- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
Speedhs #20704 üzenetére
köszi, majd szétnézek ott is
csak az érdekelne, hogy mint ujrakezdő mivel kezdjek foglalkozni, régen még a kapusok edzéséből meg eladásából lehetett eleinte pénzt szerezni, az ifiakadémiát elején nem ajánlották mert sok pénzbe kerül, úgyhogy marad későbbre, pár trükk v valami ami jól jöhet, vagy nem tudom mik változhattak azóta amióta nem toltam...? -
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Speedhs #20652 üzenetére
Köszi a válaszokat! Én most a széleken támadást erőltetem. Mind a két csatáromnak jó szélsőjátéka és jó átadása is van a magas gólszerzés mellett illetve a két szélsőm támadóra van állítva. Ha a szélsők támadóra vannak állítva akkor a középpályára is hatással vannak a támadás erősítése mellett?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20644 üzenetére
Na igen, az a fránya spec-hiány már megint.
Ha nincs más tehetséged, nem baj az, ha 17 éves 20 naposan hozod fel remeken. Vagy felviszed jóra és felhozod 17 éves 0 naposan. Szintlépés után meg más játékos más képességére is tudsz koncentrálni.
Azért az is több, mint a semmi
Amúgy most őt ajánlották harmadiknak:
Mátyás Buzogány nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Szerintem ő egy megfelelő játékos. Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ha fejlesztjük Szélsőjáték képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!
Találunk helyet számára az akadémián?
Nem tűnik rossznak
-
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20563 üzenetére
Háááát, még semmi sem biztos. Igen nehéz meccsek vannak még hátra, pl. ami most jön. Még 3 forgatókönyv is esélyes:
- bajnok egyenesági feljutással,
- bajnok osztályozós helyen,
- nem bajnok.Szal még bármi lehet. 4 jó csapattal kell megküzdenem még, ebből 2 igen űberbrutál.
-
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #20521 üzenetére
Jah, nagy mákom volt tegnap, csak lestem én is
Az a tervem, hogy ezt a szezont még kihúzom átadás edzéssel, aztán pár játékosom el kell adnom, mert már egekben vannak a fizetések.
Így kövi szezonra valószínűleg edzést váltok, megtartom a 3 legjobb kp-m. De még nem tudom, hogy mit fogok edzeni.
Az sem biztos, hogy 17 évesekkel kezdem... -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20474 üzenetére
Nem tudom
Írtam pm-ben, hogy Olaf valszeg elkezd kompenzálni, de fene tudja...
A birtoklás az enyém volt, még úgy is, hogy lerúgtak egy középre irányított szélsőm és valamivel gyengébb játékos állt be a helyére. A támadásaim jól voltak elosztva. Visszahúzódás előtt mindhárom oldalon a védelme fölött voltam. Ő neki 1 db erősebb széle volt. Mivel birtokoltam, kevesebb helyzetet kaphatott, és nem mindet a támadó szélére.
De hogy minden így összejöjjön...
...már szöglet+fejes SE-t is rég kaptam. Pedig már nincs annyi fejelőm, mint szezon elején -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20453 üzenetére
Kellemest mindenkinek
Nem gondoltam, hogy ennyit lövök, főleg úgy, hogy mindhárom csatáromat lerúgták. Igaz egyiket csak tapaszosra
Meccs elején mindhárom oldalon világklasszis támadásom volt.
r0by ügyes volt. Sajna a kp és brutál védelem miatt már nem fért bele egy átütő támadás, de legalább idegenben X-elt egyet. Fontos pont lehet ez még a végelszámolásnál.
-
r0by
addikt
-
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20340 üzenetére
Igen ez okés, de ha valaki az edzésből szedi a pénzét, akkor kelleni fog sztem, pláne U20 és felnőtt válogatottnak edzők, ez pedig + költség.
Eltelik 1 év stabilizálódik melyik mit tud, értve még ide ezt a pénzügyi hülyeséget is, aztán megint majd lemennek az árak a béka segge alá, ugyan ott leszünk ahol eddig... csak többe kerül a személyzet + pénzt ne tartsá magadná.
Már régen új meccsmotorral kellett volna kezdeni és egy áttervezett jobb, minőségibb kezelőfelülettel...aztán jöhetnek az apróságok, de nem ilyen összecsapott, nem átgondolt baromságokkal... ha már a legjobbnak akarnak feltűnni, mert egyébként már rég nem azok.
Nem látom értelmét, most vásárolok, hagyok magamnál egy 100 millát, ok, feljutok max IV-V-ig, aztán? ugyan ott vagyok ahol voltam 3-4 szezonnal ezelőtt és nem lehet előrelépni, mert hiába edzek, majd csak olcsóért tudom eladni, mire meg van a csapat másik fele, az első fele kiöregszik és kezdhetem előröl az egészet. Vagy összegyűjtesz XX milliárdot és aztán hajrá, okosan, mert úgy meg lehet csinálni, vagy szerencséd volt és az első pár 10000 - 100000 között voltál, amikor regeltél... - nézve mind ezt egy átlagos user szemével.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20336 üzenetére
Max 5 embert vehetsz fel, ami minden csak nem managelés.
3 segédedzőt vettem fel +1 orvost, hogy csökkentse a sérülés esélyét, valamint egy pénzügyi csávót, hogy adja vissza a lóvét hetente...A sportpsziho, szóvivó, formaedző sehol sincs mert nincs neki hely ugye... és így fizetek 24 millát hetente, illetve fogok... ez a max, ahogy a személyzetből az 5/5 darab és mindegyik 5 csillagos...
Persze válasszam ki mit akarok...ez nem managelés, ha nem egy politikai katyvasz, meg van kötve a kezed, elég keményen, csak egyre tudsz majd koncentrálni, mert az ilyen 1-2 csillagossal semmire nem mész, ha egyet veszel belőle...
Uncsi, szar... PPM sokkal jobb ilyen téren.
Így is ebben aszezonban a személyzet vitte el a prímet, 150 millát egy szeszonban. Ha a fent vázoltat csinálnám, 336 milla menne el egy szezonban... Ezért már elég jó kis playert veszel... szóval az apjuk fa**át.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20332 üzenetére
Az a baj, hogy beleuntam. Ahányszor hosszú távra terveztem valami mindig közbe szólt... ez már a 3. ilyen. Pénz továbbra is az edzésből lesz, na meg a DT-ből...
Meg hát, okés erősítek...meddig juthatok? Max IV...
Az NB1 volt a célom, ezért kezdtem el pénzt gyűjteni...Nem tudom...
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20310 üzenetére
Sokáig én is így jártam. De jó pár hete folyamatosan ontja nekem a 15 éveseket, 5-6-7-es képességekkel, általában összességében középszerűek, ami azért nem rossz.
Van egy srácom, aki után az U20 is érdeklődik.
Spec: Gyors
Védekezés: középszerű (5)
Játékszervezés: jó (7)
Szélsőjáték: középszerű (5)
Gólszerzés: középszerű (5)
Pontrúgás: középszerű: (5)Elméletileg így fog kinézni, ha sikerül kiedzenem...
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20297 üzenetére
Osztályozó plusz bevételt hoz, illetve plusz egy meccs az edzéshez.
Érdemes osztályozós helyet megcsípni. Úgy legalább látod, hogy felfelé milyen csoportba kerülnél, ha nyernél. Ha nem tetszik, akkor leadod a meccset. Az önbizalom és szurkolói hangulat úgy is pár napra rá köézpértékre áll, illetve közelít felé.
Lefele osztályzás is mehet (V-öd osztály), de ott kifoghatsz egy bitang VI-odost, vagy lehet, hogy jobb vagy, de Olaf megviccel.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20249 üzenetére
Láttam kihívtál barátságosra, de sajna nem tudom elfogadni, mert a SörreFröccs baráti kupasorozatban vitézkedek r0by druszával karöltve
Előző szezonban nagy harcok árán sikerült elhódítanom a kupa-trófeát. Idén valszeg r0by lesz a befutó, mocskos nagy erőket mozgósít hétről-hétre.
Mondjuk előző szezonban megengedhettem magamnak, hogy a kupa véghajrájára az izmosabb fiaimat küldjem, de most szegénykéim még a bajnokikon is kevesek -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20202 üzenetére
Nincs értelme úgy feljutni, hogy tudod, biztos a visszaesés. (kivétel Zsolli)
Akart a fene feljutni. Úgy tolták a csapat szekerét, hogy nem tudtam visszafogni, hogy osztályozós helyre kerüljünk, majd azt leadjam.
Bezzeg most...
...csinálok egy wc középpályát (PIN-nel), de nem tudok támadni, mert pl. az egyik csatárom 3 hete katasztrofális formával bír. Mondjuk elméletileg így is enyémnek kellett volna lennie a meccsnek, de hát ez van. -
T0rnad0
addikt
válasz
Speedhs #20210 üzenetére
Erre mondják, hogy bunda
Már én sem izgulom végig a mérkőzést, mint az elején ( kb 1 hónapja )Úgyis a végeredmény számít...
Mondjuk ha lehetne felállást változtatni meccs közben (persze azt is a meccs előtt megadva, valamilyen kritériummal ), akkor érdekesebb volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest