Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Ne haragudj, látom hogy az oroszlán avatár kicsit sem túlzás számodra ezen a fórumon, de a fejhallgatós javaslatodat most elutasítanám, remélem nem haragszol.
Nem ezekre mondjátok hogy bögreszettek?
Ne érts félre totál sötét vagyok bármilyen hangrendszer terén.Hallásom azért van a 8 év zeneiskola miatt, de akkor ha jól sejtem ne is álmodjak szép öblös dobozokról ebbe a lyukba igaz?
Èrtem én!Sz*rból nem lehet várat.Sajnálom.Azt hiszem egy kicsit túl értékeltem a lehetöségeim.
Ùgyhogy most akkor szeretnék felébredni.Ebben segítsetek!
Ezekhez a falra szerelhetö dolgokhoz is lehet erösítöt szerelni, vagy felesleges?A baloldali fal nem lesz üres, csak én még mindig a beköltözés fázisában vagyok.Elég lesz oda egy két polc, meg ilyen fali dísznek álcázott hangelnyelö, vagy valami komolyabbat kell alkotnom?
(#25096) spiky03
Már rég ott lennék.De ez csak egyszobás.(#25098) cintula187
Naná hogy aktív, ember tél van! Más fütés nincs benn.Sajnos annak maradnia kell.Meg hát ez egy albérlet.Amikor elköltöztem még nem gondoltam volna hogy 55"-os TV-t akarok, meg hogy a hm rendszer nem kis 5*5*5-ös "bögrék"-böl áll.Sajna a linket nem tudom megnyitni melóhelyen. :SAz nem téma.Annyira nem ontja a meleget, hogy ne lehetne mellette ülni.
Tehát mondjad csak az ötleted, ne fogd vissza magad.Gondold azt hogy azbesztböl vagyok![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology