- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
greike #79361 üzenetére
No de az Asus-ról semmilyen hang nem jön át, még PCM sem a HDMI-n
Sefter
Ne haragudj, Neked is boldog szülit kívántam itt a nagy felfordulás miatt, ami a fejemben van.
Természetesen 3. porontyod sikeres megalkotásához kívántam lobogót bontaniHosszú, boldog életet _\V/
bajnokpityu
de nehogy már ez magának a HDMI átvitelnek legyen a hibája..
hdmi esetén hasonlóval se találkoztam, spdif esetén viszont előfordul anomália.Olvasgass ITT
Pontosan nem tudom, hogy ez minek a hibája, de az utóbbi napokban volt nálam egy 507, egy 607, 365 és egy 373 is.
Oké, a 365 az nem tud HD passtrought-ot, annak ellenére, hogy van HDMI csati rajta, de a másik 3-mal nem volt gond az Asus-sal. Itt a Sony viszont elakadt, és egyedül ő.
Olvasgatva a fórumokat, kiderült számomra, hogy ez valami tipushiba lehet, általában és gyakorlatilag a BD player tulajok kiválóan tudták használni, ha előfordult valami gond, akkor az MP vagy az egyéb kategóriás lejátszóknál volt, márkától és minőségtől függetlenül.
Én a biztonság kedvéért csináltam egy factory reset-et, és elsőnek a PC-t dugtam rá, mivel az össze volt rakva, és volt hosszú HDMI kábelem, azonnal megszólalt.
Visszadugtam az Asus-t, töksüket, a kép viszont átmegy.
Pio BDP160 és Sony PS3 CECHC04 is azonnal megszólalt. -
hétalvó
addikt
-
greike
tag
válasz
greike #78875 üzenetére
Utána olvasgatva a hozzászólások között megtaláltam,hogy miért is kell a koax! Szerintem elég sok pénzt kellene költeni koax kábelre,hogy észrevedd a különbséget az optikaihoz képest!Amiket írtál abból kiindulva felesleges neked a Hdmi.A Marantz sr7400 az kb Onkyo sr8xx szint.
-
Norbi 72
veterán
-
adodaniel
őstag
-
biga
őstag
válasz
greike #63511 üzenetére
Valójában jelenleg 2 Jamo Studio-180-as van rajta (egy rx-v460-as jelenleg az erősítő), a 2 surroundot és a centert egy ideje kiiktattam (idővel szeretném lecserélni őket), illetve van az egészhez egy ugyancsak Jamo sub.
A front meg a sub - legalább is egyelőre - marad, tehát első körben gyakorlatilag nem igazán lesz a leendő erősítőn sem kihasználva az 5(7).1. Idővel biztos, de most ennyivel számolok, viszont erősítőt hosszú távra veszek, így nem elég sima sztereo erősítő.A Denon (érdekes, szerintem néztem azokat is, de valamiért átsiklottam felette) valóban kellemesnek tűnik. A Marantz viszont a legtöbb helyen vagy már nincs (az 5008 van helyette), vagy a keretem felett van (a te általad adott linken nem rossz az ár, megnézem alaposabban, de ahogy nézem az az ár igen ritka erre a készülékre). Harmadlagos szempont ugyan, de ha már felmerült nekem kicsit fura a Marantz-ok kinézete
A Denont szerintem felveszem a listára, a Marantz-on még gondolkodom (az Onkyot viszont kezdem kizárni).
-
Toobee
veterán
válasz
greike #61093 üzenetére
A link helyesen. Még mindig nem értem, hogy miért ekkora sztár ez a CA, nálam nagyon nem volt hú. Vagy csak az én igényeim nagyok zenei fronton?
-
goranje
tag
válasz
greike #58191 üzenetére
Igazából még ötletelek, azt sem tudom hogy javítható-e, és ha igen mennyiért, vagy sámli lesz belőle.
De ha tényleg kidőlt, akkor hosszú folyamat lesz mire kiválasztom a trónörököst.Vagy maradok a sztereó rendszeren, nálam úgy is 90%-ban zene megy.
De megnézem amiket ajánlottál, már csak azért is mert mikor megvettem az Onkyot akkor leginkább
Marantz volt az alternatíva, vagy HK .No mindegy, addig is böngészem az apróhíreket, evvel a 6005-tel egyetemben.
Üdv? L.
-
xerobyte
aktív tag
válasz
greike #56822 üzenetére
Uhh..köszi. Valami hasonló business lenne jó, bár pont mélyláda nélküli bi-wire megoldás felé hajlottam, de ha jön egy ilyen ajánlat..írtam is a srácnak.
Mit forgalmaznak most a boltok, ami a Dali Concept 6-hoz hasonló hangzást és tudást ad?
Használt hangdoboznál mire kell nagyon odafigyelni? Gondolom nem nézik jó szemmel ha szétkapom és hátba verem a mágnest...
-
xerobyte
aktív tag
-
CHaooSS
őstag
válasz
greike #55520 üzenetére
megveszem mindenképp az Onkyo-t. egyenlőre maradnak a JBL ES hangfalak majd jövőre kap jobbakat
hamar és jó áron el lehet adni őket mert viszonylag jó árkategóriában van és elég sok helyen is láttam ezt az ES szettet.
ami Onkyo hátránya, hogy nincs hálózat és alacsony hangerőn visszafogott. bár utóbbi nem gond mert feltekerem majd rendesen az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Diablo IV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest