- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika1969
aktív tag
válasz
sza.sa #121903 üzenetére
Valami marhául fagyogat itt, alig tudtam "ill be back"-elni...
Nekem is a jó öreg 72 cm-es sík képcsöves LG volt rajta...valamelyik foci EB vagy VB-re vettem a Tv-t micsoda jó idők voltak, a lányom is még kislány volt, a fekvőtámaszok is jobban mentek...
Amikor Devilk-nak leírtam már tudtam, hogy mellényúltam a Dali-val, azért sokkal jobban lennék, ha nálam feszengenének ezek a Klipsch-ek. Az Onkyo-mal jól meghajtanám őket...Gratula
-
-
gabika1969
aktív tag
válasz
sza.sa #121872 üzenetére
Bocs, de nekem is ilyen szekrényem volt valaha: POPSystem lengyel összerakós TV állvány, amúgy az egész sor nem rossz, nálam még van a nappaliban egy-két elem, üveges, stb. Én még kaptam helyette polcos elemet. Nálam az van, és két fiókos oldalról, az sokkal jobban mutat. A vászon pont addig jön le....
-
kabar
senior tag
válasz
sza.sa #110449 üzenetére
Definiáld: mi az, hogy nagy! Hangminőségben az itteniek biztosan előrelépést fognak mondani, ami a kategóriák miatt biztosan így van. De amit szerintem jobban hallani fogsz, az a más hangzásvilág. Az pedig ízlés kérdése, hogy tetszik-e. Arról nem is beszélve, hogy milyen hangfalakon hallgatod. Szóval sokismeretlenes egyenlet ez kérem...
Dorian megelőzött. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sza.sa #109529 üzenetére
Dunkel kolléga az imént leírta, amit nagyjából én is gondoltam. Bár, én a 2m bázistávolságot kicsinek érzem, iminimum 2.5-3 m lenne ideálisabb szerintem, leginkább a szoba alakja és a hallgatói pozíciók miatt. De ha marad 2 m, akkor közelebb kellene ülni 3m-nél, ami nem szerencsés nagyobb társaság esetén. Szólóban viszont jó, legalább is zenehallgatáshoz, egyedül. Szvsz. Bocs, ha kicsit bonyolult voltam.
Kábelből a 2.5mm-es is "elmegy", ha pénzmag is rendelkezésre áll. Nyilván nem 10e/m árú kábelre gondolok.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sza.sa #109520 üzenetére
Gratulálok hozzá.
Nagyon mutatósak ám.
A kezdeti, bájaratós időszakban nem lesz tökéletes a hangja. A mélyek sokat fognak javulni, mint ahogyan a hangzás egésze is pár száz óra elteltével válik nagyjából "véglegessé". Azt tudod gondolom, hogy a Yamahának is üzem melegnek kell lennie a "normális" hangminőség reprodukálásához. Használod egy ideje, úgyhogy ezzel talán nem mondtam újat.
Milyen hangfal kábelt használsz?
Az újabb típusaiból bőven van választék előre is hátra is, emiatt ne aggódj.
Ja és egy tanács, csak így gyorsban: a szőnyeget húzd közelebb a hangfalakhoz, A "kopasz" parketta nincs túl jó hatással az akusztikára.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sza.sa #109312 üzenetére
Azt gondolom, hogy annál a Jamo-nál mindenképpen sokkal jobb lesz, de feltétlenül hallgasd meg, mert az a biztos. Mélyben nem túl ütős a Q-Acoustic, de azért nem kell attól félned, hogy szegényes, vagy túl lapos a hangja. Kellemes, nagyon jó ár/érték arányú hangfal. Főként ennyiért nincs vetélytársa. Szvsz.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sza.sa #109287 üzenetére
Párra vonatkozik az ár. Nézd meg alaposabban.
[link]Sub-ot olyat veszel, amilyet akarsz. Nem kötött a fronthoz, sem márka, sem semmilyen tekintetben. A rendszered, pénzed és igényed dönti el, milyet választasz.
Önállóan sem lesz rossz. Nem kell azonnal a sub, ráérsz vele bármikor.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
sza.sa #109283 üzenetére
Ehhez mit szólsz?: Q-Acoustics 1030i
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged