- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #20262 üzenetére
Ehhez a játékhoz kell egy jó nagy adag szerencse is, kit kapsz a kupában, hova jutsz fel, mit csinál Olaf. Lesz a sérülted, eltiltottad, stb. Akik előbb kezdték, előnyben is vannak és lesznek mindig is. Akik nem, azoknak jó nagy adag szerencséjük volt. A kevéske pedig tudás, taktika, stb... és persze PÉNZ.
8 éve csak egy szaros NBIII sikerült, ott is a csatárom lesérült az első fordulóban, a legjobb játékosom is volt egyben és nem is lőttem gólt...
Kíváncsi vagyok 50 milliárddal mit lehet elérni...A ppm sokkal összetettebb és jobb, menedzseribb, igaz, ott is van egy IVAN.
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #20250 üzenetére
Hát kár, de kur*ra megértelek. 2005 óta játszom... NB III volt a legjobb... hiába próbálsz bármivel kalkulálni, részben a piac és részben a kiedzett játékos miatt, össze vissza ingadoznak az árak, főleg lefele, kalkulálni így elég nehéz hosszú távra...
Nem is tudom mikor volt végre valahára valami értelmes fejlesztés, de a meccsmotorhoz már van 5 éve nem nyúltak az biztos, csak asok kis szaros csilivi az kellett...
Én még egyszer és utoljára nekiugrok, 47 milliárd kell még, aztán hajrá, ha nem jön össze akkor így jártam...Voltak boldog pillanatok, de leginkább bosszúság, a random... az alacsony árak... ami kiakasztó.
Powerplaymanager sokkal jobb. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #20250 üzenetére
Sajnálom Dávid. Bár jó ideje egyéb elfoglaltságoknak köszönhetően kevesebbett tudtunk itt kommunikálni, de azért időnként fel-felnézek ide is, hogy kivel mi a helyzet
Nagyon összetett a játék, millió dolog van amit nem tudunk, de azért folyamatosan gyarapítjuk a tudásanyagot. Aztán kitalálod a tutit és jön randomatyánk és beleköp a levesedbe. Az is idegesítő, ha kitalálsz egy hosszútávú stratégiát, aztán a felénél változtatnak valamin és borult a terved.
Én is próbálok mindig keresni valamit, amivel elszórakozom, bár most ebben a szezonba elég nehéz, amikor hétről-hétre kiporolják a valagam IV-ben
Azért hébe-hóba jelentkezz be ide, vagy csak alapjáraton pögöftesd a HT-t, hátha kis idő elteltével újra erőre kapsz.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #19790 üzenetére
Én is. Hazai pályán 0-2 az ellenek.
Nem tudom, hogy mit kellene másképpen csinálnom.. Azt hittem, hogy kész vagyok az V. osztályra, de sajnos az a helyzet, hogy nem tudom megszorongatni az ellent még hazai pályán sem.
Persze a kulcsjátékosaim le vannak rúgva, de azért ettől függetlenül...
Persze 64%-ban birtoklok, és az ellenfélnek több a helyzete, amit 100%-osan kihasznál. Én pedig kihagyom. Nyilván..
Pedig gondolkodtam rajta, hogy támogató leszek, és megpróbálkozom egy második csapattal. Ez a meccs az, ami ettől a döntéstől eltántorított gyorsan. Ebből a pénzből inkább 50 sört veszek, ami 1 évnyi söradagom -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19761 üzenetére
Semmi baj. Benne volt az X, még a vereség is. Túl jó védelme volt az ellennek.
Nála jóval több idős-tapasztalt játékos volt a keretben.
Nekem az első 5 hozta nagyjából a kötelezőt, bár Ottó Horváth még fiatal, így ott vártam egy kimaradást. Aztán már csak suhancok voltak a pályán. Az más kérdés, hogy a random a legfiatalabbat tette be 6-nak, de szerintem ez már tökmind1 volt -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19674 üzenetére
Mindegy, nem fogok a kardomba dőlni. Két igazán jó játékosom spectelen (egyik Erőteljes, de az spectelennek számít), és az nagyon nagy luxus lenne kp-n a válogatottban. Anno mikor kértem Jól fejelőt, nem nagyon jött össze, pedig volt pénzem bőven. Nagyon itt sem tudok hibáztatni senkit (mondjuk nem is akarok
).
Tehát a berögződött "behívták, mert ismerik a menedzsert" inkább úgy festene, hogy a jobb játékosokat ismerősnek osztják, mert bennük jobban megbíznak. Nyilván én is inkább olyannak adnék tuti játékost, akit ismerek, és tudom, hogy rendben fogja edzeni.
Én ismeretlenül jelentkeztem, ez van. Ráadásul az edzőm is csak jó.
Ifik: jó ideje én is ki vagyok bukva. Nem jött semmi normális. Már kirugdostam a megfigyelőket, az újakat helyeztem már ide-oda...
...most jött egy ilyen kópé. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19671 üzenetére
Jaaa, és végre megint van egy kisebb mákom ifik terén. Ma húztam:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Rudolf Varga, és 15 éves.
Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet! Szerintem ő egy középszerű játékos. Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából középszerű szinten van.
A fiú magasabb a vele egykorúaknál, és ki is tudja használni az ezzel járó előnyt. Számolj vele, ha egy jól fejelő játékost szeretnél a csapatba.
Találunk helyet számára az akadémián?
15 éves 85 napos
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19671 üzenetére
A poén, hogy átnéztem pár kp-t, akik keretben vannak az U-20-ban. Ügyesek, szépek és Jól fejelők
De az edzésük során felfedeztem hiányosságokat. Az sajnos benne van, hogy lesérülnek a játékosok...
De láttam olyat, hogy valamelyik eltiltást gyűjtött be, nem is játszott a következő bajnokin, de a barátságoson sem
Itt kapásból figyelmetlenség miatti edzésvesztésről beszélünk.
Aztán ugye az is le van írva, hogy míg kupázol, akkor bajnokin játsszon a játékos edzett poszton, kupában meg valahol, mindegy hogy hol, csak kapjon tapasztalatot. Na, ezt is kevés játékosnál látom. Én meg szarakodtam a kupában is, mert suhanc kp-kat kellett csatár és/vagy védő poszton játszatnom. Amennyi plusz XP-t begyűjtöttem a srácaimnak így, egy ilyen U-20-as tétmeccs a maga 10 XP-jével egy csöppet lekőrözi
A "C" kategóriába sorolt srácomnak még sosem volt edzésvesztése. XP-nél voltak buktái, mert párszor kiállították (
), de szerencsémre nem kupakörnél, így barátságoson tudtam pótolni az edzését. Természetesen "B" csapatos kp-m rovására. Azt nem néztem, hogy szezon szüneteknél váltottak-e edzést, de én nem. Ami szintén azt jelenti, hogy a "B" csapatosaim lókukit sem kaptak.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19668 üzenetére
Ja-ja, még nem járt le a licit, de bármennyiért is ment el, már nyertél vele.
Ingyen alapanyag, saját nevelésű suhanc, 11-szer lépett pályára U-20 színben, és már most biztos, hogy 1 milliárdért megy el.
Én már most gratulálok
Az én srácaim tuti nem lesznek kerettagok. 3-ból 2 "B" kategóriásnak, 1 meg "C" kategóriásnak lett besorolva.
Ez van. De a csapatnak hasznára vannak a fiaim és most már ez lebeg a szemem előtt -
-
plus44
veterán
válasz
plus44 #19634 üzenetére
Egyébként mos olvastam, hogy a régi vezetőség visszavásárolta a HT-t. Néztem mik a rövid/hosszú távú fejlesztési tervek...és hát igen. Külcsín, értelmetlen CHPP-fejlesztés és bár leírták hogy nem a felhasználók bővítése, hanem az aktív játékosok megtartása a cél, mégis új oktatórendszer fejlesztése a cél, ami teljesen ellent mond a korábbi állításuknak. Így mi, aktív felhasználók nem kapunk megint semmit. A rendszer, a meccsmotor, minden marad a régiben..
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #19573 üzenetére
Pont annyi pénzből kellene 3, vagy több játékost vennem
A válogatott kapusod meg nem hozzám való, hanem egy magasabb top csapatba, pl. nb1-be
1 kapust és 2 csatárt.
Vagy 1 kapust, egy csatárt és egy védőt.
Még ki kellene agyalnom.
De akárhogy nézelődöm még nem mentek le az árak.. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19293 üzenetére
Nem. Be is b@..na
Bosszantó lenne, ha 15,99-ről csak 16,00-ra váltana egy heti edzéstől.
A HO igaz, hogy írja a szinten belüli értéket, de magasabb szintnél az se stimmel már. Akkor szokott lenni, mikor írjuk-írják, hogy már rég szintet kellett volna lépnie a játékosnak.
Vannak egyéb kalkulátorok, azokkal lehet számolgatni ilyenkor, az pontosabb. Most már a játékos adatlapján nem csak támogatók tudják követni, hogy szintlépés óta mennyi edzést kapott a játékos.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19291 üzenetére
Akkor nem értem...
Ha azt edzel, akkor a heti edzésen többet kéne kapnia, mint amit bukik.
Akkor lehetne "normális", ha múlt héten csütörtökön meglépte a 16-os szintet (pl. 16,03), aztán hétfőn (üggye akkor vannak a skill-esések, tapasztalat növekedés stb...) lebukott 15,96-ra.
Akkor nincs nagy baj, mer ta mostaninál bőven fölé fog menni.Aztán fene tudja
Mindenesetre szorítok.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19289 üzenetére
Mit edzel most a kapusodnak?
Titáni (15) szint fölött fiatalon is eshet a szint sajna
De ne teljes szintesésre gondolj. Kb. 16,05-ről eshetett 15,95-re. Tehát értékelésbeli különbséget nem nagyon fogsz tapasztalni. Ha továbbra is védést edzel, akkor nem értem, hogy eshetett. Ha meg mást kell már neki edzeni, akkor enm értem, miért edzették veled 15-ös szint felé
-
DopeBob
addikt
válasz
plus44 #19287 üzenetére
mivan?? 20 éves játékosnak is csökken a képessége?
Súgó szerint: "A legmagasabb szinteken, isteni környékén lévő játékosoknál fiatalabb korban is tapasztalható romlás, kevésbé vonzóvá téve ezzel az adott képesség további edzését. Minél magasabb a szint, annál gyorsabb a romlás."
Szóval ez nem valami bug?! Nem próbáltál írni esetleg GM-nek, hogy WTF?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19189 üzenetére
TS-hez nincs köze, hogy milyen felállásban vagy. Azt csak a meccsek hozzáállása és az edződ vezetői képessége befolyásolja.
Ellenben van abban valami, amit írsz. A hozzájárulás változik az értékeléshez, attól függően, hogy 2 vagy 3 kp van középen. Elméletileg ha 3-an vannak, akkor egyénileg (tehát nem összességében) kevesebbet nyújtanak. Ezt olyasmivel magyarázzák, hogy mivel sokan vannak azon a poszton, kicsit lustább lesz, úgy van vele, majd a többiek elvégzik a melót
Itt menj a hozzájárulás csökkenés részre: okosság.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #19175 üzenetére
Háááát, én azért nem írnám le a Dortmundot. Igaz, a Barcától is féltem...
...de a Dortmund jó kis csapat.Általában akik nem szeretik a Bundesligát, azok a Dortmundot szimpatikus csapatnak vélik.
Na, nemsokára kiderül, hogy mi merre hány méter.
Remélem a Bayern végre behúzza.
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19170 üzenetére
Az árat a piac határozza meg. Hiába van egy sokkal jobb tudású játékosom, de ő a pályája vége felé közeledik, míg a 22-24 éves titáni még ezután lesz érett játékos és fejlődik. A Hattrickban 29-30 éves játékosok már nem igen fejlődnek, inkább veszítenek tudásukból, formájuk ingadozik. Tehát az ár hidd el, hogy jó, mert tegyük fel pótolni lehet belőle saját magát, és még marad pénz másra is...
Viszont ha a játékost neveltem (direkt nem számolom a fizetését), akkor nem volt bekerülési költsége, viszont az ő árából jó játékossal pótolható. Önfenntartó lesz a csapat több poszton, lehet mást is edzeni, vagy a kiedzett fiatalokat el lehet adni, vagy mint esetemben a megkeresendő 1 milla tiszta pénz lesz, mert a saját nevelések helyettesítik az eladottakat. esetemben jön helyettük 2 természetfeletti kpályás (24 és 26 évesek 2700-4200 ft fizetéssel), akiket én neveltem ki. Tehát az öregek árát másra, másik játékosokra tudom használni...
Ráadásul ugyan ilyen módon pótlok egy szélsőt és egy khátvédet is, bár ezeknek a játékosoknak nincs ilyen magas ára, de az utód olcsón jön.
elfoglaltságnak se rossz, pár év alatt kialakult ez. Én a nevelés és a kevés, de jó vásárlások híve vagyok...
szerintem...
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19167 üzenetére
Mindketten kb 4-600.000 e ft ért kelnének el jelenleg, fejenként...
nem számoltam ki, de a kiadás mellé a stadion bevételt is számolni kell, ami meg ugye csökkenti a költségeket. Jó csapat meccseire magasabb osztályban többen mennek ki (elvileg)...
A szezon végén elvileg a fiúk eladók, ha érdekel valakit, szóljon, a 15. hét meccse után tervezem kirakni őket...
-
Billy76
csendes tag
válasz
plus44 #19165 üzenetére
A TSI-je eddig 200e felett volt, de a formája csökkent és lassan öregedni kezd...
Megéri, a fizetése magas, de nincs minden fontos képessége kiedzve...
anno a lottón húztam fel, jó vagy remek játékszervezéssel, és onnan jutottunk idáig. Nálam ő keres messze a legtöbbet ill a 2. kpályás7. Domokos Valentényi (274333380)
Hungary 29 éves és 11 napos, következő születésnap: 2013-09-02
Az avatar szerkesztése
Formája középszerű, erőnléte jó.
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
Anyaegyesületi bónusz (2010-01-26 óta)
TSI: 189 270
Fizetés: 9 022 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 17/20 legendás
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 2/20 pocsék
Mérkőzésarchívum
2013-05-18 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') ********b+b
2013-05-15 TibikeCF - Székkutas Un Középpályás (60') **********
2013-04-27 Székkutas Uni - FC Maki Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-20 Fc Corse - Székkutas Un Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-13 Székkutas U - Skyblue03 Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-04-06 Fóti Betyá - Székkutas Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-03-30 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-03-23 Székkutas - springwood Középpályás (63') **********
2013-03-16 El Command - Székkutas Középpályás (90') ********+-+b*b
2013-03-09 Székkutas - El Command Középpályás (90') *********b+bŐ sincs kiedzve, őt vettem, nem saját nevelés, neki kisebb a fizetése, de ő drágább a vételára miatt, és ő is forma csökkenésben van, de remélem a kupa és bajnoki sikerek után, a szezon felénél, újra 200e felett lesznek és mindketten elérik a 10 csillagot....
9. Mikey Boyd (281185549)
USA 28 éves és 67 napos, következő születésnap: 2013-07-08
Az avatar szerkesztése
Formája középszerű, erőnléte jó.
Népszerű fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata megfelelő, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos:
Székkutas United 06 FC
(2010-11-28 óta)
TSI: 178 320
Fizetés: 7 178 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 16/20 földöntúli
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 14/20 természetfeletti
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló
Mérkőzésarchívum
2013-05-18 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') ********b
2013-05-15 TibikeCF - Székkutas Un Középpályás (90') ********b+b
2013-04-27 Székkutas Uni - FC Maki Középpályás (90') *******+-+b*b
2013-04-20 Fc Corse - Székkutas Un Középpályás (90') *********b+b
2013-04-13 Székkutas U - Skyblue03 Középpályás (90') *********b+b
2013-04-06 Fóti Betyá - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-04-03 Cseles Csi - Székkutas Középpályás (52') *********+
2013-03-30 Tubiflex F - Székkutas Középpályás (90') *********b+b
2013-03-23 Székkutas - springwood Középpályás (90') *********b
2013-03-16 El Command - Székkutas Középpályás (90') *******+-+b*bA többiek jóval kevesebbet keresnek (7 játékosra 42.682e Ft a bér költség), tehát egyértelmű, megéri nevelni, csak türelem kell hozzá. Én most azt az utat járom, hogy akadémián kiedzem a kiegészítő tulajdonságokat, és csak 1-2 tulajdonságot edzem, de azt nagyon...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18922 üzenetére
Hamarabb nem érdemes konvertálni. Csak ha pl. alacsony a vez.képesség, és magasabb osztályban meg akarod lepni ellenfeled egy olyan variációval, hogy pl. az addigi off (offenzív-támadó) edződet közvetlen a meccs előtt lecseréled védekező felfogásúra, így sokkal brutálabb védelmet viszel, mint annak előtte.
A lényeg, nem érdemes a szünetben váltani. Edzőtől függetlenül akkor középértékre áll mindenkinek a TS-e.
Első kupakörös PIC után mindenkinek ugyanannyira megy fel a TS. A különbség, hogy az első bajnokiig kinek mennyire tartja magasan azt az edzője, köszönhetően a vez. képességnek.Tehát ráérsz a kupameccs után váltani, közvetlen az első csapatfrissítés (csütörtök reggel 09:45-kor) előtt (pl. reggel 7-8-kor).
-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18681 üzenetére
Jó ez az akadémia. Szerencse ott kell, hogy eltaláld, mely időpontban húzz. Erre ne várj receptet tőlem, sajnos én sem tudom
Aztán kérdés, hogy a tehetségről mit árul el az edző. Mert lehet, hogy a 3 legmagasabb képessége közül a 2 legjobbat és legértékesebbet elhallgatja. Tehát időben rátalálsz-e a rejtett kincsre, és ki tudod-e edzeni 17 éves 0 naposra.
Én múlt héten egy 16 évest tudtam elfogadni. Szerencsémre 16 éves 1 napos volt. Azt mondta róla a megfigyelő, hogy összességében megfelelő játékos. Ma derítettem ki, hogy remek lehet a védekezése. Patrickkal tolunk egy barimeccset, és meglátjuk milyen a jelenlegi védekezése. Lehet, hogy nem lesz időm kimaxolni.
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #18676 üzenetére
Te döntöd el, de nekem az volt a tapasztalatom vele, hogy egy szar, mert abba tolod a pénzt, és (remek szinten) dobál 17 év fölöttieket. Na kösz kihagyom. Amint tudtam, készítettem is az új akadémiát.
Itt is dobál szarokat, sokat, de itt legalább valamennyire ki lehet fogni a jó srácokat.
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #18674 üzenetére
Az egy fos, nem éri meg.
Nekem az egyenlegem elsőnek :
összesen ez idény után: 33 84.608 eFt
összesen ez idény után: 34 166.058 eFt
összesen ez idény után: 35 102.458 eFt , ekkor csak 17 éveseket dobott... aztán a vége felé jött Donátkacsa
összesen ez idény után: 36 550.294 eFt -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18567 üzenetére
Nyilván a jó multis játékos "bekerülési" költsége magasabb, de a fizujuk barátibb és ha több szezonon át számítunk rá, szerintem megtérül az áruk.
Most csak hasraütve:
egy 18/6-os (fő- és egy mellékskill) játékos lehet ugyanannyit (vagy kevesebbet?
) tesz hozzá a csapatértékelés egyéb pontjaihoz, mint egy pl. 15/14-es. Ráadásul a fizjua is iszonyatosan magas.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18462 üzenetére
Visszatérve a pontrúgóra.
Van az ifi-bajnokságomban egy nagyon jó csapat. Olyan bivaly védelme van, hogy alig-alig tudom áttörni, talán 1 szélen megközelítem.
No, nagy nehezen sikerült legyőznöm, de az 1 árva gólocskámat szabadrúgásból szereztük.
Lehet ismered is a menedzsert, Patrick lenne az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged