- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz
Hobbbyt #47901 üzenetére
Nos a tiszta és torzításmentes hang szerintem alap minden valamirevaló erősítőnél.
Ahogy nézem egy régi Sony sztereód volt előtte, úgyhogy lehet, hogy ennyi pénzből nehezen fogsz neked megfelelő sztereó hangú hm erősítőt venni. Szóval vásárlás előtt mindenképpen hallgatózz, hogy mi lenne az a kategória, ami már megfelelne.
-
Termi16
őstag
-
Patice
nagyúr
-
kezdocske
csendes tag
válasz
Hobbbyt #28867 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Természetesen 5.0-ban venném bármelyik is lesz végül. Az M33i pl. 130 eFt szettben. (az MHT-s az nem jó nekem elrendezés miatt). A Cinemapackot sokan dicsérték egy dolog miatt viszont nekem nem igazán jó: nincsen olyan színben ami jó lenne a nappaliban (bocsi, de nekem ez is szempont, talán fontosabb is a kelleténél...
)
Esetleg hallottál fenti zenéket M33in?
Vagy hogyan szólnak a Te szetteden? (gondolom hatalmas különbség nincsen a két szett között, amennyire tudom értelmezni a leírásokat (és ha lehet neki hinni)) -
törölt tag
válasz
Hobbbyt #28853 üzenetére
Na én éppen ezért maradnék a Pioneernél. Ez a legjobb elérhető alternatíva az Onkyo mellett ár és tudás/teljesitmény arányában.Mondom ezt úgy hogy nem tudom,mennyibe fájhat egy DAC-al ellátott digitális bemenetes vagy anélküli 6 analóg bemenetes 5 csatornás vég és 1 előfokozott kimenő csatornával ellátott DIY erősítő megépitése.Viszont minőségben tulszárnyalhatod a kategória össszes tagját.És csöves erősitő sem elérhetetlen.Külön DAC beszerzése viszont még jobban meghaladná a keretet.
-
-
törölt tag
válasz
Hobbbyt #28842 üzenetére
Hát sejtheted hogy az Asus DAC-ja jobb. Tehát ha épited az erősitőt,analóg bemenetekkel épitsd meg.nem azt mondom hogy rosszak_alkalmatlanok is lennének- hanem hogy nem nehéz tulszárnyalni a beépitett DAC-jukat. zenei célra biztosan jobb lesz az analóg bemenetekkel épitettt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest