- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #77276 üzenetére
Jó kis trappisták
Azért az a 9,5-es már adja az ívet rendesen.
-
mivamma
senior tag
válasz
bajnokpityu #77272 üzenetére
A negatív reklám is reklám! Annyit beszéltek mostanában a DAC-os topikról, hogy mindjárt iszom valamit és átnézek oda
Gondolom pia nélkül nem lehet elviselni őket -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #77226 üzenetére
mondj egy db olyan kábelt, amin tökéletesen átmegy a jel. még a létezésében se hiszek,nemhogy elkezdeném keresgélni
Pedig létezik, úgy hívják hogy szupravezető (az LHC-ban van belőle bőven)
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #77226 üzenetére
a legjobb ár/érték arányú DAC épp szerintük...
szerintetek ez az optikai kábel felveszi a versenyt az audioquest cinnamon-al..?
(árban kb. ugyanaz) -
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #77219 üzenetére
Vodkaboy megváltja a világot az erősítőivel, szűrjük a tápot, cső a király, kábelből olyat vegyél, amin már hiba nélkül átmegy a jel, drágábbat felesleges. Ja, Impact Twin class 7c ellenőrzés, szóval katonai motyó!!!!!négy
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #77196 üzenetére
Az enyém jó,megy a 3D is.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #77196 üzenetére
Hallottam ilyen híreket, de nálam kettőből kettő hibátlan.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #77065 üzenetére
Basszus, akkor kell vennem Pc-hez is tap kabelt
Jriver-el is vajon meg alaplapi koax-al lehet hallani..? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #77073 üzenetére
Ez jó hír, mert akkor egy gond kilőve, használhatom ahogy eddig. Az aksit még sosem vettem ki, de most már nem is fogom.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #77065 üzenetére
Uj pc+tabla+essence hdacc se birja az aq koax dbs rendszeret. Marha erdekes, dune duo-n gond nelkul ment. Mondjuk kihuzott dbs-sel legalabb mar nem akadozik az atvitel, mint az elozo konfig eseten.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #77056 üzenetére
Nem tudom, kb. folyamatosan megy a kijelző, igen ritkán van olyan, hogy csak a zenére figyelek és nyugton ülök.
Az előbb azt próbáltam ki, hogy párszor ki-bedugtam a hálózati kábelt a gépbe. Semmi sem történt.Ennél sokkal jobban zavar, hogy a JRiver számváltáskor megakasztja 1 mp-re a gépet a zenével együtt. Más player semelyik nem csinálja és gőzöm sincs mitől lehet.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #76967 üzenetére
Igaz,de úgy néz ki, nem mozivasakban lesz.Bár ezt sem értem...
(#76969) devil-k Alakul...ez is 420-ról indult.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #76919 üzenetére
Hat elvileg 27 lett volna 5db igy
( amikor 4db 60 ) -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #76919 üzenetére
Amikor csináltam - sztem én voltam az első itt - még híre hamva nem volt a gyári megoldásnak.
De írtam is, hogy még egyszer nem szopnék vele. -
Ari18
őstag
válasz
bajnokpityu #76916 üzenetére
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy H/K avr 156-os erősítőm. Sztereóban hallgatom/nám a zenéket, de ahogyan rákötöm mind a két oldalt, akkor teljesen megszűnik a mélytartomány. Külön-külön teljesen jó minden. Bal, jobb oldalon is kipróbáltam már.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #76914 üzenetére
Nekem először szinten rosszabb lett ( az excalibur jumper volt ) de ez tetszik eddig
Az egysegesseget nem tudom - de presence jobb lett, az arcomba énekel az énekes a ter meg picit nagyobb, pontosabb talan.
Eddig kb. Semmi nem jott a hangfalbol ( minden mellette szolt szinte, de csak a középpont fele)
Most mélyebb lett a színpad es szélesebb - ezzel egyutt lehet hallani többször hogy valami csak a hangfalbol szol -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76849 üzenetére
Melyik oya klónra? A ~4000Ft/pár-osra (abból is aranyozott, ródiumozott?) vagy a 7-8e-s Sonar-ra?
Én a sínt alap Schurter + Legrand dugókkal gondoltam magamnak.....Meg gondoltam nehezen szerelhető a sín és lehet jobb lenne ha Gábor szerelné és nem én.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76828 üzenetére
A picsába ... nekem is vennem kell úgy néz ki.
Neked milyen dugókkal van?
Szub seggében jelenleg Supra van.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76689 üzenetére
Ennek a flotexnek ilyen érdes tapintása van, ha hozzáérünk? Vagy rosszul gondolom?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76657 üzenetére
Van ami ilyen volt, de van ami meg eléggé el volt találva. Legalábbis nálam passzolt. Nem lehet egy kalap alá venni minden kábelét.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #76615 üzenetére
a topper nalam nem valt be, xt viszont eskuszik ra, az nagyon a kiprobalos kategoria.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #76615 üzenetére
Oké, így már minden világos. Egyiket láttam, másikat meg mesélted. Én Soundcare párti vagyok, bár másfelé nem is próbálkoztam még. Új állvány jöhetne már.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #76612 üzenetére
bajnokpityu: fraktál alakú topper Hogy mi?
Egyébként végre találtam jobb gyári megoldást nála... Mit?
hétalvó: Furu FA-220-am van 5 db, de XLR csati van rajta. Átalakítóval nem tudom mit mutathat, de vihető, ha gondolod.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #76541 üzenetére
Ízlésemmel, vagy a hallásommal lehet baj, mert nekem tetszettek együtt. Szerintem egyáltalán nem rosszak a Cambridge Audio házimozi erősítők.
Sanci!
Az a Denon olyan kevés a 240-es ELAC-okhoz, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #76504 üzenetére
Van olyan, dvi to hdmi adapter es sok videokartyahoz adtak is regen, ahhoz pedig a hangnak is ott kell lennie.
-
MasterMark
titán
válasz
De van olyan VGA ami a DVI nem használt lábaira ráteszi a hangot, de akkor ahhoz olyan átalakító is kell.
-
gorbep
senior tag
válasz
Bizonyos videókártyák a szabványtól eltérően a hangadatot is becsomagolják az adatcsomagba DVI esetén is.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #76485 üzenetére
jaa, digitálisan hallgatom - nem fizikai cd-n
(csak nem bluray koncert sokpontegyben) -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #76479 üzenetére
Pont ezert hallgatok rengeteg koncert BD-t, vagyis annyit, amennyi elerheto
Megmarad valamennyire az elo erzes, nem tokeletes studio keveres. Persze utomunka van, de...
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76396 üzenetére
Ahogy tapasztaltam másoknál is és ahogy az itteni okosságokat olvasva is rájöttem, hogy elég sok rétegű dolog ez, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi minden bele tud szólni a hangba. Úgyhogy lesz mivel foglalkozni. Ezek szerint nálad már abszolút nincs gránit, ugye? Hál' istennek kaptam az alkalmon, ugyanis ingyen jutottam hozzá a gránitokhoz.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #76334 üzenetére
Töröltem, nehogy Játékos befolyásolva legyen.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #76331 üzenetére
Nálam Husky se hozta teljesen a vártat, így nem tudom sínre van-e értelme költeni.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #76280 üzenetére
A Focal bemutatón a franci DJ amit nyomott az nincs meg? Valami Metrostationt emlegetett a srác, meg Opera megállót, de gugli nem jó haver ebben a kérdésben.
-
cecil
aktív tag
válasz
bajnokpityu #76280 üzenetére
Köszi!
A Sub 3-is még DBS-sel?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #76250 üzenetére
Pontosan! A fekete igen csábító volt, és tényleg nem volt sok haso szőrű.
Malia albumot végighallgattam tegnap, nagyon jó.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #76176 üzenetére
Nem könnyű... úgy is mondhatnám, bicskanyitogató...
Focal még úgy is jobb volt mindegyiknél, hogy csak az egyik oldal szólt...
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #75913 üzenetére
Vajon milyen lehet a sín Denn 2808-hoz, ill Velo CHT10Q-hoz? Ajánlanád? mennyire lesz kemény tőle a hangzás?
-
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu #75903 üzenetére
Ez a kábel hogyan viszonyul a T3-as Fapaci kábeléhez?
Csak azért kérdem, mert az épp most érkezik hozzám...
Köszi a véleményt! -
spiky03
veterán
válasz
Ez ugyan nekem megérné a Pio-hoz vagy a Heco-hoz?
Természetesen hosszútávon.Valahol olvastam, hogy először a jó tápkábelt kell megtalálni és utána a hangfalkábeleket.
Ez igaz lehet? -
Dorian
félisten
válasz
Na, én még nem írtam Gábornak, legalább vki foglalkozik az üggyel
Subhoz mindenképp veszek egy 1m-est. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #75864 üzenetére
Ehh, hülye vagyok, nem az ape fájlt akarom szerkeszteni
hanem a hozzá tartozó cue-t, mert abban el van írva, wave-nek a kiterjesztés, így nem kezeli.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #75747 üzenetére
Hát, a nevét meg nem mondom, de egy fényesebb fajta volt, ami nem nyúlik. Kb 25 anyagból lehetett választani, fújkálás után 3-at találtam megfelelőnek a felhozatalból. A nyomat technológiája olyan, hogy nem tömíti az anyagot, így a szöveten múlik minden.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #75718 üzenetére
Tudom, ez is téma volt. Ezt olvastam ma egy FB-os oldalon:
"Unicum
„Dr.Zwack…das ist ein Unicum…”
Amiről most írni fogok – majdnem éjfél, úgyhogy csak pár sort – az legalább ugyanennyire egyedülálló. Az Unikumról van szó, de mielőtt bárki is iszákossággal vádolna (épp az imént borult ki két cent Chivas az ágyamba…) elmondom, most nem a tartalom hanem a forma lesz a téma.
Korábban is írtam már e helyt az unicumos üveg hatásiról, de most hogy ismét látogatást tettem Petres Tibi barátomnál, ezúttal Hédi, a Barátnőm társaságában, ismét szóba kell hoznom a dolgot. Ugyanis a nők szokás szerint mereven elutasítanak szinte mindent ami irracionális, nehezen átlátható vagy sokadik dimenziós, pláne ha kapcsolódik a pasik hülye hobbyjaihoz. Ilyenformán semmilyen létjogosultsága sincs egy nő gondolatvilágában se az autód olaj viszkozitásának hidegben és melegben, se annak hogy Raikönnen melyik istállóhoz igazolt az idei F1 évadban, elnéző sajnálattal érez irántad amikor nehezedre esik eldönteni hogy a teniszütődre Luxilon vagy Babolat húrozás kerüljön, esetleg mindkettő mátrixban, és nagyon, de nagyon csendesen, gyógyíthatatlan őrültnek néz, amikor elhelyezel 4 db Unicumos üveget a nappaliban a sarkok közelében mert ettől térből kezd szólni a zene…
Nos, jelentem, ennek vége. Nálunk legalábbis. Örök hálával tartozom ezért Tibinek, aki 1 perc alatt demonstrálta Hédinek az unikumos üvegek döbbenetes hatását. Nade over Nade-t hallgattunk épp, üvegek összeszed, kivisz a szobából – minihifi… üvegek vissza, felrak fejmagasságba a sarkok közelébe – katedrális.
Hát ennyi. És ezt egy előképzettség nélküli, zenekedvelő nőnemű lény meghallja, önkritikát gyakorol, ezt még be is vallja, és … mostantól megért téged. Mert rájön, hogy olyasvalakivel hozta össze a sors, aki simán csak nem előítéletekből építkezik, hanem nyitott elmével méri fel a környezet – és általában az élet – dolgait és az így nyert tapasztalatokat építi be a mindennapokba. EZ viszont már eléggé racionális.
4 db Unicum – kb.10 ezer Ft. 1 üveg étolaj – kb. 600. Az Unicumot megiszod, az üres üvegeket kimosod, kiszárítod, és mindegyikbe beleöntesz annyi étolajat hogy 1/3-ad és a fele között legyen. Kupak rázár, minden matricát lemosol róla. Elhelyezed a sarkok közelébe, lényeg hogy magasan legyenek. A hatás nem azonnali, valahogy át kell venniük a tér rezgéseit, vagy energiáit (fogalmam sincs hogyan működnek, de tényleg…). Egy pár nap múlva már kipróbálhatod. Zenét hallgatsz, majd kiviszed az üvegeket, és meghallgatod ugyanazt még egyszer. Aztán behozod őket, megint meghallgatod, és soha többé nem viszed ki őket megint. 11 ezer Ft befektetéssel olyat javítottál a hangzáson mintha 500 ezerrel drágább erősítőt vagy hangdobozt vettél volna. Jelen pillanatban az Unicum a legköltséghatékonyabb audio tuning amit ismerek. (Csak azért nem említem a színes papírfecniket a hangdobozokra ragasztva, mert meg szeretném őrizni az imidzsemet. )" -
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75505 üzenetére
1db kábelre
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #75502 üzenetére
Emlékszem arra a kábelre, a Roteltből hallgathatatlan csinált. Asszony szólt, hogy azonnal vegyem ki, mert borzasztó hangja lett.
-
cecil
aktív tag
válasz
bajnokpityu #75498 üzenetére
Huh a holnap nagyon sűrű, igazából az egész hét, nem lenne időm próbálgatni...
jövő héten esetleg ha még nálad lesz? -
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #75483 üzenetére
Igazad van, nem ajánlottam a 926-ot ,csak olvastam, hogy abba a kategóriába sorolták a KEF-et..de sem a kérdéses erősítőt, sem az xq-kat nem ismerem
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75428 üzenetére
CuAgVr árából kijön? Annál kéne jobbnak lenni. Majd írok egy privit, de most két hétig nem leszek otthon szóval nem sürgős.
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75421 üzenetére
Ki árulja azt a sínt?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75419 üzenetére
Nekem bejött a 3808-hoz. Legalábbis egy fokkal jobban mint amiket előtte próbáltam. Viszont egyik tápkábel sem hozott túl sokat nálam. Persze "felsőbb" kategóriából nem sok volt....
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75415 üzenetére
3808-hoz miért nem?
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75385 üzenetére
OK. Akkor árnyaltabban fogalmazok: "meghálálja a kiszolgálást".
Ezzel egyet értesz?
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75382 üzenetére
Szerintem pont a kábelezés miatt maradt is még abban a dobozban potenciál. És azt az erősítőt sem nevezném pont hozzá illőnek. Valahogy sokszor az volt az érzésem ott, hogy tudna menni az a doboz, de az erősítő vagy nem hagyta, vagy nem tudta. Bár még sosem hallottam azt a dobozt mással.
Amikor nem LP-ről ment a cucc, hanem az Andramediások laptopjáról és saját hangkártyájukról, akkor hallottad? Nekem pont sikerült elkapni azt a felvételt (Kelemen Quartet), amit a hifisón is demóztak a Focal Diablokkal. A hátsó két csatorna hiányzott egy kicsit a körülölelő élményhez mondjuk, de közel megvolt ugyan az a tér és felbontás.
Más:
Mai ajánlat: Poncho Sanchez - Conga Blue.
Poncho odateszi magát Mongo Santamaria-val együtt.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75364 üzenetére
Igen, Pointe talin is ilyenek voltak.
Jó hangú dobozok. Megmutatják rendesen, hogy milyen a felvétel. Nem kímél meg a hibáktól sem. Ezt mindenki eldöntheti magának, hogy kell-e neki, vagy sem.
Ezek is igénylik a kiszolgálást szerintem, akár a Focal dobozok.
(#75367) nuke7:
Ruhás szekrényből.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75364 üzenetére
Ez HI Fi-s?
Szerintem nagyon eltúlzod. Ez már bőven audiophile osztály szerintem.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #75308 üzenetére
A dyna kőzetgyapot nem?
Dorian megelőzött
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #75308 üzenetére
Anyaga a Dyna-val? Az nem kőzetgyapot?
Ez a "heraklith" a magas frekiket nem csillapítja, hanem szórja. -
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #75282 üzenetére
Pontosan tudom...a smiley arra akart utalni, hogy viccelek
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75230 üzenetére
szivagy vagy kgy?
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75209 üzenetére
Szett ár 60k a honlapon, 4db-ra értendően.
DIY-nál mióta számolunk bele időt? Azon az alapon semmit nem éri meg magadnak csinálni, főleg mivel elsőre minden 2szer annyi ideig tart.
Anyagköltség 1 tábla:
5cm kgy. tábla 700 Ft
léc 300 Ft
vasalás 400 Ft
textil 2000-3000 FtNem igazán értem a nem sikerütl olyan jó alakú diy táblát látnom, pláne méréssel, amit beraknék a nappalimba kijelentést. Gyurczy táblái szerintem jól néznek ki, igaz ott a szövet többe van, de nem is egyszínű.
Értékállóság???
Méréseket meg rakattal találni a kőzetgyapotról a neten pl. [link].
Vagy én értek félre valamit a mondanivalódból
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #75209 üzenetére
szettben jön ki 15/db árral...
ezek szerintem sokkal jobban megérik.
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #75204 üzenetére
sztem nem is éri meg mellette otthon barkácsolni
darabára 15k 60*60 táblának
DIY-ből 5k alatt van bőven a darabára szövettől függően a 100*60-as táblának
kinek mi éri meg.. -
cecil
aktív tag
válasz
bajnokpityu #75186 üzenetére
Ah, olyat szeretnék ami ha tetszik itt is maradhat, ne kelljen siránkoznom utána, hogy most honnan szerzek egyet!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #75195 üzenetére
Ply mélyben viszonylag erős. Többi tartományt nem feltétlenül akarom véleményezni, ahhoz talán nincs eléggé kiegyenlített láncom.
-
Adee_91
aktív tag
válasz
bajnokpityu #75189 üzenetére
Hát ez a timbre nem az én árkategóriám(akkor inkább odaképzelem a közepet
),de a gotham az jól hangzik,mármint árban.Remélem nem csak azért ajánlottad,mert Joker bácsi az avatarod
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Az mtk nem lehet, hogy azért tűnik kiemelésnek, mert alul-felül vág?
-
Adee_91
aktív tag
válasz
Remek!
2*2,5-es jó lesz?
Aha,köszönöm.Utánanézek. -
robi-k
őstag
válasz
bajnokpityu #75164 üzenetére
A Green-ek gyengébbek, mint az AD797? Akkor mit mondjunk a gyártó által egyedileg kalibrált AD8620B-ről
Na úgy kell nekem, megkérdezhettelek volna, hogy mi a véleményed róla -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #75044 üzenetére
Honnan veszitek ezt a butaságot hogy a 7030 - nak bármi köze is lenne a rotel- hez?
A sherbourn emotiva kóperáció. Hangban pedig olyan messze áll a 1572 rotel - től , hogy max nagyon távoli rokonok lehetnek -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #75052 üzenetére
csak rajottem, hogy meridian-ra gondoltam egy olyat meg meghallgatnek itthon.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #75052 üzenetére
Láttunk már ilyet. Majd jönnek az olcsóbb darabok.
Nézegettem a belét, szemre valóban egészen konkrét a hasonlóság.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #75044 üzenetére
699$ volt tán a kifutó ára.
A 7020C4 és a 7030 között van lényegi különbség? Specifikáció alapján sok difi nincs, bár a segge a 7030-nak lényegesen sűrűbb.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #75028 üzenetére
szivesen, volt egy jo delutanom...
ha lesz szabadidod, szerzek egy sofort es megyeka pio nem neked valo, de mondogattam elore, hogy annyira nem jo a belso vegfoka, de legalabb rovidre zartad ezt a szalat. kovetkezo lepes ugyis csak egy komoly proci lehet Neked es nekem is.
A sherbourn pt-7030-ra kellene ragyurni, nem kapcsolo uzemu!!! toroid van benne. egy kis tunning es jo lenne az szerintem.
-
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #75003 üzenetére
Nálam DEQ nélkül gyenge volt Onkyo 807-es, Denon 3808 DEQ nélkül kellően erős szép telt mélyeket, magasakat produkált.
Zene: Pure Direct pedig, Onkyo éretlen, érzelem mentes, a Denon pont a fordítottja.
-
kimi02
őstag
válasz
Melyik Pio-ról beszélsz ?
-
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #75014 üzenetére
2ch vagy 5ch?
milyen rotel? -
dunkel
őstag
válasz
Kösz a részletes beszámolót.
Amit részletesen leírtál az pio vagy pio+rotelre vonatkozik?
Focal subot huskyval vagy kácsával hallgattátok? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #75007 üzenetére
Gondolom, csak ilyenkor az szokott kezdődni
Én meg vissza vittem a Boxert, most fejben gyűjtöm az ínséges 1-2 hétre a nem-hangban-lényeges még meg nem nézett filmeket -
Dorian
félisten
válasz
Na, mi lesz ebből, én már csak egy sört kérek
-
bajnokpityu
félisten
válasz
7alvónak persze más a véleménye
majd leirja. beszélgessünk róla, ha gondoljátok, hátha tévedtem valamiben.
azt gondolom el szoktam ismerni, ha hibázok, vagy tévedek, ahogy most is elismertem. pl kéne az a dipól, csak párom vétózta. még szarul elhelyezve is jó.
focal sub sem teljesen egyértelműen csak ütvefúró, de amit a t12 a denonnal együtt tud finomságban, térben azt ez nem. alapvetően minden robaj ugyanolyan, cserébe abban a szobában bő 2x olyan erősnek tűnt. -
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #74983 üzenetére
Jól gondolom, hogy átvitted a Denont Hétalvóhoz és ez most annak a beszámolója?
A Denon+Rotel adta a legjobb hangot? Mennyit dobott a végfok?Én a 8TC-nek tulajdonítom a sok mélyet. Vagy a NewYork volt ennyivel soványabb. De a szobának is van baja
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #74982 üzenetére
És mit kell basztatni rajta, hogy élvezhető legyen? Mert akkor megmolesztálom én is a drágát
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #74982 üzenetére
Ami még tanulságos, hogy sokkal jobb a 10xx rotel, mint a 800,900. Sztem kapcsolás se egyezik. Ahogy még a rosszul elhelyezett dipólok is sokat dobnak, ebben tévedtem. 900 focal meg baromi jó cucc.
Ami piot hallottam nagyjából a 2309 árkategóriája, 240körül újonnan, annál összességében jobb. De méltatlan a focalokhoz.
Hogy erre hogy lehetett lecserélni a 4810-et , nem vágom.
Dunkel: sztem Nálad más okozta, hogy mélybe húz a 4308, nem csak itthon volt pont jó hangszíne.
-
robim
tag
válasz
bajnokpityu #74959 üzenetére
+1 Gratula!
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #74965 üzenetére
Fb poszt szerint igen, csak sok ido volt, mire elobujt.
-
BBéci
legenda
válasz
Szintén!
Sietett a lurkó. -
JohannZimu
senior tag
válasz
Csak nem a trónörökös??? Hatalmas gratula innen is!!!
-
törölt tag
válasz
Mihez kell gratulálni?
Én is gratulálok, XT eddig nem hozott rossz döntéseket -
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #74854 üzenetére
Hmm,erről nem hallottam.Benne marad a kapcsolásban?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #74805 üzenetére
Bizony - bizony...
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #74782 üzenetére
Én vagyok drukker? Lehetnék akár drunken is
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74805 üzenetére
ugyanezt rotel vegfokokrol olvastam. nem veletlenul vannak draga procik rendes xlr-ekkel es vegfokok.
csak sokan nem tudjak ezt. xlr az xlr, de hogy mi van belul?! nekem egy meteren semmi bajom az rca-val. nem is tervezek tovabb lepni, mert rengeteg penzbe kerulne, proci,vegfok,kabelek. 5db AQ sky xlr na neee -
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #74782 üzenetére
Nem...régóta az van
Itthon vettem, de ebay-ről eladásra behozott darab.. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74743 üzenetére
akkor azt mondod, hogy mivel ott a szűrő a végén akkor már nem digitális?
de előtte full kapcsolóüzemű minden.
akkor a kapcsoló üzem nem egyenlő a digitális erősítéssel? -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74719 üzenetére
akkor jol gondoltam
szoval milyen kabel lesz benne?
aljzatbol pedig szerintem furu lesz, de ha nem akkor azt is megoszhatnad velunk.nalam 2 gold es 1 rodium van a falban es direkt csillagponttal a bejovo 4-es rezdrotbol.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74713 üzenetére
mit kell azon építeni? megvesz aljzatok, berak fadoboz, max a belső kábelezés lehet érdekes?!
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #74713 üzenetére
Az se rossz,sok sikert!
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #74711 üzenetére
Végfokot építesz?
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74707 üzenetére
nem tudom hany wattos modulokat hasznaltak. megnezed az lx90 belsejet es tippelhetsz maximum.
lx73 adatlapjan ott van icepower, 76-on nincs. elmeletileg mind a 2 erosito 180w-os csatornankentna persze
.
de hogy ki milyen modult hasznal eppen nem tudhato. direct energy hd volt a 73-as is a 90-es is.
ha tippelnem kellene a 76 is csak finoman reszelgetett tovabbfejlesztes. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #74704 üzenetére
erre nem tudom a valaszt. pioneer oldalon nem dicsekednek errol.
direct energy hd class d.
de ahogy nezem az lx73-asnal irja bele a leirasba utoljara az icepower-t.
ki tudja javitottak-e rajta, majd kiderul idovel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest