Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Osztályozó plusz bevételt hoz, illetve plusz egy meccs az edzéshez.
Érdemes osztályozós helyet megcsípni. Úgy legalább látod, hogy felfelé milyen csoportba kerülnél, ha nyernél. Ha nem tetszik, akkor leadod a meccset. Az önbizalom és szurkolói hangulat úgy is pár napra rá köézpértékre áll, illetve közelít felé.
Lefele osztályzás is mehet (V-öd osztály), de ott kifoghatsz egy bitang VI-odost, vagy lehet, hogy jobb vagy, de Olaf megviccel.
-
Speedhs
őstag
Osztályozóval hogyan tud az ember plusz pénzt kifacsarni? Ne jussak fel egyeneságon?
Végezzek 2.-3. helyen? -
Patrick
addikt
Na természetfeletti lett a kapusom, nemsokára eladás, ELVILEG...
600 milla kb most az ára. -
Napfénysüti
nagyúr
Félig off kérdés: Online Soccer Managerrel játszik valaki?
-
zsolli
addikt
válasz
Draken
üzenetére
Szia Draken!
Igen érnek. Az első és legfontosabb, hogy nem az számít, hogy egy játékos a meccsen hány csillagot szerez. Ez le van tojva, a lényeg, hogy összességében a csapat milyen értékeléseket hoz. A felállástervezőben első lépésben alapon vannak a játékosok. Ekkor megnézheted, hogy milyen értékelést hoznak. Ha valahol kicsit erősíteni akarsz, akkor 1-2 poszton úgy nyilazod az érintett játékosokat. Ám ha valahová erősítesz, akkor valahonnan el is veszel.
Mindenre van módszer, hogy mit és hogyan lehet erősíteni, ez persze függ a keretben lévő játékosok képességeitől.
Zs
-
Patrick
addikt
Nyertem és meg van a 3 milliárd.

-
Draken
őstag
sziasztok!
most nemrég kezdtem újra a ht-t, tehát még viszonylag zöldfülű vagyok. a kérdésem arra irányulna, mik a tapasztalatok a hasonló felállással kapcsolatban, érnek valamit a különféle eltolások?
-
zsolli
addikt
Na, bemákoltam IV-edes pályafutásom legnagyobb arányú győzelmét

Betojok

-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon lesz időm kiedzeni... ja azt elfelejtettem, hogy technikás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De szerencsém van mostanában, nemrég egy olyan hoztam fel (igaz 17 éves 20 naposan, de ki akartam maxolni az átadást ifiként), hogy jsz 7, átadás: 6, szj 6
+ jól fejelő. Remek védő alapanyag Ő is 
Most az lett a taktikám, hogy szélsőket és KP-kat keresek, és utána őket edzem védőnek, az első pár szint, majdnem mindegy mi, max egy évet vesztek vele, ha mondjuk gyengéről indul csak, viszont sokkal többet érnek 550M-ért adtam el nemrég egyet, titáni védekezés és kb hasonló mellékskillek.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Még valami....
Azért is jó, ha használod a r0by által ajánlott HY oldalt, mert ott nagy eséllyel talált volna 1-2 ikret a rendszer a játékosodnak, és akkor jóval hamarabb tisztában lettél volna az elérhető képességszintekkel.Nekem szinte minden játékosomhoz talál ikret. Most 3 fiatal srácra tudok koncentrálni, akiknek 1-2 képessége eltér ugyan, de mivel az ikreik miatt tisztában vagyok a maxokkal, így jobban tudok tervezni.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
A védekezés/területvédekezés asszem gyorsabb. Bár lehet, csak elírtad.
Az azonos edzésfajtánál nem csak lassabb, hanem akkor az elérhető max-ról nem ad hírt az edző. A jsz-szel vagyunk olyan bajban, hogy nincs "párja".
Tehát míg van védekezés/területvédekezés, vagy rövidpasszok/támadásépítés, addig jsz-t duplán kell adnod, hogy az alap elsődleges jsz-nél gyorsabb legyél.
Tehát pl. a védekezés/védekezés elméletileg lassabb, mint a védekezés területvédekezés.
De ha van egy ifid, akinek annyit tudsz a jsz-éről, hogy jelenleg megfelelő(6), de nem tudod a maxát, akkor filózni kell. Mert ha a jsz/jsz-t választod, az pl. gyorsabb, mint pl. jsz/rövidpasszok. De a dupla edzésbeállítás miatt pl. az edző nem fogja elárulni az elérhető jsz képességet. Tehát nem tudod, hogy jó(7) vagy remek(8)-e.
Jajjj, nagyon fáradt vagyok, lehet nem is érthetően írtam le

-
Speedhs
őstag
Voltam olyan f@sz, hogy 620-ért megvettem az u20 playert, azt hittem 1 milliárdnál áll meg a licit.

László Nagy (393107622) - Teljesítmény potenciál: 109% - Képesség: 7.6 - Játékosmegfigyelő: diogenes
TSI = 3 080 [Technikás]
Védekezés: 6/20 megfelelő (6)
Játékszervezés: 7/20 jó (7)
Szélsőjáték: 7/20 jó (7)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 6/20 megfelelő (6) -
DopeBob
addikt
Ifi edzésnél csak az csökkenti a hatékonyságot, ha ugyan az van beállítva, vagy az is, ha területvédekezés/védekezés?
-
plus44
veterán
Srácok, az összegyűlt 1,8 milliárdot nem szívesen forgattatnám vissza a HT-hoz, így ha valakinek van eladó játékosa (vagy több!) linkelje már nekem, dobok rá egy kicsivel nagyobb összeget, ami nem tűnik fel majd a HT-nak, így legalább támogatlak Titeket így a végén.

-
Patrick
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ehhez a játékhoz kell egy jó nagy adag szerencse is, kit kapsz a kupában, hova jutsz fel, mit csinál Olaf. Lesz a sérülted, eltiltottad, stb. Akik előbb kezdték, előnyben is vannak és lesznek mindig is. Akik nem, azoknak jó nagy adag szerencséjük volt. A kevéske pedig tudás, taktika, stb... és persze PÉNZ.
8 éve csak egy szaros NBIII sikerült, ott is a csatárom lesérült az első fordulóban, a legjobb játékosom is volt egyben és nem is lőttem gólt...
Kíváncsi vagyok 50 milliárddal mit lehet elérni...A ppm sokkal összetettebb és jobb, menedzseribb, igaz, ott is van egy IVAN.

-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Itt van a kutya elásva.
Ha casual playerek lennénk, azt mondom oké, vesztek nyerek, nem izgat. Ám amennyi utánajárás, próbák, vásárlások, kísérletezgetések, számolások, stb. voltak már nekem (is) ebben a 8 évben, ehhez mérten nem kaptam olyan játékélményt. Így elkerülhetetlen, hogy meglépjem ezt.Patrick: Ezért fektetek 2x annyi időt a PPM-be

-
Patrick
addikt
Régen milyen jó volt és újszerű a HT, volt ilyen Criollo Viewer-em, voltak benne hangok és azzal néztük többen a meccset, minden riportot kiírt, ha gól volt, ordított egy brazil kommentár, meg sípszó volt, ha szabálytalanság, stb... minden szombaton együtt izgultunk... ez már egy jó ideje nincs

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Még, de nemsokára lépnek a 21. életévükbe és akkor jól meg fog ugrani..
Én nem tervezek szinte semmit. Egyrészt, mert látom, hogy soha senkinek semmi sem jön be ezekből, másrészt pedig nem akarok úgy járni, mint Dávid.
De egyébként egy kis átadást kapnak majd. Pár kiedzett játékost eladok majd, a magyarokat megtartom magamnak. A következő edzést nem tudom mi lesz. Lehet, hogy megint védekezés (függ, hogy lesz-e esetleg valami frankó felhozott ifim, mert jó lenne már egy saját nevelésű csodabogár), mert kezdenek kiöregedni a védekezés edzésből megtartott játékosaim.. Szalad az idő basszus.. -
Patrick
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Hát kár, de kur*ra megértelek. 2005 óta játszom... NB III volt a legjobb... hiába próbálsz bármivel kalkulálni, részben a piac és részben a kiedzett játékos miatt, össze vissza ingadoznak az árak, főleg lefele, kalkulálni így elég nehéz hosszú távra...
Nem is tudom mikor volt végre valahára valami értelmes fejlesztés, de a meccsmotorhoz már van 5 éve nem nyúltak az biztos, csak asok kis szaros csilivi az kellett...
Én még egyszer és utoljára nekiugrok, 47 milliárd kell még, aztán hajrá, ha nem jön össze akkor így jártam...Voltak boldog pillanatok, de leginkább bosszúság, a random... az alacsony árak... ami kiakasztó.
Powerplaymanager sokkal jobb.
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Láttam kihívtál barátságosra, de sajna nem tudom elfogadni, mert a SörreFröccs baráti kupasorozatban vitézkedek r0by druszával karöltve

Előző szezonban nagy harcok árán sikerült elhódítanom a kupa-trófeát. Idén valszeg r0by lesz a befutó, mocskos nagy erőket mozgósít hétről-hétre.
Mondjuk előző szezonban megengedhettem magamnak, hogy a kupa véghajrájára az izmosabb fiaimat küldjem, de most szegénykéim még a bajnokikon is kevesek
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Sajnálom Dávid. Bár jó ideje egyéb elfoglaltságoknak köszönhetően kevesebbett tudtunk itt kommunikálni, de azért időnként fel-felnézek ide is, hogy kivel mi a helyzet

Nagyon összetett a játék, millió dolog van amit nem tudunk, de azért folyamatosan gyarapítjuk a tudásanyagot. Aztán kitalálod a tutit és jön randomatyánk és beleköp a levesedbe. Az is idegesítő, ha kitalálsz egy hosszútávú stratégiát, aztán a felénél változtatnak valamin és borult a terved.
Én is próbálok mindig keresni valamit, amivel elszórakozom, bár most ebben a szezonba elég nehéz, amikor hétről-hétre kiporolják a valagam IV-ben

Azért hébe-hóba jelentkezz be ide, vagy csak alapjáraton pögöftesd a HT-t, hátha kis idő elteltével újra erőre kapsz.

-
plus44
veterán
Én pedig elérkezettnek látom az időt, hogy immáron végleg befejezzem HT-s karrieremet. Kétszer is nekifutottam az elmúlt bő 8 évben, több kevesebb sikerrel, de igazság szerint a rengeteg idegesítő logikátlanság és egyáltalán nem egyenlő esélyek csak erősítették ezt az elválást bennem. Egy játéknak nem arról kellene szólnia, hogy idegesedsz, hanem hogy örülsz, ha valami sikerül és próbálj logikázni, mit változtass, ha valami mégsem. Itt ez teljesen hektikus ennyi idő alatt SEM sikerült rájönnöm, mi miért történik.
Nektek viszont további sok sikert kívánok. Bár a meccseiteket már nem látom majd, a topiknak aktív olvasó maradok, hogy végigkövethessem az itt szerzett barátaim pályafutását!
Köszi, hogy idetartozhattam és hajrá mindenkinek!ui: az összes játékosomat kiszórom 1e-ért, remélem el tudtok belőle csípni jókat!
Maradok őszinte hívetek!
Dávid -
zsolli
addikt
Mai edzés hatására, HT-s pályafutásomban először ment a csapat össz. TSI-je 1.000.000 fölé

-
Speedhs
őstag
Miért van az, hogy edzés után jobb formákkal/erőnlétekkel/ képességekkel rosszabb értékelést dob a hatstat, mint előtte.

-
Speedhs
őstag
Benedek Labos (392911123)
17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2014-06-05TSI: 700
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 331/Lehetőség: 1972Védekezés: 5/20 középszerű (5)
Játékszervezés: 6/20 megfelelő (6) 7.08
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló (3)
Átadás: 3/20 csapnivaló (3)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4)Határidő: 2014-02-16 17:33 (8/54) (2nap 23ó 59p)
Kikiáltási ár: 50 000 eFt
-
Patrick
addikt
Csak egy olyan titáni kapust találtam, akinek jó a védekezése és a pontrúgása. Meg még nekem van egy + megfelelő átadás.
800 milla körül érhet majd 20 évesen.
Aztán jöhet a védőedzés, már várom.
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nincs értelme úgy feljutni, hogy tudod, biztos a visszaesés. (kivétel Zsolli)

Akart a fene feljutni. Úgy tolták a csapat szekerét, hogy nem tudtam visszafogni, hogy osztályozós helyre kerüljünk, majd azt leadjam.
Bezzeg most...
...csinálok egy wc középpályát (PIN-nel), de nem tudok támadni, mert pl. az egyik csatárom 3 hete katasztrofális formával bír. Mondjuk elméletileg így is enyémnek kellett volna lennie a meccsnek, de hát ez van. -
T0rnad0
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Erre mondják, hogy bunda

Már én sem izgulom végig a mérkőzést, mint az elején ( kb 1 hónapja )
Úgyis a végeredmény számít...
Mondjuk ha lehetne felállást változtatni meccs közben (persze azt is a meccs előtt megadva, valamilyen kritériummal ), akkor érdekesebb volna... -
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Ha végig olvasod. 
1-A mérkőzés 44. percében zavar támadt a hazaiak kapuja előtt, amelynek eredményeképp Vincent Tlumač őrizetlenül ugorhatott ki. A vendégek játékosa góllal fejezte be az akciót, így az állás 0 - 2.
2- A mérkőzés 44. percében Florentin Kézay elfutott a jobb oldalon, majd kapura lőtt. A rövid oldalra tartó lövésre már nem ért vissza az ellenkező irányba mozduló kapus. Az állás 0 - 3.
3-A mérkőzés 44. percében az egyik Légió-játékos, Norbert Acsády sárga lapos figyelmeztetésben részesült,
4-Egy bal oldali beívelést követően Béla Kraszkó szabadon törhetett kapura a hazaiak tizenhatosán belül 44 percnyi játék után, ám a döntő pillanatban nem koncentrált eléggé, és elhibázta.
5- 44. perc: Marcel de Vilalta szögletét követően Bronisław Pinkas fejelte a labdát a hálóba: 0 - 4.
6- 44. perc: Bronisław Pinkas nagyszerű helyzetet harcolt ki magának a középpályán, melyből gól is született, ezzel Enszifan növelte előnyét: 0 - 5.
MEKKORA SZAR!
1 percen belül lett 1 sárga lap, 4 gól, köztük 1 szöglet!, egy elhibázott gólhelyzet a MÁSIK oldalon. -
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, hogy a meccsmotor egy elavult szar!

"Szóval hosszú távon érdemes gondolkodni, nem a feljutást erőltetni"

"Mert mi a baj vele? "
Az, hogy egyszer tolja a csapatodat, máskor meg lerugdossa a kulcsjátékosaidat és még ki is kapsz...
Random elkövet meredek dolgokat, mint az, hogy 4 perc alatt 4 gólt kapsz, közben hordágyon levisznek 2 játékost.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Speedhs
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Szó-szó, szerintem a legfontosabb a jó középpálya. Itt éppen 3-5-2.
Én eleinte védőket edzettem, rájuk építettem a csapatot konkrétan. Miután elérték a ragyogó szintet(bőven elég az én csoportomba), neki álltam kp-t edzeni u20-nak, ezért Jól fejelő ifikkel töltöttem fel a csapatot.
Így 4-5-1-ben, gyakorlatilag nulla támadással birtokoltam a pályát és bemákoltam az SE(special event)-ből a gólokat. Ha meg engem birtokoltak, akkor is ott volt az erős védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

600 milla kb most az ára.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ jól fejelő. Remek védő alapanyag Ő is
). Ott, a felállás-tervezőben szépen látszanak ezek az értékek.

no comment. Gci ez a játék!