rohadtul nem éri meg, mert csak gőzzel tud többet akkor inkább AEG L7FEE49S. Vagy AEG L8FEC49S. Ebben vagy Jet és belül hangszigetelés.
Kérdezz nyugodtan AEG, Electrolux-szal kapcsolatban. Most fogom visszaküldeni a másodikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Asztalos klub
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest