- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Megmondom őszintén lehet hülyén fog hangzani, de hiányzott a HT egyszerűsége. Nem feltétlenül mondom azt, hogy a HT faék egyszerű, csak pötyögni kell, de azért egy idő után elég monoton tud lenni. Amikor épp csak annyi a dolgod, hogy rakod a csapatokat a meccsre (mondjuk kp edzésnél meccsenként 5-5 fix jobb esetben ráadásul), visszanézed, fejlődsz, nem fejlődsz és ez megy titáni szintig kb. Eladod, következő széria, megint az edzés. Később ez persze változhat, kupa, ifi sikerek, vb-s csapatba delegált saját nevelés, miegymás, de ehhez bizony idő kell. Ettől függetlenül a rengeteg hibája ellenére is hiányzott a játék. Első szerelem.
-
zsolli
addikt
Meglátjuk, mit dob a kocka. Szerintem én még edzést és bajnokit is beáldozok, de még nem biztos.
Egyelőre nem tudok mit kezdeni evvel az új személyzeti rendszerrel. Kéne pszchió is a magas önbizalom miatt (+kis TS), de kéne szóvivő is a szurkolói és szponzori hangulat miatt is (meccsbevételek stb..).
-
zsolli
addikt
Az f@sza
Úgy tudom, péntek éjfélig lehetett lekötni a szombati meccseket. Sajnálom drusza.
Ettől függetlenül gratulálok, nagy szezont futottál. Bár nem tudtam mindig figyelemmel kísérni (volt hogy az enyémet se
), de le a kalappal, szép volt
@Yager: neked is hatalmas gratula, jó szezont zártál. Jó csapat, jó játékosok, szép eredmények, egyensági feljutás. Hab a tortán, az edzett srácaid válogatott szereplése. Melózom, így nemigen látok minden okosságot, de annak ellenére, hogy nem gyenge csoportba kerültél, még így is komoly babérok teremhetnek neked
Mindekinek nagy szusszanást, aztán olaf- és sérülésmentes szezonkezdést (meg folytatást) kívánok.
Ne felejtsétek: ha bárki összekerül velem MK-ban, akkor kötelezően "B" csapattal PIC-elve jöhet csak!!!
-
zsolli
addikt
Én már ennél a pénzügyi majomnál is azt hittem, hogy előhozott április 1-je. De sajna nem
Srácok, most láttam fórumon ezt a hsz-t, amire azt válaszolták, hogy igen, így van:
Elolvastam a topikot. A kérdésem: most "csak" azok jártak rosszul, akiknek jelenleg 2-4 milliárdnál többjük van, vagy azok is, akiknek csak ezután lesz több?
A kérdés hülyeségnek tűnhet, de olvastam olyanokat, hogy a limit fölötti rész 5%-a lesz lekötve hétről-hétre. A többi gondolom ott marad. Ezt úgy értelemezem, hogy jelenleg van 1 milliárdom. Mondjuk nem veszek fel pénzügyi szakit, így a limit 2 milliárd. Eladok játékosokat 2 milliárdért, így 3 milliárd lesz a számlámon. A pénzügyi frissítéskor a különbség 5%-a, vagyis a példám szerint az 1 milliárd 5%-a, ami 50 millió, átáramlik lekötésbe. Ha jól számolok, akkor marad 2,95 milliárdom, amit fel tudok használni, annak ellenére, hogy 2 milliárdos a limitem. A következő héten a 2,95-ből számolva a 0,95 milliárdnak az 5%-a áramlik át, és így tovább...
Ez így ok, vagy valamit félreértettem?
Keressétek ezt a topicot, és ha van időtök olvassatok bele: [Vezércikk] Új személyzeti rendszer.
-
Speedhs
őstag
Mert aki gazdag, az megteheti az 5 csillagos személyzet tartását, ami a legtöbb fejlődést fogja nyújtani, de jóval drágábban. Eddig 12misit fizettél maximum a személyzetért, most 4,8 misi 1db 5 csillagos szakember. Így mindent egybevéve 25 misit is fizethetsz, ami több, mint duplája. Ergo, aki pénzes az magasabb formában tarthatja a csapatát. Piaci előnye van. Neki fekszik a játék. Pl u20-nak sem tudnál edzeni, ha kezdőként van egy szuper ifid..
De szerintem ez már extra dolog, mert olyan 3 csillag körülinek felel meg a mostani személyzet maximuma. Tehát a jövőbeni 4-5 lehet a "remek" szint.
-
Speedhs
őstag
Azért ez se rossz, most 9:09-kor adta az első:
Nos, Artemon Mákos 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
-
Patrick
addikt
Régen milyen jó volt és újszerű a HT, volt ilyen Criollo Viewer-em, voltak benne hangok és azzal néztük többen a meccset, minden riportot kiírt, ha gól volt, ordított egy brazil kommentár, meg sípszó volt, ha szabálytalanság, stb... minden szombaton együtt izgultunk... ez már egy jó ideje nincs
-
zsolli
addikt
Grat srácok. Az én kupaellenfelem is verhető lenne, de hetek óta nagyon durva formaesésen megyek át (szerintem ilyen durva még sosem volt), így bármi előfordulhat. Ráadásul holnap ki fogok kapni, és esélyes, hogy nagyon-nagyon sok góllal, ami a TC-t is taccsra teszi. Sebaj, állítólag jön most a tél, ideje felvenni a zakót
DD
-
zsolli
addikt
Megmagyarázzam a győzelmem, vagy ne erőlködjek?
Kicsit még a formákkal is meg voltam lőve. Ha erősebb védelmet tudott volna az ellen, akkor tuti nem nyerek. Most csökkentettem a támadáson a birtoklás rovására. Idegenben PIC-kel most ez sikerült kihozni.
De ez a győzelem...
-
zsolli
addikt
Amúgy meg szerintem már sok minden eldől a szezon elején. Aki a legszerencsésebben rajtol, az nagy eséllyel jól végigmegy a szezonon. Értem ez alatt, hogy ha taktikával-szerencsével győzni tudsz az elején PIC-el, akkor szinte végig tartható a magas TS és TC a szezonban. És ha van is nálad jobb csapat, de rosszabbul indul, akkor jóval nagyobb előnyből indulsz.
Magas TC-nél magas támadóértékelés, így pl. nem kell belső középpályást szélre irányítani, hogy turbózd a szélső támadó értékelést. Így a kp-d is jobb. De ha sz@r az önbizalom, akkor a támadásra rá kell segíteni innen onnan, és akkor már buksz a kp-ból és/vagy védelemből.
Szal az elején kell szerencsésen elkapni a fonalat, utána meg csak lavírozni.
Ez persze most nálam már nem elmondható
-
zsolli
addikt
Azért léptem át az V-ödös csoportomat, mert jellemzően mindenki felett domináltam kp-n, még idegenben PIC-elve is. Ciceró nagyon jól jött az elején. Kp-ra is nagyon rátett, de a támadást is erősítette, mert gsz-e is volt TDF létére.
El kellett adnom az edzésváltás miatt (idős volt maz edzéshez), de vettem két csatárt, akik miatt szintén erős támadást tudtam vinni, immáron középen is /ha akartam
/.
Ez csak hab a tortán. Ami még nagyon fontos és ami nálad talán nem volt meg, hogy a szezonban szerencsém volt a sérülésekkel. Úgy rémlik, azért neked volt jó pár csúnya sérülésed
Azt most nem tudom, hogy a kulcsjátékosaid formája milyen volt, de nekem avval is szerencsém volt úgy-ahogy. Illetve mivel már nem voltam kényszerben az U20 miatt, így a kp-kat is tudtam rotálni forma-képesség-specialitás függvényében, ahogy akartam.Na de itt IV-ben más lesz. Még nem néztem át tüzetesen a csapatokat, lehet hogy a statisztikai mutató a kp-nél mindnek valami komolyabb, esetleb MOTS-os felállását takarja. De így első körben tuti nem fogok kp-n dominálni. 1-2 csapatnak itt olyan védelme is van ráadásul, hogy az érétkelés számát alig látom a sötét fekete mezőben (17-19)
Na, szal vagy nem birtoklok, vagy nem ütöm át a védelmet...
...de az edzés miatti 2-5-3-mas felállásommal tuti nem fogok levédekezni senkit sem. Szal marad a kőkemény szivola -
zsolli
addikt
Bevallom szerettem volna megnyerni. Pont jól jött ki a lépés. Két erős csapat előtt PIC-elek bajnokin "B" csapattal, és ellenetek megy az "A" brigád.
Attól féltem, hogy ha nagyon kikapok bajnokin, akkor az alacsony önbizalom miatt nem lesz támadásom...
...hát ettől már nem kell tartani -
zsolli
addikt
Fel ne add nekem druszám
Most, hogy sikeresen "betömtük az űrt" az ifiknél, mely Patrick távozása után volt, nehogy lefarcoljNézem én a meccseidet, látom mi van, én se értem. Nem hinném, hogy hibáznál. A csapatod nagyon pöpec, jó edző (gondolom TS rendben van), ügyes kp-k, fasza védelem (már amikor a kapusod nem kórházban van) és a támadás se olyan rossz, mint azt a rengeteg kimaradt helyzetből gondolni lehetne. Valakit iszonyatosan padlóra kéne küldened, hogy onnantól még a pénteki frissítésnél se menjen 7-8 alá a TC (önbizalom - bár tudom, ez rohadtul random), és akkor felmosod a padlót a csoporttársaiddal.
Közben nálam már megy az átadás edzés. Picit csökkentettem az erőnléten (13%-ra), már kiestem az U20 kosárból. Persze az új edzésfajta első meccsén kiállítást kaptam ezdett posztról. F@sza, kiesett edzés, arról nem beszélve, hogy csökkent a támadás, így nem sikerült áthámoznom magam az ellenfelem masszív betonfalán (amúgy tényleg dícséretet érdemel). Bár hálás lehetek, hogy végül 10 emberrel egy X-re jó voltam
Hozzáteszem, hogy LIVE-ben voltál, és a vége felé dolgom volt, meg el is szállt a LIVE. Én végig azt hittem, hogy 3-2-re nyertél. Később mikor néztem, láttam, hogy kiegyenlített
-
zsolli
addikt
Igen, kedden hajnalban végzünk, még aznap kiküldöm a meghívókat és a leveleket, és csütörtök hajnalban kezdenénk is (ha mindenki időben elfogadja a meghívót).
Köszi druszám, akkor számolok veled.
@Patrick: sajnálom, hogy feladod, de megértem. Köszönöm hogy ilyen sokáig ütöttük-vágtuk egymást
-
Speedhs
őstag
Hát ezt írta a 10 milliárdomra:
18:04 Feladó: Rueful_Rabbit
Én ezt a keretet kb 25Md - ből építettem. Az kevés. Szerintem 35Md kéne.
Ha nem vettem volna új játékosokat, akkor 2 szezon múlva, amikor végleg meghalt volna a 21-fős keretem, akkor közel 10Md-ról indultam volna, de végül letettem erről.Egyébként tök jó, hogy nem szarja le a kis Vi.-ost.
-
-
plus44
veterán
Én ezért a játékért (és nem a kudarcok miatt) egy hitvány fillért nem fizetnék. Az én ellenfelem, nyert már IV-et 3x is, szóval nem bánkódok annyira, de kikapott már a velem együtt felkerülővel idegenben, most meg még csak nem is szoros. Igaz a kapusom eladása sokat számított, de kár, hogy nélküle semmi vagyok az V-ben...
Neked pedig fogható lenne az ellenfeled, hátha a 2. fi-ben lesz valami történés pozitív oldalon!
-
DopeBob
addikt
Viszont kifogytam, ahogy néztem, a kov meccsen erőlködnöm is kár. 15 játékossal van 1,2M TSI-je szal még csak arra sem számíthatok, hogy B csapattal áll ki... Ha az eddigi legerősebb összeállításában áll ki, akkor MOTS-al lenne 20%-20%-60% szal még az is majdnem biztos bukta... Itt 410 korul volt a HatStatja
Ha PIC-elve sikerülne nyernem hétvégén, és menne fel az önbizalom, csapatszellem, akkor talán tudnék tudnék csinálni szerdára 390-et még azt megnézem, de szerintem ez már felejtős
-
zsolli
addikt
Ellenfelem kiborult az első félidőt látván
megint kezdődik a szopatás már kezd gusztustalan lenni az egész játék
Azon voltam, hogy PIC mellett a lehető legmagasabb támadásokat elérjem, persze úgy, hogy azért a kp is relatív magas legyen. Hozzáteszem nem vagyok megnyugodva, mert igen jó értékeléseket tud az ellen, mind védelemben, mind támadásban.
-
zsolli
addikt
Naaaa, te meg itt sumákban gyártod a remek jsz-es ifiket?
Gratula druszám. A spec sajna nem tökéletes (azt mondják, olyan, mintha nem is lenne
), és kiegje is kevéske, de tényleg szép és ügyes kis játékos.
Egy ismerősöm (III. ligában játszik) azt mondja, hogy ő már csak olyan ifi kp-t venne, akinek a védekezése is 5-6-os minimum.
-
zsolli
addikt
Ha általában jobb, akkor a birtoklás miatt szerintem nem lesz baj.
Én azért daráztam, mert a formák és önbizalom miatt kb. 9-es támadásokat viszek, míg az ellennek akár 9-11-es védelmei is lehetnek.
2. félidőben lesznek változtatásaim...
...de meg ne kérdezd, mik. Már elfelejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest