Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobil verziója van az oldalnak?
-
r0by
addikt
Nah, 3. lettem első IV-es szezonomban. Az jó, nem?

-
Speedhs
őstag
válasz
Draken
üzenetére
Ha nem olyan fontos a szezonbeli szereplés és mindened az edzés, akkor jó edzőt vegyél.
A vezetői képesség a csapatszellemnél(TS) fontos, ennek szintje időnként csökken. Magasabb csapatszellemmel erősebb kp-t tudsz hozni. 2. szezonban szerintem nem lényeg annyira.
Szerk.: a vezetői képesség szintje csökken időnként a félreértések elkerülése végett.

-
Draken
őstag
sziasztok!
még csak a 2. idényemen leszek túl, de lenne is egy kérdésem az edző választással kapcsolatban:
jó edzői és csapnivaló vezetői képességűt vagy inkább megfelelő edzői és középszerű vezetőit lenne érdemes vennem? esetleg gyűjtsek még egy kicsit és legyen mindkettő megfelelő? Nem tudom, melyikkel mennék többre?!
köszönöm! -
ftc
nagyúr
Van felesleges 7 misim euroban ... kinek kell?

-
zsolli
addikt
válasz
bende105
üzenetére
Szia!
Nehéz szitu. Ilyenkor ki kell találnod (esetleg ikrek alapján), melyikük a legértékesebb játékos. Itt képesség mellett a specialitás is számíthat, na meg az, hogy eladásra szánod-e majd, vagy be akarod építeni a csapatodba.
Amelyik mellett döntesz, akkor arra koncentrálsz. Persze ha éppen passzol az edzés másoknak, akkor mehetnek vele egy posztra.
-
ftc
nagyúr
-
bende105
csendes tag
Üdv! Kérdésem lenne hozzátok. Az ifimben vannak ígéretes játékosok csak az a baj hogy van védő szélső és csati is kb egy korú. A legnagyobb aggodalmam hogy van egy aki maxolt jó gólsz. védekezése szintén jó lesz ha megéri jelenleg középszerű és szélsőjátéka is megfelelő lehet. Jelenleg szélsővédő és egyéni elsődleges edzést kap és szélsőjáték másodlagost. Egybként gyors és 16 éves 80 napos Aggodalmam nem fog a védekezése maxolni. Vélemény?
-
ftc
nagyúr
Szemezgessetek
[link]van par jo playam
illetve kinek van elado playaja...vacak megveszem a max osszegért mi még átmehet
-
sgx
tag
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy hiányzik ez a fül?

Nekem működik, egy ismerősömnek meg nem, ugyanazon a gépen...
-
Speedhs
őstag
Kis csemege, 580-as hs. 482755206 mérkőzés azonosító.
-
Speedhs
őstag
Mai meccs 342 hs pin mellett.

-
nepszter1
addikt
[link] 70 831 eFt van milyen játékosokat vegyek illetve mire költsem ezt a pénzt ?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nem tudom

Írtam pm-ben, hogy Olaf valszeg elkezd kompenzálni, de fene tudja...
A birtoklás az enyém volt, még úgy is, hogy lerúgtak egy középre irányított szélsőm és valamivel gyengébb játékos állt be a helyére. A támadásaim jól voltak elosztva. Visszahúzódás előtt mindhárom oldalon a védelme fölött voltam. Ő neki 1 db erősebb széle volt. Mivel birtokoltam, kevesebb helyzetet kaphatott, és nem mindet a támadó szélére.
De hogy minden így összejöjjön...
...már szöglet+fejes SE-t is rég kaptam. Pedig már nincs annyi fejelőm, mint szezon elején
-
Speedhs
őstag
Zsolli, Te ezt hogy a bűbánatba csinálod?! azonos értékelések mellett 5 góllal vered az ellenfeledet idegenbe?

-
ftc
nagyúr
Elég volt abba hagyom én is

-
Speedhs
őstag
Zsolli meg r0by értékeléseitek figyelemre méltók.
Mind2en 3-3-as X ráadásul. -
Speedhs
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Konvertálni olcsóbb, de nem emlékszem, hogy van-e rá lehetőség az elején. Minél magasabb vezetői képesség most nem lényeg ezen a szinten, mivel csak TS-t dob. (asszem)

Ha ez megvan, akkor nézz szét a csapatodban, hogy van-e jó közülük, aki fiatal is. Vegyél hozzá még 1-2 suhancot valami speccel és lehet is edzeni. Akár kapust is edzhetsz. Abban mindig volt pénz.
-
nepszter1
addikt
Újra elkezdtem hattrickezni kb 2éve nem játszottam vele , hogyan kezdjem el hogy jó csapatom legyen ? Jó edzőt kellene venne?
-
ftc
nagyúr
Hosszabbításban estem ki a kupából... egy III ellenféllel szemben

-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hopsz, félre nyomtam, na milyen a HT?

-
Speedhs
őstag
Rigó immár hivatalosan is az u20 csapat tagja.

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Kellemest mindenkinek

Nem gondoltam, hogy ennyit lövök, főleg úgy, hogy mindhárom csatáromat lerúgták. Igaz egyiket csak tapaszosra

Meccs elején mindhárom oldalon világklasszis támadásom volt.

r0by ügyes volt. Sajna a kp és brutál védelem miatt már nem fért bele egy átütő támadás, de legalább idegenben X-elt egyet. Fontos pont lehet ez még a végelszámolásnál.

-
Speedhs
őstag
Kellemes húsvéti ünnepeket srácok!
-
ftc
nagyúr
Ha nem jön be a szzon kiléptem én is
-
Speedhs
őstag
2014-04-18 (1/55) László Rigó játszott a válogatottban, ezért a csapatod 598 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.
2014-04-18 (1/55) Milán Csemer játszott a válogatottban, ezért a csapatod 638 eFt-nyi bérkompenzációt kapott.
2014-04-18 (1/55) A válogatott biztosítója kifizetett 1 594 eFt-ot, ugyanis Milán Csemer megsérült a válogatott mérkőzésen. Az összeg a bevételeid között jelenik meg.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Gyakran szoktam leszedegetni az infokat.
Látszik is a képen.Sok sikert kívánok én is mindenkinek. Én nem reménykedem semmi jóban, most eléggé elment a játéktól a kedvem.
-
r0by
addikt
Átadást edzés van beállítva. Letöltöttem a heti edzést HO-val, és jöttek a jsz edzés eredmények. De azért az egyik játékosom szintet lépett átadásból..
Most már nagyon kivan a tököm ezzel a játékkal
-
Speedhs
őstag
Milán Csemer lépett természetfelettire. 10 nappal fiatalabb, mint László Rigó.

-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Bevettem a lesz@arom tablettát

Mobilról néztem még csak meg az értékelést, szóval nem sokat láttam belőle. De elvileg jobbnak kellett volna lennem.
De szerintem van aki ebből azt szűri le, hogy mekkora pics@ a menedzser, hogy nem bírt el egy ilyen csapattal
Egyébként lassan kicsurran a pohár. Múlt héten nekem is a 28 éves csatárom eldobta a titáni gólszerzését.
Aztán most 3 ifit tudnék felhozni, de hetente csak egyet lehet. A harmadikat mikor felhoznám, kvázi már nem is lenne érdemes..
Ha most eladnám az egész bagázst, nem tudnám jól újrakezdeni, mert nem lenne meg a lóvé nagy része, mert ugye vissza van tartva.
Soroljam még?
zsolli: idéntől ne számítsatok rám SF kupában szerintem. Nem tudom, meddig tolom még a szekeret..
-
Patrick
addikt
Remélem nem az történt, amire gondolok...

-
Speedhs
őstag
Ez a hülye rendszer. Most miért adott megint erős ellenfelet? Nem úgy van, hogy az elsőknek botot ad, a gyengébbeknek meg erősebb ellenfelet?

-
r0by
addikt
Ennyi volt számomra a HT...
-
Speedhs
őstag
Eddig 4/0.

-
Speedhs
őstag
Hajrá r0by! Remélem állítottál 11-es lövőket!
Mondjuk vicc, hogy 10x olyan erős csapatoddal 3-3.,.

-
DopeBob
addikt
nyasgem!!!! 28 éves játékosoknak mióta esik a képesség szintje?

-
Speedhs
őstag
Tessenek megnézni az alábbi pléyert

previous 6/35 next 8/35 Milán Csemer (381632427)u20 Magyarország válogatott tagja lett!

-
Patrick
addikt
Na ma már nem lépek be.
Mindenkinek köszi a részvételt, meccseket, szurkolást, buzdítást.
Nektek kitartást. -
zsolli
addikt
Srácok, még a végén meggondolják magukat, és nem vezetik be ezt a pénzügyi köcsögöt. Legalább is egyelőre nem.
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Elcsesztem.
Nem akartam osztályozón nyerni, ezért motsoltam az utolsó két meccsemen. Ma összevásároltam a csapatot, és 11-es lövőket sem állítottam. 8-as Ts-sel földbe döngöltem volna. Mind1, a fizetés nem túl sok, az kibírható. Meg szerencsére úgy vettem a játékosokat, hogy mindegyik szint lépés közelében van. -
Speedhs
őstag
Picsába, 2 kihagyott 11-es

-
Speedhs
őstag
Na én kihagytam a kuva 11-est

-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nahh, GG.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
Volt egy kajával kapcsolatos nézeteltérésünk 2 éve Vecsésen a szervezővel. Mellesleg Utólag felajánlottuk hogy rendezzük pedig nem ettünk de erre rá se bagózitt. Most meg mentünk volna ismét a kupára erre Közölte hogy egy ilyen csapatot nem szeretne engedni.
Megjegyezném még hogy életem egyik legrosszabb tornáját is eme "úriember" szervezte ha jól tudom.
Vecsési HT topikban részletesebben is le van írva a történet.
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mind2en 3-3-as X ráadásul.

Nem figyeltem