- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #49748 üzenetére
Hogy tetszene, kolcsonbe van a vegfokom
Jol aludt, nem sirt? Hasfajos...
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #49643 üzenetére
Nekem adja a Krell. Amióta megvan, a McCormack-et nem is hallgattam.
A 920 megbocsátó cucc szerintem is, drót ügyben meg akkora az erdő, hogy nehéz eligazodni. Meg mindig van egy nagyobb hal...
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #49633 üzenetére
Serpákat végül béreltél, vagy egyedül cincáltad? Látni kellett volna Pistit, azért el lehet fáradni abba a 40 kilóba
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #49637 üzenetére
"Csakhát ugye nekem pl kb az az arány vált be, hogy amennyi az aktiv elemek ára,kb annyiért kell drót is..."
Béci Papa nejének erről tartottam tegnap este kiselőadást...
szegény el is aludt közben....
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #49637 üzenetére
Egész jó kombónak tűnik igen. Ami érdekes, hogy nekem a teteje jobban tetszett a Krell-el, Toobee-nak viszont egy idő után már fárasztó volt, az én ribbonhoz szokott fülemnek meg az tetszett jobban. Valszeg az XPA-2 is érdemelne egy jobb előfokot, az XDA-1 DAC-ként acélosabb, mint előfokként. Nálad mi volt előtte? Ezek szerint jól kijöttek egyébként.
Sajnos a drótos elmélet sem feltétlen igaz. Azért az Aspen nemigen tudja azt, amit a te drótod, pedig egy árban vannak, picit még drágább is. Persze kell a drót, de az árcédula közel sem minden.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #49633 üzenetére
Nem XPA-2 az?
Azért egy naugyével tartozom ám neked.
-
agoka07
senior tag
válasz
bajnokpityu #49577 üzenetére
Akkor megéri ráfordítani 14-15k-t?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49532 üzenetére
Ne tudd meg mit szurkoltunk hogy csaut elkapják.. Még szinestévénk se volt akkor eljáunk egy klubba megnézni..
ott volt egy Akai orsós megnó, 1965-ös vétel Onkyo sztereó erősitő, Onkyo kazettásmagnó Akai szintézeres(!!) rádió ezek 1978-as vásárlásuak ezek a mai napig működnek, (tavasszal legalábbis üzemeltek!!!) meg volt hozzájuk NZC lemezjátszó az már nem üzemel, meg Pioneer hangfalak voltak hozzájuk, jelenleg Dali ikon5 van rájuk kötve.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #49532 üzenetére
Wehehe
Mikor hozol frontendet? Holnap elvileg Krellezünk egy kicsit, meg talán jön XDA-2 is. Ja, és megjöttek a kávék is. Most épp ezt kortyolgatom.
90 közepei gyerek vagyok.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49430 üzenetére
Ok, köszi.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #49428 üzenetére
Épp meggyőzés alatt vagyok, elolvastam a 20 oldalas Limar/Lumin tesztet. Persze kisebb léptékben haladnék
Egyébként Foobar plusz plug-in a lejátszód?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
bajnokpityu #49325 üzenetére
Pont ilyen FT12-esből vágtam ezüst jumper lemezkéket a gyáriak helyett az RX8-asokhoz.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #49325 üzenetére
Ezt már az ékszerészek is megvennék (használtan)...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #49324 üzenetére
Ez pl az FT12 tipusú tyúkbél, ezüst-injektált arannyal, bő 10évvel ezelőttről.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49313 üzenetére
Úgy ismersz, hogy összekeverem a Siltechet a Nordosttal? Ne már!
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #49310 üzenetére
Nem kérdeztem rá, de legközelebb pótolom a mulasztást. A hangfalkábelek is Siltech gyártmányúak voltak és meglepően vékonyak.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #49070 üzenetére
Tablával adta a cucc, remélem az XDA-2 közel lesz hozzá.
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #49047 üzenetére
És robi-k:
Abból indulnék ki, hogy a készülékpároshoz milyen minőségű kívánatos: Popi A-210 digit koax kimenetére talán épp te írtad, hogy nem nagy szám...akkor az Aura sztem erős túlzás lenne, tehát felesleges...(az ára miatt pedig egyébként szóba sem jöhet.)
Gondolom hasonló a helyzet (remélem azért jobb...) a Philips CD 931 digit koax kimenetével..
Az egyik koax használt TARA Labs Prisma 200d lesz (már megvan, új ára 60 EUR volt). Ezek után milyen legyen a másik koax és mennyiért?
A tv-nek csak optikai digit kimenete van, ott nagy minőség sztem nem tud kijönni (a digitális tv-adás hangja milyen D/A átalakítás előtt?).
Sajnos a Pioneer BDP-140-nek is csak optikai digit kijárata van, oda is elég a filléres? Itt jön ki a koncert BD hangja sztereóban! -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #49047 üzenetére
Egyetértek, inkább koax, ha zenéről van szó, TV-hez lesz gyakorlatilag az 500-100 Ft optikai vezető is.
Megjegyzem, hogy az optika semmivel sem lenne rosszabb a a koaxnál, ha nem filléres módon alakítanák ki az eszközök 99%-ban.
Még ifjú koromban úgy csináltunk optikai kimenetet pl. egy lejátszóra, hogy a koax kimenetre egy ellenálláson keresztül rácsatlakoztattunk egy piros LED diódát, amit egy megfelelő tartóba (az esetek többségében egy toll kupakjába) tettünk, és ide csatlakoztattuk az optikai kábelt. Na ettől a "paraszt" megoldástól sok mai készüléknél egyáltalán nem jobb megoldást alkalmaznak, pedig a LED dióda típusa és paramétere nagyon fontos.
A csúcs eszközökben speciális lézereket használnak, és üvegből készült optikai vezetőket (na ez viszont semmivel sem rosszabb a koaxnál, sőt, nagy távolságra történő jelátvitelnél egyszerűen verhetetlen). -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #48922 üzenetére
Tanúsíthatom. Sajnos csak egy fél órát hallgattam, de olyan gyorsan elrepült, mint még soha. Most itt zokogok
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48952 üzenetére
hát ez az,de mit akarsz kiszolgálni mivel?
sokáig kell sok mindent összepróbálni,mire megtalálod azt,amitől leseggelsz.
persze akár bele is trafálhatsz.#48956) Sefter:az első házimozim egy onkyo dr90 volt,2001-ben,abba már volt
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48936 üzenetére
uhh,akkor ez most nagy csalódás
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #48936 üzenetére
Gyurci:számit a véleményem?
Most mit fényezteted magad? Kérdezném, ha nem?
A többi priviben...
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #48928 üzenetére
Leírta, de a te véleményedre is kíváncsi vagyok. Hozzám mikor hozod a Valhallát?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48924 üzenetére
mi volt a drót?
milyen volt az 509?
(#48926) Kittosz:sztem ez kamu,valahogy nehezen tudom elhinni hogy egy ilyen szett,ahol csak a két front 6000€ ennyire olcsó legyen...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Én is beállnék, guba error van...
Pedig ez egy életre elég lenne nekem... [link]
-
gyurczy
őstag
válasz
Jobbféle? Én azt hittem az AQ Aspen már az.
Mondjuk nem zenélte le a jó kis Magnumot.
Még a végén Emo fan is leszel, nem csak Focal?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
pfffffff,de ßar
egy éve,meg b.zi focalosok
mi van az 509-es álommal?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48705 üzenetére
ez általában így van,én is jobban szeretem ha szól,mint hogy állandóan a hibákat keresni és kütyüzni
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #48701 üzenetére
Bladelius Design Group. Tervezett nagynevű amcsi cégeknek sokáig erősítőt. Aztán megcsinálta inkább saját magának a tutit.....de ettől még svéd.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48701 üzenetére
jah,mintha én is úgy emlékszem hogy amcsiba volt valami inas
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #48696 üzenetére
A Bladelius svéd okostojás
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #48675 üzenetére
Mi ez az erősítő?
-
mp54
senior tag
válasz
bajnokpityu #48624 üzenetére
Milyen az EMO XPA-2 a HTA-30-hoz hasonlítva, SZERINTED?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #48679 üzenetére
Részemről a kisebb Marantzokkal is merném párositani a Wharfi Diamond ot.
-
opeter70
senior tag
válasz
bajnokpityu #48679 üzenetére
Értem. Köszi mégegyszer!
-
opeter70
senior tag
válasz
bajnokpityu #48677 üzenetére
Köszönöm!
Melyikek a "keményebb, fémesebb hangú" erősítők?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #48667 üzenetére
megvan... újra hallgatva adelet, örülök, h ezt az erősítőt vettem. remélem jól megépítették, mert eléggé végleges-hangú...
-
Oldfighter
senior tag
válasz
bajnokpityu #48623 üzenetére
...de a kicsi még olcsón se.
25-30 elégé átlagosnak tűnik. 20-ast mélyládába rakni olyan, mint frontsugárzóba 10-est, az alacsonyabb frekvenciákra.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #48624 üzenetére
Azért azt még érdemes hozzátenni, hogy valami van alul, ami rátelepszik a zenére. Azzal még kezdeni kell valamit, csak jó lenne tudni, hogy mi okozza.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48526 üzenetére
egy jó sztereo-t,páran moziznak itt ilyennel.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48478 üzenetére
Nekem még most is a sima van. Igazából elégedetten használom. Mondjuk 1/4 állásban van a poti (erősítőn is -3dB) és így is több a mély némileg az ajánlottnál, de nekem így tetszik.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48460 üzenetére
én is pont hallgattam őket pénteken,már mint az ikonokat,egy Krell kav300i-vel,valóban nem volt nagy eresztés.
itthon a saját dobozaimmal jól zenél. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #48457 üzenetére
(#48456) Ed Parker Nagyon tetszik a cucc. Lehet elviszem majd az új motyót hozzájuk, hogy legyen valami rendes elektronika is előtte.
(#48457) bajnokpityu Ikon 6-ról nekem is ez a véleményem, pont ezért volt meglepő, hogy egyáltalán nem hallatszott a 1,5 millás különbség hangban hozzá képest az FS409-nél. Az Epicon teljesen más karakter, nekem jobban tetszett, bár kategorikusan kijelenteni, hogy sokkal jobb, mint az ELAC is ferdítés kicsit.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48457 üzenetére
pff,ez kb annyira sértő,mint amikor az elac-ot a Elac BS 63.2 doboz alapján ítéled meg,hogy nem egy nagy eresztés
10000€,a 6-os epicon. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #48446 üzenetére
Az ELAC 509-et illetően egyetértünk, embertelen jó hangdoboz, talán a Focal Uopia alternatívája lehet. bár nekem az 507 bőven elég lenne a 22 négyzetméteres nappaliba.
(#48447) gyurczy
Norma erősítővel kellett volna hallgatni az ELAC-ot. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #48449 üzenetére
Hát, most csak erre futotta.
Meg ilyesmi megy most:
Caro Emerald - Coming Back As a Man
szerk: Kicsit nekem is az volt az érzésem, hogy jobb cucc kellett volna alá. Emellett az Epicon 6 durván más hangkarakter, kicsit övön aluli is az összevetés, annyira ég és föld a kettő.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #48446 üzenetére
Nagyon jó cucc a 409, de az árát én továbbra sem tenném le érte. Felbontásban, részletességben simán van itthon olyan hang, amit az produkált. Az alja jobb, sokkal jobb, de valszeg itt nálam is van némi error, amire nem jöttem még rá. A kábelezés esélyes, de a Siltech-ekkel és a Furuval sem változik a helyzet lényegesen, és az sem abba az irányba, amerre én szeretném. Nekiálltam tologatni a dobozokat, de egyrészt sok mozgásterem nincs, másrészt a végén már kicsit placebo-nak éreztem a sztorit, így abbahagytam. Érzésem szerint a ~3,25m-es távolságot növelve javulna a helyzet, csak egyenlőre nincs hová, ha pedig lesz, akkor is a hangfalat tolom a falra rá, ami lehet csak rontani fog. Éreztem egyébként, hogy nem kéne elmenjek, de mindig ráb@szok.
Most itt fogok vergődni, hogy mitől jönnek elő a falbontó mélyek.
5-ös JET fasza cucc, az idegesség meg viszonyítás kérdése, az Epicon 6-hoz képest mindenképpen élénkebb, izgágább motyó, bár közvetlen AB-zve majdnem megkockáztattam egy dobozhang jelzőt, de aztán inkább módosítottam kútból éneklésre (Allan Taylor - Cold Hard Town). Érdekes volt, hogy úgy 2-3m-t simán hátrébb ült jó Allan az ELAc-nál, mint a Dalival, amivel kb mintha nekünk húzta volna előttünk 2m-el.
M1-ről valahol olvastam egy tesztet, de kb annyi. Valóban nem promózták agyon. Nincs is belőle csak 1 db. Ha valaki az egyediségre megy, ez az ő hangfala. Ilyen gyakorlatilag ez az egy van.
CA-val én elvoltam, de itthonra azért nem kéne. Azon viszont meglepődtem, hogy jobban adta, mint a Denon. Húztuk is Ákost, hogy tegyen már valami tisztességes elektronikát elé, de ez volt e legjobb a felhozatalból (NAD 356BEE volt még polcon).
-
Valkűr
addikt
válasz
bajnokpityu #48156 üzenetére
Persze, de ez csöves, azt meg tudjuk , hogy más világ...Ugye őt sem kell bemutatni?
-
Valkűr
addikt
válasz
bajnokpityu #48152 üzenetére
Elég drága műanyag lenne..2300 dollár csak a végfok
4x25000 Puffer
AZ 5 csatornás meg 4500 dolcsi
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #47823 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem szólt, de az Orosz verzió jobban bejön...
Sőt Metallica-t és Iron Maiden-t is jól nyomja az öreg -
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47797 üzenetére
OK. 20 dolcsi a távirányító program, de a kanapén ülve miről kényelmes vezérelni?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47797 üzenetére
Halkan megjegyzem : az embláé 150 euro volt....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47790 üzenetére
"furi egy bő 2 millás cuccról azt mondani, hogy nagyon éri árát"
Árérzékenyek most ne figyeljenek ide : az a furi, hogy high-end szinten ez nem is akkora összeg...
Vegyünk egy Esoteric futómű+dac+előfok kombót 60000 euróért, közel azonos hanggal. Máris bomba vétel a másik...... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47778 üzenetére
Egyébként ne rohadj meg, de semmi nem járatódott.
Tessék magadat rendbe tenni fejben.Aznap túl sokat buzultál a linuxoddal és az betett neked
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47771 üzenetére
Az olcsóbb is 300k-val.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47771 üzenetére
"...de ráérek."
Ez a lényeg. Nem hajt a tatár.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47769 üzenetére
Drága mulatság lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #47768 üzenetére
Nem is... trafós a klimax lesz,nem az akurate.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #47747 üzenetére
Oké, hogy kell, de melyik?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Nocsak....revideálod az álláspontod ???
Ez gyors volt... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
nekem is
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #47735 üzenetére
nem számoltam, oda szoktam állítani..... a mostani Obelisk kivétel, mert az gyári, nem piszkálok bele, úgy jó ahogy van.... olyan hideg, hogy ha ráteszem a kezem, azt sem tudnám megmondani, be van e kapcsolva....
Valahol olvastam, hogy a Denon AVR 2805 végfokaiban a 0dB hangerő az pont 1W kimenő teljesítmény, és ott fogy el a munkaponti áram..... (de hogy hol, már nem emlékszem
)
Hát -10dB fölé még sosem tekertem.... az is elég durva volt.....aggódtam, hogy valami szét fog szállni....
És ehhez képest melegszik ..... vagy a digi board disszipál ennyit???
Az is tény, hogy a DAC-om sokkal melegebb mint az integrált érősítő rendesen járatva...... lehet hogy a minőségi hang egyik feltétele a magas hőmérséklet? OPA-n is láttam már párhuzamos ellenállást a - táp felé (tán 1KOhm???) ami rendesen fűti szegényt..... és maximum a S/N viszony, vagy zajérzéketlenség miatt lehetne indokolható.....
Szerk: amikor a munkaponti áram pont elfogy, azaz a teljes munkaponti áram a kimenet felé folyik..... a 30mA esetén P=I2*R azaz 30mA2*8Ohm= 7.2 mW azaz az 1 W hoz 353 mA tartozik......
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #47735 üzenetére
Elgondolkodtam,hogy kell kiszámolni, hány Wig A osztályú valami.
fejeserősítőm 2x60mA nyugalmival bir, 28V tápfesz(aminek fele megy tranyókhoz), 10W körül vesz fel a hálózatból, és nagyjából annyi meleget termel,mint a hta.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #47731 üzenetére
Kicsit visszább kell venni a munkaponti áramot.....az sem baj ha csak 10W-ig tart az A osztály...... az felé nálam sohasem megy.....
De szerintem a legtöbb kolléga AB osztályú végfoka szinte sosem megy át B osztályba.... Csak ha az ablakot készül kiveretni vele....
Vagy talán épp a magas hőmérséklet a jobb hang titka? A bemelegedés jelensége inkább ezt támasztja alá.....
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #47709 üzenetére
Most milyen erősitőd van? Persze ha nem titok.
-
tjojo
tag
válasz
bajnokpityu #47698 üzenetére
Na, ez nekem kimaradt. Mi lett a 2309 utódja?
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #47698 üzenetére
Nyomkodd meg a PARA gombot a távon, kiderül A vagy nem A (ott kapcsolod a DEQ és DVol-t).
(#47697) ginola
2809-et cseréltem 3808A-ra, elég nagy ugrás. Kérdés mennyiért tudsz váltani? -
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #47610 üzenetére
Nekem most így van.
más: A 3805-öt én is nézegettem. Használ, vagy használta valaki azt a bizonyos Denon Link-et?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47610 üzenetére
persze,lehet barkácsolni,csak minek?
némely sub annyira filléres áron van,hogy nem tudom mennyire érdemes ilyenbe belevágni,mikor vannak kész megoldások?
mi is építettünk 10 évvel ezelött hangfalat,de mai szemmel már csak mosolygok rajta,akkor jó volt kultúrházba zörögni -
MasterMark
titán
válasz
bajnokpityu #47565 üzenetére
Csak gondoltam kipróbálom öcsém hangfalain miben lesz más a hangja.
nebulo5: Köszi.
-
MaUser
addikt
válasz
bajnokpityu #47524 üzenetére
Alakul.
Nem adták 115-ért, ellenben raktak elé egy ilyet a másikra meg egy ilyet. A Cirrus pl. kb. annyi, mint a csúcs DAC-jük, a JET árára meg inkább nem tippelnék, de kétlem, hogy 10-20$-os kategória lenne.
A lényeg, hogy mindkét páros ugyanazt csinálja, csak az egyik jobban (igaz drágábban is), de a difi mérhető.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47537 üzenetére
Ok, nyélbeütjük a dolgot. Nem volt rossz az emblás zene sem, de ez a mostani klasszisokkal felette van. Szvsz. Én pont most érzem csöcsös-farosnak a cuccot
.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47535 üzenetére
Majd újra hallgatod a mostanit. Lehet aznap nem tudtál annyira figyelni.
És az is lehet, hogy neked tényleg a régi tetsz jobban.... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47531 üzenetére
De melyikre ??? Volt egy pár verzió...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47528 üzenetére
Pedig pont most akartalak hívni, hogy cserében benne lennél e....
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47394 üzenetére
Talán összehozható lesz. Jövő héten lehet lesz pár óra majd.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47387 üzenetére
Jelentkezem!
Tejfakasztás van soron (~ ivászat). 1 hónapos ma a második kisfiam.
-
Rebell
senior tag
válasz
bajnokpityu #47360 üzenetére
31 év és még a 18KHz-t is meghallottam. Ezek szerint még nem vagyok halláskárosult, csak azt nem hallom meg amit nem szeretnék.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47343 üzenetére
Még egy ekkora érvágás is belefér egy diamond-ért,merjünk nagyok lenni.
Xt:hirtelen te is boldoggá tennéd Pityut?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #47339 üzenetére
Pont van egy 1,5m-es printer kábelem,részemről mehet a csere.
Cekkk: akkor lenne igaz az állításod,ha valóban érdekelne,ahhoz meg nem mérni,hanem próbálni kell.
De ezt ezer meg egyszer leírtam már neked.
Páran fel is ajánlották,hogy szívesen ledemozzák a különbséget.
A dolog rajtad áll hogy élsz e vele. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #47289 üzenetére
Mert Debrecenben voltam, és nagyon ritkán jártam fent Pesten akkor meg nem erre koncentráltam.
De már itt vagyok(3-4 hete, és most még megint nem ez volt a legfontosabb), szóval aki beenged magához elmegyek, aki meg nem így járt
De egyébként én megint nem a digitális összekötő kábelekről vitatkozok, hogy van vagy nincs, csak pl feljött ez a téma, hogy hdminél nincs és egyből utána jött, hogy bezzeg a koaxnál van, egy kis terelést éreztem ez ügyben.
(#47290) Ed Parker
Arról nem tehetek, hogy ezt mindenki támadásnak veszi, komolyan lassan itt élve égetés leszRobi-k
Én ezt mondtam ma, hogy ha lehet mérni a freki változásokat egy hangfalnál akkor ha ugyan azon beállítások mellett kicserélsz valamit akkor az elméletileg látszik, mert ha egyik kábel ezt emel ki a másik azt akkor annak látszania kell. Ezzel nem azt bizonyítjuk, hogy egyik kábel jobb mint a másik hanem azt, hogy az a kábel okoz-e bármi változást. Ha okoz akkor szubjektív vélemény hogy tetszik vagy nem, ha meg nem okoz és mégis másnak hallatszik akkor az már az agy játéka.[ Módosította: Tamoo ]
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47237 üzenetére
Én az alac mellett látok aurender s10, antelope eclipse és antelope master clock hirdetést is....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47234 üzenetére
9-re jött. Eddig táncolt a szobában....
És nem nagyon érti, hogy mi történt a Stealth-val, meg úgy mindennel.
Próbált faarcot vágni, de néha kicsúszott egy 'álomi' jelző..... -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47216 üzenetére
Most járt nálam Vikibácsi......
-
sting2
addikt
válasz
bajnokpityu #47216 üzenetére
Ravasz!
Még egyet gyorsan :
A Surroundok, 125cm - masszív, bivaly állványokon állnak a kanapé mellett, a falnak tolva (a dobozok és a fal között van 10cm).
Érdemes befordítani ilyenkor egymással szemben őket - mert így legalább van visszaverődés, vagy nézzenek csak előre a Tv felé - " az a biztos alapon " ? -
sting2
addikt
válasz
bajnokpityu #47213 üzenetére
Ilyenkor van jelentősége/értelme, mind a 6 mérési pontnak?
Sosem mozizunk háromnál többen.. -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #47190 üzenetére
Azért még beférhetett volna a 2808-hoz is, de nyilván alsóbb kategória hátrányai kiütköznek...
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #47076 üzenetére
szerelmes lettem...mint az S2-be meg az R8-ba...
Örököltem egy "kis" pénzt...a lakáshitelemet fizessem ki, hogy ne szopjak még 20 évig, vagy állítsak haza egy ilyennel...hmm -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #47080 üzenetére
Ez egyedi gyártás volt.
Van hangminőségi is, gondolj csak a Stella dupla közepeire és EM mélyére.
De messze nincs akkora különbség, mint azt az ára és a mérete indokolná.
A Focalnál úgy fogalmaztak, a nagyobb szobához vannak hangolva, egy kis minőségbéli ugrással megspékelve. De a frekimenetük és a karakterük nagyon hasonló. -
xtremetuning
addikt
válasz
Nagggyon betyár ez a gold-karbon.....
Kár, hogy annyiba kerül, amennyiből az eggyel nagyobbat is meg tudod venni lakkfeketében -
axwel18
senior tag
válasz
Ilyened van most ?
-
Valkűr
addikt
válasz
Gyönyörű darab ez a Focal...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #46957 üzenetére
Diablo ? Csak nem az auditóriumban voltál Andrásnál ?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #46957 üzenetére
az electrákban sima piros fekete drót volt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #46956 üzenetére
akinek a szobájában ott láttam egy pici utópiát, egyébként. Nem csodálkoznék,ha igaz lenne.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46932 üzenetére
Én elhiszem neked, bár ez elég meglepő és egyben szégyenletes Focalék részéről. Csak belefért volna már egy komolyabb kábel. Valahol olvastam, hogy a Tchernov-val is együtt működnek. Nem az ő kábeleiket teszik az Utopia szériába?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #46932 üzenetére
Erről én hallani sem akarok....
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #46901 üzenetére
A te rendszeredbe valószínűleg kevés is lenne az a dac. Sajnálom, hogy nincs egy referencia dacjuk, ami illene az XPR, XSP pároshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest