- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
#09634560 #9240 üzenetére
Igazából én egy olyan cuccot tudok magamnak elképzelni, ami dvd-t is játszik és egyben rá tudok kötni egy 5.1-es jelet a pc-ről. Ennek az alaplapnak az integrált hangkártyájáról van szó. Mivel nem értek hozzá egyátalán, így azt sem tudom, hogy melyek azok a kimenetek, amik ehhez kellenek nekem. De mint látható, a hang forrása sem csúcsminőség, így a többi téren sem erre törekszem, csak egy jól használható 5.1-re.
-
skoos
őstag
válasz
#09634560 #9237 üzenetére
A videókártyán natív HDMI kimenet van. Ha egy mód van rá, nem bontanám szét audio és videó jelre (már, ha szét lehet egyáltalán).
Nem tervezzük 5.1 bevezetését, macerás lenne a szüleimnek. Inkább a jó sztereó hatás elérése a cél. Ekkor sem megfontolandó a mélyláda?
Köszi szépen!
-
_kovi_
aktív tag
válasz
#09634560 #9152 üzenetére
Az én Sony DVD lejátszómat 2004-ben vettem, lekopogom, nagyon jó! Mindent vitt eddig!
Persze DiVX-et nem tud, de az összes másolt és írt lemezt vitte. Egyik lemezmárkára sem volt hárklis.
Sonyval mi a gond?
Emlékszem anno a Pana nagyon válogatós volt, mentünk a Media Marktba egy halom írt szutyok lemezzel/Arita, Princo, stb../, s a Pana "elvérzett", míg a Sony jelesre vizsgázott. Azért is vettem meg anno. Dehát gondolom most más a helyzet...Pio tetszik.. A drága modellek annyira nem érdekelnek, Denon, Marantz, Onkyo
-
fury71
aktív tag
válasz
#09634560 #9135 üzenetére
Már bocs, hogy beleszólok, de a frontok elhelyezése a lehető legrosszabb.
1. Sarokba sosem szerencsés hangfalat rakni. Ráadásul a falra tolni egy álló hátsó reflex nyílással rendelkező hangsugárzót .. Akusztikai szempontból rémálom még ha el is van forgatva a hallgatási pontba.
Legalább fél méterre, de ha lehet akár 70cm-re is el kellene előre húzni a faltól.
2. A frontok egymástól való távolsága így több mint 4m. Na ne már. Megérteném ha legalább 35-40nm lenne a szoba mérete és kizárólag házimozi szobának lenne berendezve, de mint látom sima hálószoba vagy nappali. A frontok egymástól való távolsága szerintem jelen esetben max 2,5-3,0m-re lenne az ideális. Sőt ha sok mozit nézel még elég lenne 2m is. Sztereó zenénél lehet távolabb.
A center és a sub szerintem is jó helyen van a háttérsugárzók viszont szintén nyugodtan kerülhetnek közelebb egymáshoz.
Persze, ha ezek nem szempontok és máshol nincsenek jó helyen akkor nem szóltam. -
need
addikt
válasz
#09634560 #9040 üzenetére
A felkonvertálás arra jó hogy a tévéd eleve 1920*1080p-jelet kapjon pl a DVDröl vagy a beltériröl és ha jó a felskálázó chip(upscaler),akkor nagyon szép képet tud produkálni
nem tudom van-e ennek értelme számomra
ha
a forrás már eleve az full hd mkv-k
vagy a dvd lejátszóm felskáláz a monstani dvd filmeket hogy milyen lesz az majd a jövő zenéje
vagy asszem a hállózati lejátszó is felkonvertál! -
vtechun
veterán
válasz
#09634560 #9035 üzenetére
hangfalat egyelőre nem veszek, az lesz majd a következő nagyobb kiadás. az marad a régi - kicsit szégyellem - Orionos hangcucc, rákötve erre
aztán sürgősen lecserélem majd azt is
vmi komolyabbra, ez a Mission MV 8 kezd tetszeni
Ára sem vészes, teljesítményben, meg egyéb dolgokban is illene az erősítőhöz.
Remélem egyébként, hogy ha a héten nem is, de jövő hét elejére megkapom az erősítőt. De sajnos sok reményt nem fűzök hozzá. Lényegében senki sem tud semmit, látott már valaki ilyet (Onkyo TX-SR308) élőben egyébként?
#9037 :
Egyébként kell a 7.1 neked? Ill. mire kellhet/jó ez a felkonvertálás? Ennek nem látom értelmét, amolyan parasztvakításnak gondolom.
-
-
vtechun
veterán
válasz
#09634560 #8888 üzenetére
Ezért veszek én először egy Onkyo TX-SR308 erősítőt. Aztán míg hangfalszettet nem veszek mellé, addig el lesz a mostani kis Orion szett hangfalaival
Ha csak ki nem ütöm
-
djapor96
senior tag
válasz
#09634560 #7977 üzenetére
Köszi...
DVD nézés közben nem érzékelem a visszhangot.. ill. a késést, csak zene hallgatás közben. De azt álltalában nem a fotelben ülve teszem, hanem jövök-megyek, azaz állandóan változik a köztem és a hangaflak közötti távolság. Tehát ha a kanapén jó, de máshol visszahngos a zenehallgatás, az nem gond, ilyenkor inkább halgassam csak 2 hangfalon.
Elég speciális a nappalim. Mondjuk egy egyenlő szárú háromszög, ahol a befogónak majdnem a közepén van a TV, a frontok, meg a center. A satellitek meg az egyik befogón vannak elhelyezve. A kanapé az átfogóval párhuzamos... Ja és az egész 47m2...
Ezt csak azért írtam le, mert elég nehéz belőni a jó hangzást.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest