- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
MasterMark #103638 üzenetére
Dehogy haragszom. Máson én is szoktam viccelődni, csak most harmadik napja forgolódok ezen. Úgy voltam ezzel az erősítővel, hogy ez nekem már mindenben megfelel, ha valahova el akarok mozdulni, az egy másik hangfal lesz. Ezért volt ez a próba. De minden szempontból megbántam, mert eleddig elég költgégesnek tűnik, másrészt meg ilyen tompának ezt a gépet még sehol sem hallottam. Pedig az odafelé úton az akusztikus valhallába készülődtem. De most már csak annyi a cél, hogy visszakapjam a régi hangzást, és megfogadom a nőm tanácsát, hogy üljek a se...emen, és örüljek annak, amim van. Pedig még egy Ikon 6-tal is készülődtem, de már lemondtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest