Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, ebben a topikban tudtok-e segíteni, de reménykedem.
Egy betegeskedő Creative s750-es hangfalrendszer tulaja vagyok. Alapvetően az utóbbi időben 5.1 beállítással használtam filmhez is és játékhoz is, úgy, hogy a hátsó hangfalak nem is voltak bekötve. Csak a két első, a mélynyomó, illetve a közép volt használatban. Szeretem, a hangja is szép, erőteljes, dinamikus, meg ami kell, de korábban meghalt benne az egyik hátsó, és most a napokban a bal első kimenet is elcsendesedett. Nem vezeték és nem hangfal, cserélgetve mindegyik szatellit működik. Feltételezem, hogy magának az erőlködőnek az adott kimenetei tértek örök nyugovóra.
Érdemes lehet ezt még szerintetek javíttatni (foglalkozik ilyennel bárki?), vagy belezzem ki a mélynyomóból az összes elektronikát és tartsam meg azt is és a szatelliteket is normál hangfalnak, és vagyek mellé egy önálló erősítőt?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest