-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82080 üzenetére
Inkább rúgj be, minthogy nyomasd itt a cinikusságot
("sztereohoz se értek")
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #82077 üzenetére
Nem lenne kedved valamikor átjönni mozizni?
Csak hogy tudjam,hol a helyem...
Persze a cucc folyamatos fejlődés alatt áll,de kiváncsi lennék mostanában a véleményedre.
Mielött kérdeznéd,hogy miért nem privát?Elfogulatlanság..más is jöhet..
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82077 üzenetére
Sztereón azon kevesek közé tartozol, akinek adok a véleményére.
De mozin még kezdő pipi vagy.Ezért fenntartással kezelem, amit mondasz. Majd ha egyszer beengedsz hozzád, meghallgatom és elmondom, mi az én véleményem.
(nem mintha mérvadó lenne, amit mondok).
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82074 üzenetére
Nem egy mozis topikban vagyunk ???
Filmen teszteljünk skacok.....Egyébként meg nyugi, tudom, hogy süket vagy
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #82063 üzenetére
Elkezdtem körözni felettetek, valaki ma megfog halni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82066 üzenetére
Apukám, nyugodj meg, elég sokáig éltem együtt vele.
A konfigom is gyengébb volt akkor, mint most a tied.
Bekapcsoltam a telót, várom a hívást.......liszi : én is kezdő vagyok, de a denon csak álmodik arról a trafóról és kapcsolásról, ami az arcam 300-350-ben van.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82060 üzenetére
Nem kérdezek senkit, max. a saját fülemet.
Toobee :
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82060 üzenetére
Bizonyítsd be. Szólj, ha mehetek. Ülök az autóba és indulok....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #82054 üzenetére
Arcamnak olyan dinamikája van, amiről a denon csak álmodik. Teljesítmény szintén zenész. SZVSZ.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #82054 üzenetére
Hds denon alatt természetesen a sajátot értem, nem mást.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #82028 üzenetére
Jobb volt az Essence One mint a 3808 dac-ja.
De nagyon kellett hozzá egy jó IC kábel is. Viszont 100+ezret nem ért a javulás.
-
gorbep
senior tag
válasz
bajnokpityu #81808 üzenetére
Akitől vettem a 2805-öt azt mondta, hogy 250 e JMF-ért vette...... most 70-ért nem tolonganak a jelentkezők
valamelyik előző 3xxx -nek volt a felújítása egy review szerint, és 250e-ért igen olcsónak minősítették...... bár ez semmit sem bizonyít, se pro se kontra....
Szerk: másik cikk
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #81805 üzenetére
Itt 165K-t írnak.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #81805 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, másik irattartóban lehet és késő van a keresgéléshez. Viszont mindegyik normális boltban, a viszonteladóknál annyiért adták, amennyit az importőr meghatározott.
A 2105 ára 155000 Ft volt. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #81803 üzenetére
A 2805 ára közelebb volt a 300-hoz, mint a 200-hoz.
Előszedtem az árlistát, 259990 Ft szerepel rajta, az A.I.D.A. Audio Kft. adta ki.
A NAD T187 engem meggyőzött, 3 hónapig használtam fülig érő szájjal, hervadni nem akaró vigyorral. -
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #81338 üzenetére
Még ha A1HD lenne,akkor is sokat kér,az árazásnál elgurult a gyógyszer...
De 2700-ért már megyek is érte.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #81372 üzenetére
És ha sztereón zavaróan hazudik valoságérzetben,akkor engem mozin se érdekel.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #81372 üzenetére
Ráültem a kezemre, de kiszabadult, éppen akartam kérdezni, hogy jön ide az Oppo sztereó analóg kimenetéhez a mindenes BD lejátszó és a Denon dacja. Pofám lapos.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #81367 üzenetére
Azt tudjuk , hogy nem szoktál félrevezetni senkit, ezért is volt meglepő számomra a határozott negatív véleményed az oppo-ról!
Sosem volt nálad otthon pár hétre egy 95,105 oppo , hogy igazi véleményt formálhass, meglepődnél a denonnal szembe abban biztos vagyok! -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #81361 üzenetére
Senki se mondta hogy áráért nem lehet jobb dac-ot kapni!
De , hogy ennyi pénzért amibe kerül egy baromi jó mindentjátszó bluray vas, bitang képpel és hanggal.
Abban pedig biztos vagyok , hogy a denonod dacját megeszi reggelire! -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #81356 üzenetére
Oppo hangjára a csimbumm lenne a jellemző, ezt még életembe nem hallottam, és nem is olvastam ilyen véleményt a több millió visszajelzésből se ami a neten keringene.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #81327 üzenetére
Opponak szar az analógja ?!?! Tudom bezzeg a denon 4810 ....
Ha ez is a véleményed akkor legalább a fórumot ne vezessük félre ! -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #81338 üzenetére
Tudsz az országban halcrot ? Mesélj.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #81336 üzenetére
"tekintve, h rendes hangszerhang alig jön ki belőle" -
- hétalvónál ez nem probléma
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #81333 üzenetére
a hdmi-rol tudod a velemenyem.
az oppo es ca kerdesben nem ertunk egyet, ez mozi nem sztereo. itt ezek jok, audiophilenak vannak kikialtva.
stereoban pedig kb egy kozepes cd a szintjuk.
hozza teszem nekem se eleg amit tudnak!
vehetunk jo procit csak az 1milla lesz, hanem ketto uj aron. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #81327 üzenetére
pedig eddig lehetne értelmesen előrelépnie.
az a cx5000-es yamaha is sabre-s elméletileg jobban szól, mint a marantz 8801 és ezeket kb hozza az oppo.
akkor mit vegyen?lehet fölé... az atmos-t pedig nyugodtan ki lehet felejteni, mert még nincsenek itt az új procik hozzá. egybegépet fölösleges ez ellen a sony ellen ajánlani, úgy, hogy ne legyen visszalépés.
lehet agyalni, itt már szűkül nagyon a lehetőségek tárháza.
azt mondom egy oppo95 és mosolyog.
utána pedig érdemes xt-t zaklatni.
-
cecil
aktív tag
válasz
bajnokpityu #81077 üzenetére
Az meg irreálisan alacsony...
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #81054 üzenetére
Úgy-úgy! Én is belefutottam egybe, de elég amatőr volt. Tornáztattam picit, aztán eltűnt.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80926 üzenetére
Kell egy bypass-os sztereó előfok....
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #80926 üzenetére
Engem csak a bekerülési költség zavar, saját rendszeremen nem hiszem, hogy meghallani, erőlködés nélkül biztos nem.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #80812 üzenetére
ha figyelsz egy kicsit, ő sose játszana 6 húron - vagy nem igazán.
max. 3-4 húrral, ugyanis basszus / bőgő szólamot hoz az egy húron is, nem dallamot
(6 húron általában már összhangzatokat / akkordokat hoznak vagy dallamot - nehezen tudnám elképzelni)
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80812 üzenetére
Playing For Change
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #80764 üzenetére
Ezt tudom. Ugy ertettem a nagy furu is keves akkor.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #80761 üzenetére
Szep kategoria. Tullepi a pcm arat
de lassan ki kell egy ilyet probalnom. Akkor nagyfuruig lazan el lehet menni.
Regger: odaig simam hallani a kulonbseget barhol. De kezdjuk mtk-van. Baratom onkyo 575x-e imadja egy bals dugoval. Mennyibe is volt 1000ft?
tapkabel az elso
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #80747 üzenetére
Hülyeség vagy nem, nálam akksi hozott legtöbbet tisztaságban ilyen tápoldali kísérletezéseim során.
A hálózati szűrő, tudom kényes téma, többféle létezik belőle, nem szabad mind egy kalap alá venni, a béke kedvéért ebbe ne menjünk bele. Én akkor kényszerültem zavarszűrőt használni, amikor panelban gyakori volt az EMI/RFI zaj, erősítő elég durván felerősítette, mindenképp kellett vmit kezdeni vele a nyugalom megtartása miatt, erre bevált. Nem volt feltűnően káros a hangra, igaz nem ültem le koncentrálva ABX tesztre.Persze vmilyen szinten minden színez, torzít, a kérdés hogy mennyit.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #80753 üzenetére
Nálam a PC-s tápcsere többet hozott, mint az említett. Ha összedobtad, 1-2 szót majd írj róla.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #80747 üzenetére
Pico van nálad vagy megjött már a plex? Megmondom őszintén a lineáris táp nem hozza az elvártat 250-es DC-vel, mármint nincs akkora különbség 15k-s kocka vs lineáris, ami indokolná a cserét. Lehet, hogy csak magamnak akartam bebeszélni, de ez a tapasztalat.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #80711 üzenetére
Nekem a digital times eleg jol megmutatta egy vdh the bay c5 hibriddel, (xda-1-el) hogy mennyire szinez Rudi digit koax-a. Nagyon.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80725 üzenetére
Igen, ezért mondom hogy akár ez is lehet némi indok, hogy nálam nincsenek nagy változások tápkábel csereberével. Meg nincs is nagy felbontása a láncnak.
Szóval soha nem álltam seggel hozzá, de tény hogy nálam túl sokat nem hoztak.Azon a szinten meg már talán túl vagyok hogy mindenáron bemagyarázzam magamnak.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80709 üzenetére
Nem volt nagy arcú sem félreérthető.
Nálam főleg limitált, de nem is olyan rossz mint feltételeztem. Abból gondolom, hogy amikor átvittem máshová a dobozokat, ott valami borzalmasan szólt, pedig nagyobb volt a tér meg ideálisabbnak is gondoltam. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80705 üzenetére
Szerintem én csinálhatok akármit a tápoldalon, "csoda" nem fog történni. Annyi nincs a dobozokban. Kicsit lehet jobb, de nem annyi amiről Te beszámolsz. Más a szint.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80452 üzenetére
MSB-ről tudom, hogy diszkrét, és ahogy írtam nem 2 forint...
Jól emlékszem, hogy hallottunk is MSB-t Münchenben, volt láncban?
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80441 üzenetére
Nem tudom, de tippem szerint nem az, DAC-ok között is ritka, és nem két forintos DAC-okban használják a diszkrét cuccokat... no meg ízlésfüggő..
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #80441 üzenetére
Gyere át, most vettem egy 32-es pakkot
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80437 üzenetére
Denon AVP-A1HDA leírás 13. oldal.........
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80437 üzenetére
Arcam FMJ AV-888 leírás:
"Subwoofer 2 and Subwoofer 3 auxiliary outputs. These are equivalent to SW1 but they allow the use of multiple subwoofers" -
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80433 üzenetére
Én ezeknek mindig először a hátsójukra vagyok kíváncsi. Mint a csajoknál.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80433 üzenetére
Állványok réme... Azért olyan nehéz, mert tele van SVHS és optikai csatlakozással...
SW1, SW2 és SW3 között vajon rövidzár sípol? -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #80398 üzenetére
Én még azóta is vakarom a fejem. Mindig mondjuk, hogy adott erősítőhöz kell tápkábelt venni (bizonyos szint után), de hogy a Denonban ez a kábel borzasztó volt, sztereóban meg nagyszerű, az nem fér a fejembe. És itthon is pont ugyanez van, nyilván a különbségek kisebbek.
Underground2:
Én most az új erősítőmnél tapasztaltam ezt. Gyorsan kiderült, hogy a bemenetbe dugtam a tévé HDMI-jét, kimenetbe meg a lejátszóétSzóval banális dolog is lehet.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #80275 üzenetére
adott egy hdmi jel bemegy az erősítődbe az hozzányúl és tovább küldi és jobb lesz, mintha az érintetlen jelet használnád direktben
. csuda egy erősítőd van... persze lehet benne képjavító áramkör,de simán hozzányúlhat ehhez-ahhoz és Neked jobban tetszik így. azért egy oppoval is teszteld le 1x, ha van rá módod vagy valami más komoly bd-vel.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #80275 üzenetére
Valami ilyesmi lehet. Korábban írtam, hogy a kép is javult a 2809-ben való átvezetéshez képest. Most erős a gyanúm, hogy az oka, hogy abban egyszerűen az i/p scaler nem volt bekapcsolva, mert elvileg ugye felesleges.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80236 üzenetére
Háttérzenének még az se rossz, de szvsz az €4.99 is elég baráti havonta a prémiumért.
Dorian: Fejből nem tudom.
Majd ha hazaértem megnézem.
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #80212 üzenetére
A használt koax kábelekkel az a gond, hogy 2m feletti viszonylag ritka, 1m az általános. Amúgy én is inkább a bevált gyári kábeleket részesítem előnyben, szigorúan használt áron. Kivétel a Klotz kábelek, mert zok újonnan sem drágák, ellenben nagyon jók alap szinten.
(#80219) dunkel: Elég sok ajánlást kaptál így is.
Hozzáteszem még a Rodrigo y Gabriela koncertfelvételeket és a Florence + the Machine: Ceremonials Live.
Nézegesd az albumajánlós topikot is, hátha találsz kedvedre valót. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #80209 üzenetére
Én aláírom, nagy rendszerben nincs helye ezeknek a kábeleknek, marketingügyileg túl vannak fényezve, sokszor túlárazottak is, de azért a mi szintünk (nem Téged értelek bele
) nem mindig baj ha színez valamerre. Van azon kívül is a láncban ezer hiba, ha meg pont az a színezés tetszik miért ne. Az a lényeg, hogy "örömet okozzon".
Nekem ugye Titan3 volt ami már nem olcsó. Nem tartom kiegyenlítettnek, hifizett, de sok olyan tulajdonsága volt amivel eladja magát. Ajánlani mondjuk nem merném senkinek.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #80209 üzenetére
mivel nincs két ugyanolyan kábele, ezért bármi lehet
(ha néhai kábel volt a kérdés akkor - azért ő a visszejelzések alapján konzisztensebb, meg az enyémnél komolyabb rendszerekben is helyt állt már a hangfalkábele
)
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #80204 üzenetére
nálam a jumpere már elhasalt.
(most van mégegy hangfal kábele amit tesztelnék ha lenne rá időm)néhai-t szeretnék, csak a forrás időhiánnyal küszködik
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #80203 üzenetére
Ezt nem ismerem. 4/24-el kapcsolatban van tapasztalatod ?
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #80199 üzenetére
oké, de nekem 2+ méter kell...
(mondjuk 2.3) -
Toobee
veterán
válasz
Solitone-ból a nagy van nálad, az újkorában vagy 80e Ft volt.
-
krichd1
addikt
válasz
Melyik Siltech típusról beszélsz ?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #80184 üzenetére
Nem gondolom, hogy titok, nekem a 2,5m került 15k-ba. Ez mind abszoludt értékben, mind ár/érték arányban nagyon jónak gondolom.
Az adhoc és az "ugyanolyan kábel" dolgában egyetértünk.Még 60 perc... sosem lesz vége...
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #80184 üzenetére
Ennek ellenére megveszik a kábeleit? A fene érti.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #80077 üzenetére
Vigyek láncfűrészt...?
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #80072 üzenetére
Úgy gondolom, aki 16000 eurós hangdobozpárt vesz, az kábelen sem fog spórolni és kiad méteréért akár 2-300000 forintot is. Ez magával hozza a belső kábelezés cseréjét a kívül lévővel megegyezőre, vagy ahhoz nagyon közelállóra. Így nézve nem sok értelme lenne valami hiperszuper drótot tenni bele, hogy utána az a tulaj kidobja.
SZVSZ. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #80030 üzenetére
Csodáltam volna ha 95- öst hallgattatok volna.
Én nagyon meg vagyok elégedve a hangjával.
Mondjuk én mozin is az oppo 7.1- es analóg kimenetét élvezem. Nagyon finom így a mozi hangja.
300- ért elég sokrétű készülék az biztos, jó sztereo és mozihang, kurvajó kép, és szinte mindent játszik is. -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #80026 üzenetére
Az uj procim lesz a dacom, de nem hdmis.
Tudom mit tud az oppo, ossze is lesz hasonlitva a procival.
Vehetnek csak oppot, de azzal nem tudnam a vegfokom szimmetrikusban hajtani. Megkapja a vegfok a sajat procijat amivel illesztve lesz igy.Utana meg lehet lesz egy 751bd veve, ha nagyon elegedetlen leszek, de szerintem ez nem igy lesz.
Internetradiozni biztos jo lesz a htpc.
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #80030 üzenetére
300-ért az oppo nem csak dac hanem média és blu-ray pléjer is.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #80006 üzenetére
Ezt a forras dolgot hamarosan rendbe tesszuk es utana visszaterunk erre. Nagy gond nem lesz, par csatlakozot le kell cserelnem. Ha nem lesz banto a teljes rodium szett, jovok egy talca sorrel
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #79990 üzenetére
Nordost kábeleknek legnagyobb bajuk az áruk. Az olcsóbb, vagy inkább kevésbé drága Red Dawn hangfalkábel is elég jó. Persze mihez képest...
-
hétalvó
addikt
válasz
nekem van a fulemben egy hely ahol a vulcan nagyon jol szolt igaz ribbonhoz hasznaltak.
a furu mos, ja
nekem is csak a flux jon be toluk. a kisfurukat nem birom.
nekem pedig a vdh-kbol nem sikerult jot hallanom.
htpc feleled, kezd megint tetszeni. foleg, hogy b verzio egy oppo lenne...
-
Toobee
veterán
válasz
Heimdall 2 USB egészen jó volt, kíváncsi leszek a hangfalkábelre, meg az ic-re.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #79984 üzenetére
Teljes mértékben megértelek.
Dorian
A kábel karaktere hasonlít a nevére: Rakéta. Olyan nyomulós.hétalvó
A Gibraltar ára, khm... no comment.Én nem ez a liga vagyok.
A lila Furu sem olcsó, lehet, hogy annak az árát inkább elraknám majd fejlesztés céljából. Mondjuk érdekes, hogy mekkora nagy ugrás van az árak között a Furunál.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #79984 üzenetére
Ha minden igaz, én AQ hangfalkábellel hasonlót hallottam zenén (mozin nem próbáltam), mint amit Devil-k mozin. Rockos vagy mi.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #79971 üzenetére
Na majd ha itt lesz, megvizsgálom. A fekete erősítőre fehér műanyagot tenni számomra nehezen emészthető.
Sajátomon fekete van, Dunkel 3808-án, ami itt volt kipróbálásra, meg amit én fogok venni 3808-on is fehér a műanyag. A fekete erősítőn
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #79921 üzenetére
Hát.. szerintem azt talán tudja...
És ha forint lenne az ára, rászánnám..anyira zene és filmhiányom van..
-
lemmy9
őstag
válasz
bajnokpityu #79921 üzenetére
Max., egy kissebb szobába
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #79889 üzenetére
Miben különböznek? Azokat használom, amiket kaptam, nem mélyedtem bele a részletekbe.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #79889 üzenetére
neha meg el kell ismernunk hibainkat.
de tudjuk be, hogy most ert el a rendszerem arra a szintre, hogy ez kijojjon.
utoljara itt volt bpityu es szepen levezettem neki, hogy nalam legjobban a pio lx belso media lejatszoja szol.
de akkor a bd lejatszo csak hdmi-vel volt osszekotve. mostanaban kicsit kezdtem figyelni, hogy ez a kabel annyira azert megse a megvaltas.osszekotottem a kis bdp-150-et egy koax kabellel es igy jobban szol a zene, mint eddig barhogy.
uristen sehol nem tartok meg
a coax kabel egy digiflux koppintas.
nyugi ter finom reszletek ezeket kaptam. -
válasz
bajnokpityu #79874 üzenetére
akkor ezzel a 10 méteres kácsával nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz gondom lentebb említett eszközökkel.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #79874 üzenetére
Az nem feltétlenül dicséret, ha színesebbé teszi.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #79844 üzenetére
Vitt még valami a hifiből a villám?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #79839 üzenetére
Akkor nem is szabad hozzá nyúlni, élvezni kell és kész!
Én is így teszek -
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #79839 üzenetére
milyen denonod van?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #79817 üzenetére
A rodium őszinte igen, csak nem mindegy milyen kábel végére is teszed
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #79817 üzenetére
50-ert jo ez a kabel nagyon
lineflux-ot mar csak zsoltitol lehetne elkerni.
azokban ugyanez az erveg volt ugyanigy es sodort kabellel.aurat meg nem hallottam.
erdekes, hogy a speakerfluxban is van erveg, ugy tunik nem csak nekem van bajom a rodiummal. erdekes erveg be es eltunik a sziszeges. fa220-ra ra a rodium es eletre kel. ilyen ez a kabelezes csak kitotozni nem egyszeru.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #79811 üzenetére
Kácsába Attila összehasonlította, azt mondta 95% -ban megközelíti az eredeti lineflux hangját. Ő is használ otthon másolatot. FA220 -as alpha kábel, CF120 -as csatikkal , furu cinnel forrasztva és még be is kenve a furu varázskenceficével.
Mi ezt kicsit módosítottuk, mert a rodium felül kicsit besziszegett mindkettőnk rendszerében. Egy kis arany érvéghüvely mindkét oldalon segített, mint kiderült a gyári lineflux- ban is benne van. Az eredmény csodálatos, egyszerűen szárnyal a hangja! -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #79811 üzenetére
az eredetit ameddig nem vezetek nem hozom el osszehallgatni, raadasul az uj lineflux mas belul, mint a regi.
a francos kicsit megszivatott ez mar kb az 5. verzio mire meglett.most pedig jon a procim es oda xlr kell majd ez meg megy a polcra es varja a bd lejatszojat ami nem biztos, hogy lesz... , mert csak demozni nem fogok venni.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #79755 üzenetére
uhhh, nálatok a villámnak ilyen hatása van..?
-
Sefter
veterán
válasz
remélem semmi komolyat..
-
Toobee
veterán
válasz
Remélem semmi komoly!
-
Patice
nagyúr
válasz
Én is szaladtam le az emeletről, amikor felébredtem rá hajnali 3-kor. Amint tudtam, húzkodtam kifele mindent a konektorokból.
Épp tegnap próbáltam ki saját PC vs. NAS USB-n keresztül. Nüansznyi különbség volt. Ott volt MaTTeS is. Ő is hallotta.
Ha kíváncsi vagy rá, szívesen látlak, meghallgathatod, a héten "nyílt napokat" tartok.
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #79746 üzenetére
Arra gondolsz, hogy milyen (2.0 vagy 3.0) USB port? Vagy ha nem, akkor pontosabban?
(#79748) devil-k:
A gyakorlatban úgy néz ki, hogy a NAS egyik USB portját összekötöd egy USB-s DAC-kal (vagy USB-s DAC-kal egyberakott erősítővel) vagy egy USB --> S/PDIF átalakítóval, olyannal pl. amit Toobee is (#79750) linkelt. Ha ez megvan, akkor felrakod a NAS-ban az Audio Station-t a csomagkezelőben. + Okostelefonra, tabletre felrakod az Audio Station app.-ot és otthoni hálózatban, wifin keresztül vezérelhető ezekkel az eszközökkel. Az alkalmazásban tallózható a NAS 'music' mappája (idnexelt) vagy azok a mappák, amikre azt adtad meg az indexelés alatt, hogy zenét (is) tartalmaz.
(#79751) devil-k:
Igen, jól értelmezted.
Számít az USB kábel minősége. Kb. ugyan annyira, mint a koax kábel minősége.
A távolság viszont sajnos túl nagy, így tényleg felejtős.
(#79753) ricsik:
Igen, próbáltam. Mióta megvan a NAS szinte azóta használom is így. A NAS tudja az USB2.0 audio-t azaz ki tudja magából adni USB-n akár a 24/192-őt natívan (elméletileg, nem tudtam még eszköz híjján ellenőrizni tényleg így van-e). Az olyan hangkártyákhoz, amikhez nem kell driver, vagy csak az előzőleg említett USB2.0 audio driver kell, azokkal kompatibilis. Van kompatibilitási listájuk is. Itt szét tudsz nézni, + rá lehet keresni különböző fórumokon, hogy adott eszközzel megy-e. Nem csak nekem jutott ez eszembe.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #79675 üzenetére
Nem kell nekem a rádió.
A NAS van rákötve.
De kíváncsi vagyok a hétalvó megoldására is. Kényelmi szempontból nagyon jó, hogy az erősítőt a lakás bármelyik pontjából tudom irányítani telefon keresztül is, ha zenét akarok váltani stb. És nem kellett bekapcsolni hozzá a Popit és a TV-t sem.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #79597 üzenetére
Gondolom ez kiderül abból, hogy erősítőn külön lehet-e szabályozni a kettő hangerejét.
-
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu #79287 üzenetére
A sub elhelyezésére gondolsz? Az gyakorlatilag kimerül kb. 10 centiméterben oldalra, illetve 20 cm előrehátra. Más helyre egyáltalán nem férne el a Thunder. De bőven tudok adni rá, ha hiányzik a basszus, csak nem értem, miért gondolja a Denon, hogy erre a szintre kell beállítania.
-
Tonyo
őstag
válasz
bajnokpityu #79146 üzenetére
Mikről maradok le...
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #79146 üzenetére
Van esely ra, h ma hanyni fogok. Kosz busz paszmek, gecsu pls.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #78954 üzenetére
Nálam rendben volt a háttér.Már írtam,referencia a hang,de a kép is.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #78954 üzenetére
A filmről nem írok semmit, nem tudtam végignézni....de a lényeg, hogy nálam is nagyon hangos volt a surround csatorna. Nagyon meglepődtem rajta, általában kevésnek szoktam mindenhol érezni, de itt túlzásba vitték.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #78936 üzenetére
A pio is 600 volt es az is hurka.
Toobee: soha ameddig mindenkinek a sajatja az isten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest