- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Tamoo #114128 üzenetére
Hát akkor, itt az ideje, hogy meghallgasd.
Szerintem is többre képes sztereóban, mint az árkategóriájába sorolható vasak. De 500 körül sem találtam jobb hangot nála. Arcam kimaradt, mert az nekem már durva, új áron, hiszen ezt is úgy vettem. Szigorúan szerintem, szigorúan saját ízlésem és elvárásaim szerint.
Zenét analóg bemeneten, a DA300 DAC analóg kimenetén keresztül hallgatok.
-
válasz
Tamoo #114101 üzenetére
Azért ezt nem hiszem.
Az új formátumokat nem ismerő, ezért réginek számító nagyvasat elég sokáig szoktak hirdetgetni. Furcsa ez, mert a hangja alapján többet ér nyilvánvalóan a maiakhoz képest, de a piac kicsit másképp működik. A szolgáltatások meg az új formátumok többet nyomnak a latba a többségnél, mint a hang. Sajnos. (Illetve ebben a konkrét esetben szerencsémre.
) Ki tudja, mennyiért számította be vagy vette, aztán nem akart vele tökölni sokáig. Biztos, hogy keresett rajta így is, és jól tette.
-
greike
tag
válasz
Tamoo #114037 üzenetére
Az áras megjegyzésedet félreértettem ha így írtad volna le akkor nem ilyet válaszolok!Elnézést! Akkor Te is megérthetnéd amit Én kérdezek! Miként lehetséges ,hogy az összes külföldi oldalon 1699$ vagy 1600€ van írva a Yamaha rx-v 3800-hoz! Nálunk meg 340eft-ért lehetett kapni? Még annyi az rx-v3900-at 100€ adták drágábban! A 100€ az nem egyenlő majdnem 200eft-tal. Nekem egy örök rejtély marad nálunk miért volt olcsóbb a Yamaha rx-v3800!
-
-
Csabroncka
addikt
válasz
Tamoo #113874 üzenetére
Amikor hangfalkábelről volt szó, pontosan rákérdeztem az AQ-k ra is, BBéci és Norbin kívül még más is felhívta a figyelmemet arra, hogy az Ár/érték arányuk rossz. Vagyis a jó hangfalkábeleik iszonyatosan drágák, versenytársaikhoz képest.
Nem teljesen értem miért mondtam ezzel rosszat, az AQ árazáspolitikája nem éppen a legkedvezőbb, bármilyen kábelükről beszélünk.
Nem keverendő össze azzal hogy milyen minőséget produkálnak!
(ha ez nem így van, akkor "átvertek"
ez van)
-
kigyi_23
addikt
válasz
Tamoo #113827 üzenetére
Amit akkoriban meghallgattam az nem tetszett így nem foglalkoztam vele, unszimpatikus lett. Mozin nem volt különösebb gond vele, de sztereón nagyon furcsa hangja volt így teljesen kikerült a képből a márka. Viszonylag sokat hallgatok zenét, de nincs hely és pénz erre külön rendszert építeni így azzal főzök ami van.
-
mivamma
senior tag
válasz
Tamoo #113798 üzenetére
Valahol el kell kezdeni, de ha nem találom meg a keresett hangot a Focal-okkal, akkor természetesen elkezdek nézelődni más irányba is. Most még lelkes és bizakodó vagyok.
Bár jobban belegondolva, pár éve nagy bizodalmam volt a CA+Elac kombóban. De abból is okosabb lettem, így együtt soha.
-
mivamma
senior tag
válasz
Tamoo #113768 üzenetére
Valóban ennyire egyszerű lenne a dolgom?
Mondhatjuk akkor, hogy ez a párosítás ajánlott? Sok időt és energiát megspórolnék.
Főleg, most, hogy elkezdtem nézegetni az árakat, egyre jobban tetszene!Vagy csak nekem meglepő, hogy 600-asok 450 körül mennek? Sokkal többre gondoltam! 400-ast láttam 360-ért, csak azért gondoltam, hogy több lehet.
Dorian: és mi kellene a 600-ashoz? Ha lehet maradjunk a Focal vonalon.
Nehezen váltok, sok évre tervezek. -
Mankó
veterán
válasz
Tamoo #113748 üzenetére
A sub kábel egy ezressel lenne dragabb, a tapkabel az 1.5-essel 2.500, a 2.5-sel 4.500. Igazabol ez nem tetel, a hangfal kabel a draga. Lehet egy vekonyabb VD is eleg lenne hozza, vagy az a verzio h csak a frontokat es a centeret cserelem, vagy egyaltalan nem csetelek kabelt. De az 1.500-os kabelekkel 20-25m az elegge huzos ar az teny. Hat meg nem tudom mi lenne az arany kozeput.
Szerk:
Arany kozeputnak? Sub ic + tap (1.5 mm-s) frontok center VD-al (5 x 1500/m) rear (20 x 600/m, a linkelt kabel). Ebben a verzioban mar elfogadhato kiadas? Erezheto minosegbeli valtozas? Elhanyagolhato vagy elfogadhato hangzasbeli kulonbseg a hatsok es a tobbi hangfal kozott vagy inkabb felejtos? -
Mankó
veterán
válasz
Tamoo #113745 üzenetére
Az erősítőhöz 60, a hangfal szettért 135 ezerért jutottam. Összesen legyen 200, 50-et rátenni a kábelek miatt, kicsit húzósnak ítélem.
Azért lett Boston, mert igen csak szűkös a hely és mondhatni jó áron jutottam hozzá. Egyszer lehet hogy cserélem Boston szettet és akkor lesznek helyette komoly, akár Dali hangfalak, de az tuti nem a közeljövőben lesz.IC kábel mindenképpen kell, a táp kábelt se ártana lecserélni, tekintve, hogy most egy szimpla számítógépes kábelről kapja a tápot.
Ahogy kiolvasom a hszod-ból, akkor elég lenne tápnak a vékonyabb 1.5 mm-s tápkábel is, ugye?
Az IC meg a tápkábel nem oszt nem szoroz. A frontokhoz, meg a centerhez meg elég lenne összesen 4 m a Van Damme-ból, az se nagy összeg. A kérdés., az hogy ha a 2 hátsót nem Van Damme-al kötöm be, hanem valami egyszerű tyúkkábellel, akkor annyival rosszabb hangzást kapok , hogy inkább felejtsem is el az elsők be Van Damme-ozását? Ti mit ajánlotok? Erre mindenképpen szeretnék választ kapni. A 2 Rear hangfal bekötése Van Damma-al 30 ropi lenne. Akár a hátsó kábelezés lehetne egy másik projekt is máskor. De minek ha felesleges.liszi70: Nem foglak megkövezni, mert sajnos nekem is hasonlók csörögnek az agyamban, hogy fogok e egyáltalán profitálni a jelenlegi rendszeremmel, ha megveszem most ezeket a kábeleket. Nem igazán akarok, van tervben a rendszer fejlesztése a közel jövőben. Csak azért rákölteni 50 ropit, mert egy picivel akár szebben is szólhatna, de lehet még annyi javulást sem hozna, az pénz kidobás.
-
Mankó
veterán
válasz
Tamoo #113739 üzenetére
IC a Sub-hoz kell, miután a tegnapi nap barátnőm beletörte a meglévőt.
Dugót ki lehet spórolni, végül is befogathatom simán az erősítőbe is, meg a hangfalba is. Vagy a dugós verzió jobban ajánlott? Mennyit dobhat árban rá az 5 kábel esetén?A SUB kábelei (4m-el számolva) kb 10-esbe kerülnének összesen.
A hátsó hangfalakat is érdemes bekötni ilyen Van Damme kábelekkel, mert csak oda kb 20 m kábel kell a kettőhöz?Akkora minőségbeli ugrásra számíthatok még ezzel a kis szettel is, hogy megérje kiadni most kb 50 rugót erre a kábel rengetegre?
-
BBéci
legenda
válasz
Tamoo #112844 üzenetére
Az OK! De azt írta: 2 db-ot a sub alá. Nem azt, hogy 1-1 lapot a szubládák alá.
Szerintem azok a szubládák annyira be vannak szorítva a fal, a szekrény és a hangdobozok közé, hogy azon semmiféle gránit vagy márvány nem segít. Akkor is gáz lenne, ha előre sugárzó zárt ládák lennének. De mivel lefelé "tüzelnek"...
-
BBéci
legenda
válasz
Tamoo #112768 üzenetére
Kezdőknek szóló alapszabály, mert nélküle könnyen tévútra mennek, lásd a mostani példát!
Nálam most 1,5 milliós elő/végfok kombó és félmilliós hangdobozszett a felállás. A szubládákat nem számoltam bele, az egyik 630000 a másik 370000 Ft.
(#112767) tylerddd
Ne feledd, hogy a kisméretű hangdobozok alá állvány kell!
Nem akarlak rábeszélni semmire, állódobozokra pláne nem, csupán egy minőségi kategóriával feljebb kellene nézelődnöd. -
spiky03
veterán
válasz
Tamoo #112507 üzenetére
Köszi az infót.
És akkor megkérdezném, hogy szerinted mik lehetnek még jók ebben a kategóriában?
A 700-as Focal szint nekem bőven elég volt, lenne.
Amúgy tetszenek az MA dobozok, havernak M szettje van (M2, M center, M1) azzal sincs semmi bajom. De tény, hogy az RS jobban bejön mert valóban rendesebb a centere meg a hátsói, mint annak. Az álom ugye egy RX szett lenne, nekem az teljesen jó lenne mindenre, csak az nem nagyon van használtan, nah meg az picit több lenne, mint 300 ezer..
Mert ugye 200-ért tudnék vadi új MR szettet, ami Ragadozónak is van, annyi különbséggel, hogy a frontok csak MR4-esek lennének és nem 6-osok, mint neki. Csak ugye itt az eltérő hangszórókészlet tart vissza, hogy kisebbek a centerben meg a hátsókban.Igen az mondjuk nem lenne hátrány ha olcsóbban megúsznám az 5.0-át, mint 300 ezer, mert akkor több maradna akár szubra akár erősítőre.
Így elsőre hirtelen úgy számoltam, hogy mondjuk 100-100-at adnék szubra, erősítőre.Úgyhogy minden javaslatot, ajánlást szívesen fogadok.
Tervezek majd amúgy egy hallgatózást a Stream Audio-hoz, mert az úgyis itt van a szomszédban. És tervezek meghallgatni olcsóbb hangfalakt is, hogy hallok-e egyáltalán majd akkora különbséget köztük, hogy megérje nekem a plusz összeget.
Jah amúgy a Focal-t is úgy vettem, hogy meg sem hallgattam, és nem bántam meg.
Ott a center volt meg először, majd a hátsók és végül a frontok.
Nah a frontokat meghallgattam, de úgy mentem oda, hogy úgyis megveszem őket, mert ugye így lesz teljes a rendszer. -
_Smooth
senior tag
válasz
Tamoo #112326 üzenetére
Elsősorban most inkább csak a két verzió/"technológia" közti különbség érdekelt volna. Van-e előnye/hátránya bármelyiknek, vagy csak annyi, hogy az egyik így, másikat úgy szerelték. (különösen, hogy a sub hanghullámai talán gömbalakban terjednek, nem?)
Amúgy egy Magnat Monitor Suprem 201 és egy Magnat Betasub 20A lenne a kiszemelt.
(ahogy nézem, weben kb 25%-kal olcsobb a kisebbik - az áron, amin kapnám őket, csak 20% ez a difi)Egyébként a szoba 5,5×3,5m 2,75-ös belmagassággal, de egy 2,5×3,5m-es részét ölelnék körül a hangszórók.
-
Cseneles
őstag
válasz
Tamoo #112160 üzenetére
Igen annyi történt akusztika terén , hogy vettem egy 290*220-as szőnyeget, meg felkerül pár panel majd festés után
Subwoofer terén elégedett vagyok, egyenlőre maradnak amíg pénz nincs 2db minőségibbre, ezeknek a Kef-eknek nem bírtam ellenállni de most törekszem az optimális akusztikára, már amennyire kivitelezhető normál esztétikai keretek között
-
spiky03
veterán
válasz
Tamoo #112149 üzenetére
Igen gondoltam, hogy csak lehet még belőle alkudni.
Csak most másra kell a pénz. Októberben tudom majd elkezdeni az építkezést.
Remélem akkor még meglesz, és így nem kell kintről beszereznem.Egy kérdés.
Szerintetek melyik éri meg jobban venni, ha nincs mindenre pénz.
Az erősítő vagy a hangfal legyen jobb?
Úgy értem, hogy pl vezsek egy pl Pio-LX73-as és valami 100-150-ért egy 5.0-át.
Vagy vegyek mondjuk 300 körül egy 5.0-át és kisebb erősítőt, aztán majd azt cserélem később?@(#112152) Gabesz26
Köszi én is erre a következtetésre jutottam magammal.Jó lenne mondjuk egy RS 5.0 nekem. Szerintem azzal is ellenék RX helyett.
-
spiky03
veterán
válasz
Tamoo #112144 üzenetére
Ezt tudom.
De már ez van, így terveztem meg az új szekrényt még a Focal-hoz.
Képet most nem tudok mutatni, de ha vissza keresed biztos megtalálod mert ide is linkeltem párszor.
Nekem az eleje jobban kint lenne, de igaz oldalról zárt.
Ugye a Focal az zárt volt, az RS meg refelxes.Nah de majd kiderül, hogy milyen lesz ah egyszer talán meglesz.
Van most az AVX-en egy jó, mondjuk nekem még drága, de hátha nem viszik el és lentebb megy az ára.
Mondjuk az is igaz, hogy azok csak frontok meg center, hátsók nincsenek hozzá. De azt meg majd max jó áron meg veszem Dorian-től. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tamoo #111438 üzenetére
kizárt, hogy elérje.
konkrétan nem volt nálam néhány hetet a primare, meg pár doboz, amivel próbálgathattam volna, de kicsit se keltette fel az érdeklődésemet. focaljaimat meg kizártnak tartom, hogy meghajtotta volna (ahogy a 4308 se tette)
csúnya ilyet mondani, de az a srác, akié volt a primare, a 4308at méltatta. nem hallottam egymás mellett őket, szóval csak közvetett információ.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tamoo #111436 üzenetére
mi hallottuk nuforce tuningos oppo forrásról, továbbra is azt mondom, hogy jó forrás, dac, sztereo erősítő, ha zenéről van szó.
konkrétan "kapcsold ki légyszi" hangzott el. és akkor csak integrált erősítőként ment. persze ez is olyan láncon ment, ahol nagyon nem tudta hajtani a dobozokat. -
válasz
Tamoo #109420 üzenetére
"Az RS szett nem túlzás... de közel sem áll leesős. Fentebb kellene gondolkoznod."
Nem áll-leesős a Gold-hoz képest, de tudsz mondani "fentebb" lévő szettet, ami belefér a keretébe?
Ahogy olvastam eddig az ajánlatokat, úgy gondolom, egyik sem áll-leesős, ami az lenne, az meg nem annyiba kerül. Szerintem.
És szerintem a második szub árát is inkább az 5.0-ra lenne érdemes költeni, abban továbblépni. Ha az már "megfelelő", akkor később is ráér a második szub. Szerintem a 2. szub hiányát nagyságrendekkel könnyebben el lehet viselni, mint például a dobozhangú centert.
-
BranBond
csendes tag
válasz
Tamoo #107413 üzenetére
Felül 30 cm, oldalt 10-10 cm, elöl hátul nyitott, mögötte + ventilátor, szóval nem lehet gond, ahogy 2 évig sem volt. Amikor lekapcsol, teljesen normális hőmérsékletű. Viszont a 2 db belső ventilátor meg se szólal, figyeltem, mert jól látható felülről. Egyébként belül patika tisztaságú az erősítő, a por nem játszik, az tuti.
Lehet felhívom a "Totel"-t, ahhoz elég drága cucc, hogy kísérletezzek. -
válasz
Tamoo #107370 üzenetére
Lehet igazatok van, de gondolom nem kőbe vésett ár...friss hirdetésnek néztem..kicsit túl vannak árazva az MA dobozok, most már két belépő került a silverek alá, a BX és az MR széria...
BX6 boltban 270k, nem régóta kapható, ebből kiindulva nem lehetnek idős dobozok...
én az MR6-ot 1 éve vettem 120-ért... -
axwel18
senior tag
válasz
Tamoo #107303 üzenetére
Nekem jelenleg gépen van egy épített 2 utas Sal doboz a 13cm-es sárga kevlár és dtf12-es magassal. Nem nagy durranás de gép mellé netrádióra esetenként youtube videók megnézésére tökéletes. A 2610-es egyébként volt egyik ismerősömnek bár ő discozott vele arra igazából megtette.
-
gabo01
őstag
válasz
Tamoo #107261 üzenetére
Mondtam Neked nemrég, hogy a belső via usb azért könnyen átléphető hangban egy jó külső átalakítóval! Nálam is ez a terv nemsokára, hogy egy Xmos külső átalakító jó tápokkal váltsa ki a jelenlegi alaplapi coax vagy via usb-t!
A kábelre visszatérve azért az USB-k között is komoly különbségek tudnak lenni!Melyik xmos-t rendelted?
-
gabo01
őstag
válasz
Tamoo #107222 üzenetére
"Aztán jött a DAC (Audio GD Ref5.32 via usb-vel, van damme ic-vel, Klotz usb kábellel"
Azért itt nem vittétek túlzásba a kábel kérdést! Gyanítom ha az USB kábelt valami jobbra cseréltétek volna más lett volna az eredmény! Egy jól megtámogatott XMOS jobb lesz mint a belső via usb! -
válasz
Tamoo #107222 üzenetére
"Ha valami házalók jönnének, hogy itt van náluk egy pár tölgy 350-380ért"
Arra nagyobb az esély, hogy házalók hozzák teszkós óriásszatyorban a GS60-at, mint arra, hogy kapj ennyiért.
Nagyjából egyetértek azzal amit írtál. A HTPC-HDMI hozott a Dune-digitkoax-hoz képest, valóban nem áll-leesős, de érzékelhető mértékben. A DAC bekötése nem adott számomra meggyőző különbséget az AVC-hez képest, lehet kezdeni a kövezést.
Ami releváns eltérést hozott, na az a Denon PMA1500 rendszerbe állítása. Némely jól ismert zenét még sosem hallottam a nappalimban ilyen dinamikával, ilyen "ütősen" megszólalni. De már értem a problémádat is, hogy ez bizony fárasztóvá tud válni. Az volt a benyomásom, hogy hatásos előadás, dinamikus, kissé érces hangzás, talán egy kis felső-közép kiemeléssel, aminek jótékony hatása a részletgazdag megjelenítés. Hátránya a kissé zaklatott, idegvégződés-stimuláló hatás, ami miatt az AVC-A11XVA hangja válik nyugodtabbá, hosszabban hallgathatóvá.
A konklúzióm is hasonló mint neked, nagyon erősen zene- és hangulat-függő, mikor, melyik tetszene jobban. Nem tudok győztest hirdetni, de hatásos, meggyőző volt a PMA előadása. Köszi a lehetőséget! -
sixer66
senior tag
válasz
Tamoo #107052 üzenetére
Értem, akkor egyelőre várok még.
A sub-ot is még be kell szereznem, úgyhogy a doboz csere nem most lesz aktuális.
Amúgy a Van Damme kábelekkel egy pár nap után megjöttek a szép közép mélyek/mélyek, úgyhogy lehet még ez kicsit alakulni fog, plusz a tápkábel és akusztika is hozzá fog tenni és utána belekezdek a gyűjtögetésbe.(#107055) Norbi 72
igen ez pont nem a magam fajta pénztelen hifi szerető embernek való kategória, de gondolom, hogy ez már kielégítene, akár több féle módon is(#107056) kabar
Amit eddig hallottam (Onkyo, Denon, Pioneer) házimozi erősítőket, a Pioneer jött be leginkább és most van is fent AVX-en egy LX72, amit majdnem el is üzleteltem, viszont úgy lenne értelme, hogy mindkettő nálam van és össze tudom hasonlítani.
Annak nem sok értelmét látom, hogy ezt gyorsan eladom, azt megveszem és majd töprengek, mert annyira még nem szokott hozzá a fülem egyikhez sem, hogy egyértelműen tudjak dönteni. -
Dorian
félisten
válasz
Tamoo #106709 üzenetére
Típushiba - esélyesnek mostani infók alapján inkább a relék oxidációját gondolom. Sőt, ahogy hallottam a szervizben, nem is típus-hiba, hanem az utóbbi 5-6 évben általánosságban sok relére igaz, az audiofil kategóriában is.
De amíg nem produkálja újra többször a hibát, nem cseréltetem benne ki az összes relét, mert ez a hiba komoly problémát nem tud okozni, és azért nem két fillér lenne.
-
Dorian
félisten
válasz
Tamoo #106707 üzenetére
Igen, azzal.
Azóta még össze sem hasonlítottam a meglévő IC-mmel, mert tök jó kerek az egész produkció, így lusta voltam rá.Denont tegnap este visszahoztam a szervizből. Ott egyszer sem produkált hibát. Tápfeszültség problémák biztosan nincsenek szerencsére, így megnyugodtam.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Tamoo #106590 üzenetére
"Az aljára ragasztották a ragasztót..." Nagyon okos ember lehetett, fogyatékkal élőknek is le van rajzolva a dobozra.
Egyébként teljesen szuper úgy, hogy nem ragasztod fel semminek az aljára. A filc azért érdemes az aljára.
A korábbi leírásomat továbbra is megerősítem, nekem a préselt bútorlap szekrényt és centert érezhetően elszigetelte egymástól, más kérdés, hogy a szoba adottságai miatt nem feltétlen hallható.Jó tanács: ha rosszul ragasztották rá akkor szedd le, tiszta alkohol tökéletesen oldja. A baj az, hogy fejjel lefelé a műanyag borítás rátámaszkodik az eszközre, ez lehet nem éppen előnyös, látod a képen, hogy a filc is csak a fém méretére van vágva.
-
BBéci
legenda
válasz
Tamoo #106593 üzenetére
Hangfaltüskét mért lenne érdemes DAC aljára tenni?
Oda másfajta spéci alátámasztás kellhet, ha nem elegendő valami sima gumilábacska. Érdemes próbálkozni többféle megoldással.Akitől vetted, az jól elbaltázta. Ha a tetején van filckorong, akkor hogyan rögzíted a hangdoboz aljára?
Liszi!
Ki mondta, hogy erősítő alá ajánlott? Norma esetében placebónak tekinthető mértékű változást eredményezett.
-
BBéci
legenda
válasz
Tamoo #106590 üzenetére
Az aljára a mellékelt filckorongot kell ragasztani. Szerintem DAC aljára nem való, tök felesleges.
(#106591) Alx.Mercer
Ne zavarjon a családi ház, nincs annál jobb egy hifi és házimozi bemutatóterem, tesztszoba számára. Házimozi Stúdió, Stream Audio, Home Movie, Dreamcinema szintén olyanban üzemel, nem csak az Audiophile Szalon. -
BBéci
legenda
válasz
Tamoo #106259 üzenetére
Ne már! Mi volt erős? Azt írtam, hogy nem rendelkezik eléggé kifinomult hallással. Ennél finomabban hogyan fogalmazhattam volna meg?
Vegyük példának Dorian esetét. Első lépésben csak a két frontsugárzót tuningoltatta, aztán kénytelen volt a centerrel is elvégeztetni a műveletet, mert zavarta az eltérő hangzás. Ebből az következik, hogy kifinomult a hallása.
Megfoghatatlan, értelmezhetetlen az általad jó eredménynek nevezett valami.Annyi eltérés elfogadható, hogy a frontok Focal Utopia, a center Electra hangdobozok, hallottam többször, de aki nem hallaná meg a különbséget egy Vivához képest, annak - finoman szólva - nem kellőképpen kifinomult a hallása.
(#106262) bajnokpityu
Siettem, ezért pontatlanul fogalmaztam. Úgy kellett volna írnom, hogy aki nem hallja meg, hogy a center sokkal gyengébb minőségű kábellel van bekötve, annak nem kifinomult a hallása.
Viszont a süketséget nem én írtam és visszautasítom, hogy nekem tulajdonítsátok! Még viccből se!Én bátorkodtam ajánlani a Denon sztereót (nem végfokot, hanem végfoknak), mert talán közelebb lesz a hangja a kombájnéhoz, mintha más gyártóéval szólaltatnánk meg a frontokat.
[ Módosította: Tamoo ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest