- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Davidof92 #10520 üzenetére
Sokan csináltak már HOME MADE vízhűtést, vannak egész jól sikerültek is.
SZVSZ jó anyagválasztással komoly darabok készíthetők, de sok idő megy el vele.
Annó egy két kiegészítést én is legyártottam, mint pl. vga blokkhoz kiegészítő ram hűtő, PWM IC re hűtő, stb.Én a rezet kultiváltam, de alumíniumból is lehet barkácsolni.
Saját tapasztalat, hogy a leggagyibb otthoni víz hűtés is jobban hűt 4-5°-al a léghűtésnél, hangja meg ugye nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest