Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Konvertálni olcsóbb, de nem emlékszem, hogy van-e rá lehetőség az elején. Minél magasabb vezetői képesség most nem lényeg ezen a szinten, mivel csak TS-t dob. (asszem)

Ha ez megvan, akkor nézz szét a csapatodban, hogy van-e jó közülük, aki fiatal is. Vegyél hozzá még 1-2 suhancot valami speccel és lehet is edzeni. Akár kapust is edzhetsz. Abban mindig volt pénz.
-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Speedhs nagyon jól leírt mindent. Itt-ott ki lehet egészíteni 1-2 dologgal, de ez rengeteg infó. Próbáld meg kitalálni, mely edzést fogod választani, és akkor arra megpróbálunk rákoncentrálni.
Nem tudom van-e akadémiád (most épp melózom), de ha van valami ügyes kis ifid, érdemes lehet azt is bevonni az edzéstervbe.
Patricknak is igazat kell adnom. Sajnos egyelőre a csapatépítés lehet, hogy felejtős. Első körben sok-sok pénzt kell gyűjteni, ami azt eredményezi, hogy edzel, eladsz, megint edzel, megint eladsz stb...
Aztán amikor jó sok pénzed lesz, akkor vehetsz drágán nagyon jó alapanyagú (képesség és specialitás) srácokat, edzed őket, és az ő kieg képességüket tervezed a köv. edzésfajtának, de a megnövekedett edzéshelyet feltöltöd a pénzedből további minőségi játékosból.
Példa: játékszervezést edzel, ahol van 6 db kp-d, aki 100%-ot kap, és 4 db szélsőd, aki 50%-ot kap.
Amint a kp-id elérik a 15-ös szintet, áttérsz átadásra, ami már nem 10, hanem 16 db edzéshelyet ad.Tehát a 6 db (3 bajnoki + 3 kupa/barátságos) csatárposztot is fel kell majd tölteni jó képességű srácokkal, akiknek edzed az átadást.
Tehát első és legfontosabb: mit akarsz edzeni? Van-e olyan ifid, akiből kiindulhatsz?
-
Speedhs
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
Attól függ mit is akarsz edzeni.
Ha kp-t, akkor oda én ajánlom a jobb képességű srácokat, tehát minimum megfelelő jsz/ jól fejelő specialitás.
Ha teheted, akkor olyat keress akinek van átadása is.Maradva az alap felállásnál, tehát a játékszervezés edzésnél. Venned kellene 10 ifit, köztük 6 lesz az, aki 100 % edzést meg fogja kapni, tehát érdemesebb rájuk koncentrálni.
A többi posztra, ha hosszabb távra tervezel, ha nem a kp edzés miatt nem érdemes drága játékosokat venni, oda elég öregeket is pakolni, vagy szerényebb képességű játékosokat.
Összességében én megtartanám azokat a játékosokat, akik nem edzett poszton játszottak eddig is, a többit meg lecserélném olyanokra, akiket érdemes edzeni.
Szélsőjátéknál csak 4 helyed lesz, oda gyors spec mellé jó szélsőjáték, kiegészítő skillnek meg átadás, gólszerzés.
Védekezésnél szerintem csak jól fejelőket érdemes venni illetve 1-2 erőteljeset. Belőlük 10 kell. Mindenki teljes edzést kap.
Szélsőhátvédeknek legalább jó védekezés, kiegészítőnek magasabb szélsőjáték.
Középre a játékszervezés a jó kiegészítőnek.Ide van egy olyan javaslatom, ami kicsit drágább, de jobban is kijössz vele.
A recept: vegyél olyan kapusokat, akik rendelkeznek magasabb pontrúgással és legalább egy 9-es védéssel is. Nekik lehet adni védekezést, és utána jó haszonnal el is tudod adni.Csatárnak meg olyat vegyél, aki technikás és van valamennyi játékszervezése is. Jó TDF-et úgy tudnál is nevelni, ha beépíted a csatárokat játékszervezés edzésbe, pl szerdai meccsekre.
-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Nem tudom mennyi pénzed van most játékosokban, de ami készpénzed van, az nem elég egy minőségi robbantáshoz.
Pár generációt kiedzve, nem nagyon foglalkozva az eredményességgel jó sok pénzt kéne gyűjteni. Abból nagyon jó alapanyagokat venni, majd hosszútávú edzéstervben gondolkodni. Tehát nem csak egy képességet edzeni egy tehetségnek.
De rengeteg "recept" van, csak te tudhatod, melyikhez van kedved és energiád, esetleg türelmed

-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Az edződ tökéletes, sokáig jó lesz még.
Nézd meg, melyik poszton játszó idősebb játékosok eladásából tudnál még több pénzt kicsikarni. Utána vedd meg arra a posztra a 17 éves kevés napos minimum jó főskillel rendelkező, speces játékosokat. Szerintem a már meglévő, és a még befolyó pénzekből tudsz jó srácokat venni. Még a relatív magas mellékskillre is oda tudsz figyelni. Ja, és ha lehetséges, akkor próbálj magyart venni, ez későbbiekben a fizetésüknél is hasznos lesz.
Ha eldöntötted, mit szeretnél edzeni, akkor ha gondolod visszatérhetünk az oda illő képességekre-specekre.
Zs
-
sgx
tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Hali!
Alsobb szinteken sztem a legjobb strategia a kovetkezo:
Veszel 6 fiatal 17-18 eves kozeppalyast legalabb megfelelo atadassal es jo-remek-nagyszeru
(ami belefer a penztarcadbol) jatekszervezessel, mellejuk veszel 2 csatart es nyomod a 3-5-2 kozepen tamadast...szelekre vehetsz bagoert 19-20 eves jo jatekszervezesueket, akik szinten kapnak edzest es 2 szezon alatt nagyszeru-kiemelkedo szintig is eljutnak, mikozben a belso embereid akar lenyugozoek is lehetnek 20 eves korukra...
Lehet h az elso evben nem nyersz bajnoksagot, de a 2.ban szinte biztos...A masik lehetoseg h csatarokat edzel es 2-5-3 illetve 3-4-3ban jatszol, kozeppalyara meg oreg rokakat veszel 28-29 eveseket lenyugozo jatekszervezessel, csatarnak meg szinten fiatalokat gyors ill. kiszamithatatlan speccel...
A lenyeg minden esetben a birtoklas es h lehetoleg 1 helyen usd at az ellenfel vedelmet...es persze mellette a leheto leghatekonyabb edzes...
-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Én ezt annyira nem vágom így.
Sok múlik azon, hogy mit edzel, milyen felállásban játszol, és nem utolsó sorban a ligádban milyen erősségű csapatok vannak, vagyis mely posztjaik erősek. Ennek függvényében kell a nem edzett posztjaidat fejleszteni. Figyelembe kell venned azt is, hogy a jelenlegi keretben milyen Speces játékosok vannak, ill. a ligádban van-e olyan csapat, ahol nagyon dominál az egyik, és rendszeresen kapja az SE-ket. Az sem mind1, hogy jelenleg milyen pontrugód van, ill. a ligában a csapatok hogy állnak ez ügyben.Ezeket kell megvizsgálni, és ezek alapján dönteni.
Aztán ha feljutsz V-be, ott újból át kell értékelni mindent.
Zs
Ui.: legalább is szerintem.
-
Dolby
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
A kedvenc cikksorozatomat feltettem neked googlidoksiba. Többieknek már ajánlottam, de ha esetleg nem olvastátok el, ajánlom.
Illetve saját és talán a ti dolgotok megkönnyítésére csináltam egy szabadon szerkeszthető táblázatot amibe be lehetne írni a hattrickos csapataitok adatait, hogy könnyebben megtaláljuk egymást. Ha valamit módosítanátok rajta, ötletetek van vele kapcsolatban, tegyétek :-D
-
zsolli
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem a nagyon gyenge középpálya miatt bármilyen erős is volt a támadásod, egyszerűen alig kaptál helyzetet, és elméletileg a két szélen levédekezett, középen volt rés, ott lőttél is 1-et.
Az ellenfélnek nagyon gyenge támadása volt, így csak 2 helyzetet írt ki, abból is csak 1 ment be.Zs
-
okay
aktív tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Szerintem érdemes. Minél nagyobb a golszerzés szintje annál nagyobb rajta a haszon. És még abszolut nem öreg.
Viszont ha vettél védöket akkor vagy eladod öket vagy átttérsz. Ha ez az egy fiatal csatárod maradt akkor add el szerintem őt és jöhet a védekezés edzés.Én már feladtam a szezont, lazázok. És nekem sem lesz már meg a gólkirályi cim

-
Patrick
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Mi a célod, ez a kérdés.
Pl, ha sokszor egymás után megtelik a stadionod, akkor bővíts stadiont. ha nincs Jó edződ vegyél jó edzőt. Ami a legfontosabb, legyen KP-d azaz birtoklásod és mellette, csatárjaid, szélsőid, azaz támadásod, ez a legfontosabb.
Ha ezek pl mind meg vannak, akkor odafigyelhetsz a védelemre is, vagy veszel egy Isteni pontrúgót valamelyik posztra. Szabadrúgásoknál, pontrúgásoknál sokat érhet!
Nem néztem meg konkrétabban a csapatod és a meccseid, csak írtam, ami hirtelen eszembe jutott.

Új hozzászólás Aktív témák

- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest