- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Nektek mennyire karcos az indukciós/elektromos főzőlap?
Én a Rossmanos felülettisztítót használom konyhai törlővel, illetve mivel ettől nem lesz foltmentes, ezért a végén ablaktisztító és újra szárazra konyhai törlővel. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
OPiiPO #68225 üzenetére
Hát egy kettőt neki is be kellene áldoznia.
De főleg azt nem tudom, hogy most akkor mi is a különbség, ha csak eleve a hőszivattyúsok kategórián belül válogatok
Sharp pl. Már van 140k körül. Samsung már beesik 200k ba A+++ al. Electrolux, Aeg is van 180-300 között. De mi a különbség köztük?
Látom a típusaik között egy betű van sokszor, de gyakorlatban mit jelent a 140 eshez képest hogy szárít a 220 ba kerülő?
Aeg/Elux oldalán is van 12 típus, gyakorlatilag mind ugyanaz..
-
Atomgeszi
nagyúr
Akinek szárítógépe van, az asszony ruháival mit kezd?
Nekem csak pamut ruháim vannak, neki viszont az egész ruhatára ezekből a my77 meg mayo chix meg szokásos viva ada ruhatára, és mindegyik polyamid vagy micsoda. Elvileg egyiket se lehetne a matricája szerint, de gyakorlatilag is ennyire lehetetlen benne szárítani?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szotyika77 #68190 üzenetére
Ilyen van nekünk. Amit utálok benne, hogy az átkozott órát nem képes állandóan megjeleníteni.
Ezt még a 30 éves mikró is tudta. anno.Pattogatott kukoricát mondjuk jól lehet benne csinálni.
Szerencsére az alatta lévő AEG sütő kiírja..
Az meg mondjuk annyiban hülye, egy olcsóbb Elux társához képest, hogy nem írja ki, hogy mennyi ideje van elindítva a sütő. Rohadt zavaró. Plusz légkeverésesnél nem lehet állítani, hogy idő után kapcsoljon ki. Olcsóbb Eluxnál ez is gond nélkül megy. -
Atomgeszi
nagyúr
Hol lehet most venni olajsprét?
Tudjátok, ami olyan, mint az étolaj, spray formájában van. Eddig mindig németből hozattam, de most az sajnos nem játszik.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sütő aljába mit lehetne tenni, hogy ne csöpögjön le az aljára a cumó?
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] 37 másodpercnél lévő szűrőrész, ahova desztillált víz tölthető a szárítógépbe ez ilyen ritka, mert ennél az egy típusnál láttam ezt.
Van ennek értelme? Tényleg lágyabb lehet a ruha? -
Atomgeszi
nagyúr
Én egyszer egy Facebook csoportba láttam feltöltve pulzáló videót.. Azt hiszem valami whirlpool vagy hasonló csoda volt az elkövető.. Nem kell meglepődni. És sajnos ilyenek után alakulnak ki a városi legendák. Meg a minden francia autó szar.
A legkedvencebb indokom az indukciós ellen a dobhatom ki az összes edényem mondat.. Holott még öreganyam békebeli zománcosa is megy.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mi napi szinten főzünk, húslevestől elkezdve mindenféle kaját... soha semmi gond nem volt. Igaz nem teljesen belépő, de nem is méregdrága electrolux. Még ezt a kapcsolgatást sem csinálja, vagy legalábbis nem olyan feltűnően az biztos..
Soha a büdös életben nem váltanék vissza gázra.A lakásban 10 fokozatú Electrolux van, a házban pedig 14 fokozatú Electrolux. Egyik sem kapcsolgat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
salapp #67812 üzenetére
Maga a szárító, de már látom YT-n vannak videók.
Ugyebár a kinézet sem utolsó szempont.
Az AEG-ben van LED fény belül?
Ahogy látom az Electroluxban van fény. De amúgy kopp ugyanaz, mindkét készülék.
Most akkor az Electroluxra is érvényes a kiterjesztett garancia vagy csak az AEG-re?
Mert ahogy látom az inverteres motorra mindkettő 10 évet ad. De az AEG-nél mi a 2+3 év, ami az Electroluxnál csak 2 év?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
arcsin #67787 üzenetére
Köszi ez így még jól is hangzik.
Szóval rámehetnék akkor a 60-asokra is.
[AEG T8DBG48S]
[Electrolux EW8H358S]Gyanítom nagyjából ugyanaz lesz mindkettővel az eredmény.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Csabroncka #67785 üzenetére
Arukereso szerint csak Candy.
Nekem egy Aeg keskeny mosógépem van. Arra kéne rárakni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Keskeny szárítógépet használ valaki?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Piftuka #64183 üzenetére
Hát szerintem gyári lehet, mert itt fityegett a tálkában.
Amiatt viszont elég dühös vagyok, hogy anno a nevében hirdették, hogy No Frost hűtő, és csak most, hogy mondtátok esik le, hogy az a fagyasztóra vonatkozott. Ráadásul rengeteg oldalon úgy van feltüntetve, hogy a nevében benne van a NoFrost.. Egyedül most a preciz oldalán láttam, hogy a hűtő része csak LowFrost vagy mi. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Fr3eWar #64165 üzenetére
És tényleg. Eggyel felette levő polc takarta ki. Volt benne némi alufólia maradvány, meg egy kis darab valami salátaféle
Meg egy zöld kis turkáló, mint egy WC kefe, csak simán ilyen kampós a vége, az mondjuk szépen lement, bement. Remélem csak ennyi volt a baj. köszönöm.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van egy beépített Electrolux hűtőszekrényünk, alul 3 fiókos fagyasztó, felül kb kétszer akkora.. De fogalmam sincs, hogy mi a típusa.
Felül digitálisan írja ki ,hogy hány fok van bent meg a fagyasztóban is, no frostos, meg valami Tasteguard van még belülre írva. Kb 3 éves.Idén kezdte, hogy belül a hűtő hátul lefagy(de olyan gyorsan is eltűnik a jég róla), alul meg áll a víz a legalsó szinten. Mitől lehet ez?
Persze nem ilyen antarktisz jégpáncélt kell elképzelni a hátsó falán, de azért érződik ,hogy néha jegesedik. Azt is gondolom, hogy no frost lévén ezt ő leolvasztja, és azért jelenik meg alul a víz. Ami néha 1 cm is, ha nem szedem ki mindennap.3 fokra van állítva a belső hőmérséklet. Az étkezőben 22,5-23,5 fok között van.
Soha nem szoktunk meleg ételt tenni a hűtőbe.
-
Atomgeszi
nagyúr
Más is főz úgy indukcióson, hogy az edény alá betesz konyhai törlőpapírt főzés közben?
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi!
Hagyjuk még akkor holnap reggelig, az a biztos. 150k-ról van szó végtére is.
Indukciós edénykészletet látott valaki akcióban valahol?
Olyat találtam, ami ilyen magasabb falú, de azok nem olyan szimpatikusak, mert, ha az ember lusta áttenni éthordóba, ha elrakja a hűtőbe, akkor alig férnek be fedővel együtt a polcokra.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
freelanced #54320 üzenetére
Finish Quantum Max citromost használok az elejétől fogva. Akcióban egész jó áron lehet behúzni edigitalon. Alapáron kicsit drága. De ez a járra is igaz.
Neff mosogatógéppel és Bosch-al is ugyanolyan jó a végeredmény. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
NoFrostos fagyasztószekrényt keresek.
[link] AEG AGE52516NX Fagyasztószekrény, NoFrost, 229 l, 6 fiók + 1 rekesz erről mi a véleményetek? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Napfénysüti #54129 üzenetére
A lakásba még szettben vettem, Elux indukciós(bridge funkció, Hoob2hood-t viszont nem tud, de nem is volt létszükséglet, amúgy 7.2-7.3 kW, ha jól emlékszem), és sütő. 180k volt.
Ehhez képest az AEG sütőnk a házba 170k volt. Annyival tud többet, hogy van benne beépített húsmaghő mérő, amit még az életben nem használtunk.
Viszont szerintem butább, mert pl. nem írja ki,hogy mióta van bekapcsolva a sütő. A funkcióváltó gombja nem tekeredik körbe, csak jobbra meg balra lehet tekerni. Tehát eltekered jobbra pirora, utána végig kell tekerni másik irányba balra, hogy kikapcsold. Eluxnál meg körbeforog.
Az időzítő meg ilyen funkciók érintőgombosak, szintén nem tetszik, az ott állítható időzítő is butább, mint az olcsóbb Eluxnál.
AEG-nél jobban tetszik, hogy középen fent van a lámpa, az Eluxnál bal sarokban. AEG-nél jobban tetszik a recegős hőfok állító. Eluxnál kicsit lassabban reagál.
Amúgy egyik kutya, másik eb. A kettőből összegyúrva tök jó sütő lehetne, külön külön mindegyikben van, ami a másikban jobban tetszik. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BB9000 #54091 üzenetére
A lakásban Electrolux piros sütő van, a házban meg AEG. Mind a kettőnél áldás ez a funkció
Főleg, ha valaki sokszor süt szaftosat, vagy jénaiban kicsit túltolja a megrakást rakott krumplinál és 1,5 óra alatt odakozmál a sütő aljára. Igaz, hogy elég büdös ahogy égeti a makacs kolbászzsíros odaégetést, de utána csak kitörli az ember a hamut. Én mindenképp olyanra szavaznék, hogy olyat vegyen, ha nem is most, de gyűjtsön rá.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ANDROID??? #54048 üzenetére
Neff-et nézz. Szokott lenni rá regisztráció után 2+3 év garancia.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Elemental #53961 üzenetére
Na igen, erre voltam kíváncsi.
Akkor ezt jól megoldották.
Nekünk a pötyögtetőssel sincs baj a lakásban, legalább megszoktuk, hogy melegentartás és 10 fokozat között mennyin kell sütni meg főzni, hogy jó legyen. Ezen meg 14 fokozat van, azt biztos újra kell majd tanulni.
A Bridge kíváncsi vagyok mennyire fog jól működni. Az EIH verzión a lakásba hiába raktam bridge funkcióra a nagy edényt, valahogy nem sült olyan gyorsan, mintha simán csak ráraktam volna túllógva a legnagyobb zónára.Bár ez lehet az ottani 1 fázis miatt van.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Elemental #53949 üzenetére
Ja igen, mert ez csak 2 fázisról megy. Ami valós 3 fázisról megy, az annyival drágább lenne?
[link] Lakásba nekünk ez van, bár én ezt még jóval olcsóbban vettem. Nem tudom mitől drágult így meg. Amúgy a lakásban meg vagyunk vele elégedve, de gondoltam hátha van már valami jobb is. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
Ezzel az indukciós főzőlappal van valakinek tapasztalta? [ELECTROLUX EIV634]
Néztem még ezt a Neff-et [NEFF T36BD60N1]
De azon kívül, hogy a Neff majd 3kW-tal kisebb teljesítményű nem nagyon veszek észre különbséget.
3 fázis bent van a lakásban, szóval a nagy teljesítmény nem gond. Inkább néznék nagy teljesítményűt.A Neff azért tetszene, mert a szélén van ilyen üvegvédő szürke keret. De vajon a gyakorlatban tényleg hasznos?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
DelArco #44117 üzenetére
Nekem 12 terítékes Neff van. De még egyedül is simán megpakolom. Legalább elfér benne a nagyobb edény, vagy serpenyő, tepsi. Könnyebb lesz benne pakolni.
Neff-et én is ajánlom 2+3év gari, és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, mind hang szempontjából, mind tisztítás. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#48613632 #43914 üzenetére
Eco programom:
enyhén rászáradt,
háztartásban
szokványos
ételmaradékokLegtakarékosabb
program:
Előöblítés
Mosogatás 50°
Közbenső öblítés
Öblítés 63°
SzárításÉs mivel nálam 3 óra 30 perc.
Szerintem 1 órát csak előöblíti. 50 fokon mosogatni szerintem megint 1 órát elvihéckedik, a maradék 1,5 óra meg megint mindent leszed.
1 órát, ha hagyom ázni sima vízben, szerintem az is feloldja a szennyeződéseket. Vagy, ha 1 órát hagyom ázni, aztán vízsugárral csap alatt leszedem, az is leviszi. Szóval igazából szerintem felesleges a mai modern mosogatógépeknél öblögetni előre.
A chef 70 fokos program meg valóban bőven elég az odaégett jénai/serpenyőre is. Én kézzel nem tudtam elmosogatni annyira tisztára az üveg fedőt, amit ő megcsinált patyolatra. Kényelmes világ van..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#48613632 #43914 üzenetére
Na most itt is lehetne továbbmenni, hogy van mondjuk az 50ft-os szalvéta, amiben van mondjuk 50 db szalvéta, 1 ft/db. Evésnél elhasználsz 1-et, és kitörölsz vele 1 tányért is, spóroltál vele x dl vizet, és higiénikusabb is, mint ugyanabba a konyharuhába törölni a szádat több alkalommal, amit utána ( én legalábbis 90 fokon mosok - törölközőt is) mosógépben mosok ki, ami ugye megint energiát, mosószert használ és terheli a környezetet.
Szóval igazából tényleg egyéni preferencia, de szerintem mindegy, hogy a mutató vagy gyűrűsujjam harapom meg, ugyanúgy fáj.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grande Ale #43913 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy havernál lévő mosogatógép annyira régi már, ha nem mosogatja el előre, vagy öblögeti, akkor bizony még a beleszáradt kávé/narancslét sem szedi ki.
Más kérdés, hogy azt inkább el se indítanám, mert ennyi erővel akkor már én is elmosogatom egy kis mosószerrel meg + 10 mp-el.
Anyuéknál is régi a gép, ott is elöblögetik előre különben nem szedi le a rászáradt dolgokat.
Nekem is mondta, hogy mosogassam el előre, namondom ne vicceljünk már ~130 ezres mosogatógépnél majd előre elmosogatok?! Kb mintha a mosógépbe tett ruhát előre kézzel kinyomkodnám lavórban.
Persze nyilván, van olyan szennyeződés, amit csak előáztatással lehet, de azért én mosógépbe is ami van bedobom egyben. Max kicsit kevesebb ruhát teszek, de mossa ki ő.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#48613632 #43909 üzenetére
Szóval én kb úgy látom hasznosnak ezt az egészet, amennyiben az ember szalvétát így is úgyis használ az evéshez, és kidobásra kerülne, akkor azzal kitörli, frissen kb annyit lehet leszedni vele, amennyivel többe kerülne az elfolydogáló víz, amivel leöblítem a tányért, fazekat. Ezáltal a gép is tisztábbnak érzékeli az edényeket, magyarán az amúgy is kidobott szalvétával spórolsz a vízzel.
De, ha meg leöblítek minden tányért vízzel, és utána elindítok egy normál programot, amivel így is úgyis elhasznál 9-11 liter vizet, akkor gyakorlatilag kétszer használtam el a vizet. - Itt nem nézi a szennyezettséget, magyarán elöblögetsz x liter vizet, de a gép így is úgyis annyit fog használni.
De, ha egy automata programot indítasz, ahol érzékeli a szennyezettséget, akkor meg felesleges elöblíteni, mert azt a plusz vizet megteszi helyetted a gép. Nyilván itt most pár literről beszélünk, éves szinten pár száz ft. Viszont környezetkímélés szempontjából azért nem mindegy, hogy mennyi vizet használok el kétszer. - Itt pedig gyakorlatilag a saját öblögetésed spórolod meg időben és munkafolyamatban, de a gép úgyis érzékeli, hogy most ez koszosabb mosás lesz vagy sem, tehát ő megcsinálja helyetted az úgymond öblögetést.
Tehát a legspórolósabb szerintem az amúgy is kidobásra szánt szalvéta + automata program, ahol ő maga eldönti, hogy mennyi víz kell.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#48613632 #43909 üzenetére
"Az Aquasensor optikai mérőberendezés
(fénysorompó), amellyel a mosogatóvíz
zavarosodása mérhető.
Az Aquasensor használata
programfüggő. Ha az Aquasensor aktív,
„tisztább” mosogatóvizet lehet átvenni
a következő öblítő fürdőbe, és így
a vízfogyasztás 3–6 literrel
csökkenthető. Ha a szennyeződés
erősebb, a gép kiszivattyúzza azt, majd
friss vízzel pótolja. Automata
programokban a készülék
a hőmérsékletet és az üzemelési időt is
hozzáigazítja a szennyezettség
mértékéhez."Ezt a használatiból másoltam ki.
És az automataprogram leírásnál:
Szenzor-optimalizált:
A szennyezettségnek
megfelelően
érzékelőelem
segítségével
optimalizálják. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
polonic #43902 üzenetére
Ja, csak most számoltam, hogy a finish starter pack, amiben van 50 db mosógatótabletta (3in1), meg 1,5 kiló só, 1 illatosító, 1 géptisztító, 400 ml öblítő, 4k-ra jön ki.
Nálunk az eurofamilyba, a 400 ml öblítő 850, 1 kiló só 560, illatosító 990, 1 géptisztító 1160.
Ha ezeket levonom a packból, akkor az 50 db-os mosogatógéptabletta 1000 ft-ra, ami 20ft/db-ra jön ki.Tescoban az akciós 87db-os 3070 ft-ra jön ki. Ami 37 ft / tabletta.
Tehát még így is majdnem duplaára van, ha külön megveszem.
Az 50db-os pedig 2367-re jön ki, ami 47 ft/tabletta.
Nekem 2 naponta megy azért a gép.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grande Ale #43893 üzenetére
Én is max az evéshez használt szalvétával kitörlöm belőle a nagyobb maradékokat, ha marad. De vizet erre igazából nem "pazarolnék"
-
Atomgeszi
nagyúr
22-es keménységű víznél H07-re állítottam a keménységet.
Vajon mennyi időre elég a 1,5 kiló só? Egyébként teljesen elnyelte a gép.
Mert az oké, hogy a 50 db-os finish 50 mosogatásra elég, de a sóval fogalmam sincs hogy számoljak. Gondolom 1,5 kg só =/= 1,5 kiló (50 db-os) mosogatószernyi mosogatással?! Mert, ha van akció, akkor olcsóbbra jön ki megvenni só öblítő géptisztító illatosító, mint a tescoban 1 csomag 50-es finisht. -
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Amúgy megvagyok elégedve nagyon a Neff mosogatógéppel, amit itt ajánlottatok. Direkt beraktam olyan edényt is, ami már 2 hete beleszáradt maradékot tartalmazott (2 hétig csúszott a konyhabútor beszerelés, miközben már mindent kipakoltam, így a hűtőben elfért az edény, és tesztre tartogattam, mielőtt valaki azt hinné ezt általános
) De konkrétan kézzel sem tudtam kivakarni, annyira bele volt száradva. Mivel első indítás volt, Chef programot indítottam, és a Finish Starter packban lévő mosogatószert meg öblítőt meg sót tettem bele. Maradéktalanul mindent eltávolított, én is meglepődtem, kellett volna képet csinálnom róla.
A poharak is teljesen vízkő és foltmentesek, kanalakról is szépen leszedte a rászáradt dolgokat.Anyuéknál egy nagyon régi Miele van, ők előre elöblítik a tányérokat, hát mondom én nem fogok itt előmosogatni meg hasonló, ha már új mosogatógép van.
Azóta is úgy pakolom be, ahogy épp esik puffan a tányéron lévő szennyeződés. Jénaitól kezdve, serpenyőig minden.. Csak sima automata programot indítok el. Eco-t még nem indítottam, de arra 3 és fél órát ír. Az kicsit hosszúkás.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#40553216 #43814 üzenetére
Eddig egyedül tegnap a töltött káposzta futott ki egy picit, próbáltam egyből takarítani konyhai törlőpapírral az edény körül, hogy ne égjen rá a zsíros folt vagy valami. Aztán amint kész voltam, leraktam konyharuhára az edényt, és utána megint konyhai törlőpapírral törölgettem.
Remélem ez a törlőpapír nem fog rajta karcot ejteni, bár, ha neked nem sikerült 11 év alatt, akkor talán nekem sem. Csak nekem túl durvának tűnik a törlőpapírnak az anyaga. Lehet jobb lenne egy mosható mikroszálas? Vagy ami van a DM-be ilyen egyszer használatos nedves törlőpapír?
Utána amúgy nyomtam rá egy adag CIF ablaktisztítót (tehát nem hagytam rászáradni, nem is értem a YT videón is minek hagyják rászáradni napokkal későbbig aztán pengével kapargatják meg hasonló), és papírral letörölgettem, szépen leszedte.
Ja meg próbálom nem húzni az edényt a kerámialapon, hanem emelni és óvatosan lerakni.
Remélem, ha így odafigyelek erre a pár apró dologra, akkor azért nem lesz gázos a felület, mert napi szinten főzök, szóval kapja az igénybevételt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Én még csak 3x főztem rajta. Kaptam hozzá ajándék edénykészletet, ami nem is baj, mert a gázos edénykészletem fülei az oldalra áramló hő miatt kb mindegyiken letört már, illetve eleve meg sem nyikkant a fűtés rajta.
A turbó fokozatot imádom, hihetetlen gyorsan felforralja a vizet bármihez. Na és utána ami még tapasztalatot igényel, hogy hányas fokozat felel meg a gázos takaréknak. Az időzítő is perfekto. Beállítom a hőfokot, meg az időt, ő meg lekapcsolja magától az egészet. (bár ezt már az új sütőnél is megcsodáltam
)
Mivel takarítsam a felületet, hogy sokáig karcmentes maradjon?
Ablaktisztító + konyhai törlőpapír megfelelő erre a célra?
-
Atomgeszi
nagyúr
Indukciós főzőlapnál mit jelent a hőfokbeállítás után levő pont?
Tehát kapcsolom 6 aztán 6. aztán 7 aztán 7.
Elolvastam a használatit, de ott is hektikusan írja az ajánlott ételek hőfokánál a szám mögötti pluszt vagy épp nem pluszt, de lehet csak elgépelés.
Electrolux EHI6340FOK főzőlap amúgy.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a samsung mikró milyen?
[link]
A kettő között csak a HeatWave a különbség?Ja meg ez nem is teljesen fekete.
-
Atomgeszi
nagyúr
Modern kinézetű mikrót vennék, grilleset. Helyi boltban Samsungot láttam egyedül, ami teljesen fekete letisztult. ~35k környékén. (Na átmentem teljesen nőbe, kinézet alapján venni valamit.
)
Vízforralót is keresek, legalább 1,5 litereset, olyat, amin van ablak, látni lehet a vízszintet, és a torkában van ilyen szűrő, ami megfogja az esetleges vízkövet,kóbor macskát..
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki tud segíteni beállítani a NEFF mosogatógépen a vízkeménységet?
Íme a panel:
Én már ott elakadok, hogy (nem, nem a bekapcsolás, az megvan, hanem a Start előtti) a A programgombot. Az melyik?Nekem most épp úgy villog, hogy Eco villog, és h:24- ig elmegy. Gondolom az órát akarja beállítani. De ezt is tudom, 0-24 között váltani, de mivel okézom le? Gondoltam először beállítom az időt, ha már úgyis azt ajánlja fel. De sehogy nem jutok el a vízkeménységig.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ajj.. Pedig láttam a forest katalógusban ilyen munkalapba építhető gránit lemezt, de a dió mintás munkalapomhoz egyik szín sem ment volna.
Most már meg tudnék barátkozni a [link] a fekete gránit elemmel is, ha ezt előre tudom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Egger munkalapom van a konyhában, de nem néztem utána, csak utólag, hogy mennyire hőálló.
Forró tepsit közvetlen lehet rátenni vagy inkább konyharuhára?
Az Egger honlapja azt írja, hogy 160 fokig hőálló.
Most sütni ugye 160-200 fok között szoktunk, tehát a 200 fokon való sütés már elvileg kizárja a dolgot. Bár tény, hogy azért 200 fokról "hamar" visszahűl míg kirakom a sütőből a munkalapra a tepsit. De nem tudom.
-
Atomgeszi
nagyúr
Konyhai robotgépből van valamilyen ajánlott?
-
Atomgeszi
nagyúr
Hol van jó áron Jar Platinum?
Jövőhét végén, ha minden igaz, végre beszerelik a konyhabútort. Lassan 4 hónapja áll itt minden konyhai gép.
Hogy kell majd beállítani a vízkeménységet, meg mivel mérjem? Vagy a vízügy megmondja mennyi?
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valakinek itt mikrotextúrás mosogatótálcája?
-
Atomgeszi
nagyúr
Na megjött az Electrolux Edénykészlet.
Reggel hív a futár, csomagot hoz.. először azt se tudtam mi lehet, aztán az oldalán az Electrolux ragasztószalag elárulta. -
Atomgeszi
nagyúr
Nem tudtok olyan szórófejes flaskát, amibe nyugodtan rakhatok étolajat, hogy tudjam vele spriccelni a húst és nem dugítja el az olaj?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Lehiñito #40292 üzenetére
A webshopban is így hirdetik,hogy 2+3 év garanciával. De, ha gondolom le van pecsételve, meg bélyegezve, ennek tuti fixnek kell lennie.
Beregisztráltam a neffnél is.. Ott viszont egyből megjött a PDF, hogy megkaptam. Viszont ők nem ellenőrzik(Szerintem fasság), hogy helyesen adtad-e meg az adatokat. Annyit írtak, hogyha elírsz valamit, akkor nem él a kiterjesztett garancia, ami ugye csak akkor derül ki, ha épp lenne vele valami gond, mivel automatán a beírt adatok alapján készíti el magától a dokksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged