- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
válasz
CHaooSS #56044 üzenetére
ez badarság este 10:00 után nem lehet hangosan hallgatni a forrást, előtte simán mondjuk reggel 9:00től. Lényeg, ha elkezdesz nézni egy filmet este hét körül, akkor tuti nem lesz semmilyen balhé, persze nem is kell feszegetni az erősítő maximális teljesítményét sem....
-
dev89
tag
válasz
CHaooSS #55959 üzenetére
Értelek. Ahogy latom a logitechnel buknam azt hogy hdmi hang leszed es a kep megy tovabb tv-re. Marad az optika ami igazabol eleg lehet szamomra. Azzal nem vagyok tisztaban hogy ha a z906 valasztanam a dts melett mas komolyabb hd hangot kezel-e optikan(truehd, dts-hd). Illetve ebben az esetben megfelelo az hogy a hang tv-n keresztul erkezne neki optikan.
-
greike
tag
válasz
CHaooSS #55631 üzenetére
Szia! Onkyot megvetted már? Ha nem akkor van itt egy eladó: http://hardverapro.hu/apro/onkyo_tx_sr_875_-_fekete ha jól emlékszek ilyet kerestél. Subwooferből talán ez nem lenne rossz válsztás : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topic/56567-yamaha-yst-sw800-66eft/?hl=%2Byamaha#entry1534337
-
-
mp54
senior tag
válasz
CHaooSS #55495 üzenetére
Gond nincs vele...de tartsd szem előtt, hogy kevés, de nagy lépésben fejleszteni az olcsóbb, mint több kisebb lépésben (cserélni jobbra)! Tehát ne vegyél meg mindent egyszerre, de amit megveszel az legyen (elég) jó hosszú távra. SZERINTEM. Tehát, most HM vas+5.0; utána Pana tv (figyelni kell, nehogy lemaradj róla!!!), csak a végén laptop+sub. SZERINTEM.
-
greike
tag
válasz
CHaooSS #55519 üzenetére
Ha azt nézzük ,hogy felsoroltak között van a Denon avr-x500 és 90eft.A Pio 2,5 év garival plusz 13eft megérne!Azért nem egy kategória a Denon és a Pioneer!103 eft ért én biztos nem venném meg mert engem nem érdekel a 3d! 100 körül már nagyon jó gépeket lehet kapni!Amit írtál Onkyo 875 vagy a Pio 922 egyértelmű ,hogy az Onkyo a jobb!Barátom a Pio 1018 cserélte Onkyo 875-re.Ami erő van abban az Onkyoban hát az valami brutális!
-
-
Norbi 72
veterán
válasz
CHaooSS #55495 üzenetére
+ 1 szavazat az 580-as szettre.Gondolom nem 1-2 évre vásárolnál.
590-eseket hallotam Jazz zenével,Yamaha sztereóval.Elég meggyöző volt.
MM-ba is vannak,érdemes odatelefonálni van-e kiállítva,és meghallgatni.
Ne aggódj,én is kinlódtam a hangfalvásárlással,de már bezárult a kör.Már csak a rávaló kell,de türelmes vagyok.
-
törölt tag
válasz
CHaooSS #55487 üzenetére
400-ért ajándék az a csomag, az 590-es szett egy éve ennek a duplájába került, és nem hinném, hogy sok különbség van az 580 és 590/530/520 között. Annyi, hogy egy Studio 550-nel kiegészíted, ami szintén 170-ről 130-ra zuhant, vagy inkább kettővel
Ez való a nagy Onkyohoz, nem az ES.
-
BBéci
legenda
válasz
CHaooSS #55478 üzenetére
Hangminőségben tutira karcsú lenne az a szett az Onkyóhoz. Eggyel magasabbra, a Studio 500 széria felé kellene ugranod. A TX-SR875 ára 1400 euró, vagyis 420-450000 Ft volt, Ha a sokat emlegetett 1:2 arányt vesszük alapul, akkor kb. 850000 forintos 5.0 szett képes kiaknázni a tudását maradéktalanul. Az általad összeállított ES-ek ára 335000 Ft, akciósan 280000. Ugye látod, mekkora a különbség.
Sokak szerint lehet engedni az 1:2-ből, de annyit még véletlenül sem, amiről itt szó van.
Ezt láttad? Ajánlom figyelmedbe! -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PR-Telecom
- Autós topik
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest