- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brucka
tag
Lehetne gólszerzés / Játékszervezés edzés és akkor jorík jelenlegi gólszerzését is kiderítheted.
Úgy kéne csinálni, hogy joríkon kívül a többi csatárnak legyen ismert a jelenlegi gólszerzése ha nincs ilyen játékos akkor egyedül ő játszon csatár poszton.Másiknál hasonló a helyzet a középpályán csak ott jsz maxot kell ismerni a többi középpályásnál és a szélsőknél.
-
Zsohi
őstag
Ez a 4 kézül bármelyikből csinálhatsz jó pénzt, de talán Oliver Joríkkel lenne érdemes foglalkozni. Az elsődleges edzés legyen gólszerzés, a másodlagos rövid passzok. Ha, a gólszerzés jelenlegi szintje középszerű alatt van, akkor sajnos nem lesz időd teljesen kiedzeni, így vagy Pétr Sitkut, vagy a kapust edzeném.
-
brucka
tag
Sztem ebből semmiképp, ha már képzel akkor legyen minimum megfelelő vezetői képessége.
Fillérekért találsz a piacon magas tapasztalattal és megfelelő vezetői képességgel, az sem baj ha minden képesség ezen kívül nulla.
Annyi, hogy azt legkorábban 1 szezon múlva tudod képezni.A mostani középszerűt viszont gyorsan le kéne cserélni, mert azzal veszett lassan fejlődnek a játékosok.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy a középszerűt lecserélném külső toborzassal egy megfelelő edzőre csapnivaló vezetőivel ez elég olcsón megvan. És minél előbb venni egyet a fentebb említett módon.Nem tudom melyik a csapatod, de ha nem számít a csapat szellem(nem szoktál lazázni) akkor lehet külső toborzassal jó/csapnivalót is beszerezni, az sem vészes, de edzés szempontjából az lenne az optimális.
-
-
zsolli
addikt
Na, a felmerülő kérdések közül ez az, amire nagyjából tudom a választ
Mondjuk nem igazán értem a kérdést, hogy mire vonatkozik, vagy mit nem tudsz.
10 db védőt tudsz edzeni a heti 2 meccsen 5-5 védős felállással.
5-5-0, 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3-mas felállásokkal. Érdemes minden edzéshelyet kihasználni, illetve minden felállást begyakorolni, mert maga az edzés kicsit hosszadalmas, és hát sose lehet tudni, mire lesz szükség.
Kellő mennyiségű pénzzel és/vagy meglévő edzett srácokkal kieg-edzést is lehet adni. Kapusnak, középpályásnak és szélsőnek is jól jön a def.
-
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
A kérdés
szélsőként nyom 45 percet s baratsagoson 45 percet... hogy jövök ki legjobban a bulibol?
90 perc szelsőként vagy 90 perc baratsagos? vagy 45+45?
A barátságosoknál nem írtad, hogy milyen poszton. Tételezzük fel, hogy bajnokin és barátságoson is szélső poszton játszatnád. Bármelyik meccsen is játszik, ugyanannyi, tehát 50%-os jsz edzést fog kapni.
A barátságos és a bajnoki között egyedül az a különbség, hogy a bajnokin több tapasztalatot kap.
Ha annyira nem érdekel a tapasztalat (saját, hosszútávra tervezett playánál azért számít
), akkor tök mindegy, hogy milyen arányban játszik a meccseken, a lényeg, hogy összességében meglegyen a 90 perc.
Tehát lehet, 27 perc a bajnokin (szélső poszton) és 63 perc a barátságoson (szélső poszton).
Bajnokira a 4 szélső közül azt a 2-t használod, akinek a tapasztalatot fontosabbnak tartod, illetve ha eredményre mész, akkor gondolom aki jobb képességű, vagy jobb formájú.
-
zsolli
addikt
90 perc szélsőként +90 KP-n
Ez esetben a számára legjobbat, tehát a 90 perc kp-t veszi figyelembe a rendszer. Ekkor 100% jsz-t kap a hétre. Ellenben ekkor a 90 perc szélső poszton játszatás felesleges. Nő a sérülés veszélye, illetve 50%-os edzett posztot feleslegesen foglalja.
vagy 45 + 90
Ha itt 45 perc szélső posztot és 90 perc kp posztot értesz, akkor ugyanaz van, mint fent. A 90 perc kp poszt alapján kap 100% jsz edzést. De a 45 percnyi szélső poszt itt is felesleges.
-
zsolli
addikt
Nem kap 100%-os edzést, hiába játszik mindkét meccsen szélső poszton. Azt nézi a rendszer, hogy edzés szempontjából a héten melyik 90 percet vegye számításba. Tehát szélső poszton csak 50%-os edzést kap. Ha mindkét meccsen játszatod, nem kap több edzést, csak nő a sérülés veszélye.
-
r0by
addikt
Eddig is ezt kérdezted, vagy csak én nem értettem?
Ez már így jó kérdés. Ha az a cél, hogy egyenletes arányban fejlődjenek a kp-n a játékosok, akkor cserélgetni kell őket. Egyszer az egyik játszik szélen, máskor meg a másik. Így mindig mindenki játszik x hetente szélen, amikor kevesebb edzést kap.
De erről zsolli talán több infóval tudna szolgálni, ő már pár szezon óta kp-t edz.Én most fiatal kiemelkedő szélsőjátékúakat tolok a szélen..
-
r0by
addikt
Nah, azért ez nem teljesen így van. Idézek a Szabályzatból:
Ha egy játékos nem lépett pályára az adott héten, akkor egyáltalán nem kap edzést. Egy játékos 90 percnyi edzést kaphat hetente. Ha több mint 90 percet játszik edzett poszton, nem kap több edzést. Ha kevesebbet, pl. 50 percet játszik, kevesebb edzést kap – jelen esetben 50 percnyit a 90-ből.Szóval hiába fog 2x90 percet játszani szélsőként (bajnokin és barátságoson is). Akkor is csak 90 percnek megfelelő edzést kap.
-
Speedhs
őstag
Bocsi, az előzőt javítanám!
" A tapasztalat pozitívan befolyásolja a játékosok teljesítményét a pályán. A játékosok a mérkőzéseken szerezhetnek tapasztalatot. A kupamérkőzések nagyjából kétszer annyi tapasztalatot adnak, mint a bajnoki mérkőzések. Egy nemzetközi barátságos mérkőzés nagyjából ötödannyi tapasztalatot ad a játékosoknak, mint egy bajnoki mérkőzés. Egy honfitárs csapat ellen játszott barátságos mérkőzés pedig csak feleannyi tapasztalatot ér, mint egy nemzetközi barátságos. A legtöbb tapasztalatot a válogatott mérkőzések jelentik, ezután a Hattrick Masters mérkőzései következnek.
Az egyes játékosok által szerezhető tapasztalat az edzéshez hasonlóan percalapú. Egy játékos meccsenként nem kaphat több tapasztalatot, mint amennyi 90 percre járna."
-
zsolli
addikt
2 rekesz sört kérek cserébe
Annyi az egész, hogy ha kedved van, akkor jelentkezel, és egy barátságosa kupasorozatban veszel részt.
Minden hétre lesz biztos bari-ellenfeled, amit már szerdán csütörtökön le tudsz kötni, és nincs idegeskedés, hogy elfelejted, vagy kicsúszol a kalapból, vagy mittudoménmiRáadásul olyan megtiszteltetés is érhet, hogy a szlovák NB1 3 magyar csapata ellen is játszhatsz akár, bár ők asszem később szoktak csatlakozni, mert sokáig kupáznak. Zidanekrisz ráadásul még a HM-ben is nyomul, ha jól rémlik, immár harmadszor lesz a sorozatban.
-
zsolli
addikt
Szia Baloo!
Azt tudtad, hogy szlovákiai magyaroknak van saját barátságos kupájuk? FMK néven fut.
Szezon végén meg a mi (r0by és én) SörreFröccs kupánkkal szoktunk párbajozni ellenük
Köv. szezontól már 3 magyar srác lesz a szlovák NB1-ben
Zidanekrisz, Mszabi és Sluszi.Ők most párbajoznak is ellenünk, természetesen 0 esélyünk van velük szemben
Ha érdekel a dolog, játékon belül meg tudom adni a fórum elérésüket és akkor tudsz jelentkezni a köv. szezonban induló kupájukra. Persze csak ha érdekel.
Zs
-
Patrick
addikt
PPM-ben jól meg van csinálva, mind az edzés, mind a sportakadémia. Tulajdonképen, akiket felajánl a nagy csapatba játékosokat azok mind 15 évesek, van egy kis értékelés, hogy melyik posztra lehetnek a legjobbak és milyen minőséggel. Aztán eldöntöd, kell e vagy nem. Ha meg felhozod, akkor mehet neki az edzés ezerrel.
-
alratar
addikt
Én igazálbó nem pont erre gondoltam, hanem arra, hogy a taktika mennyire fontos?
Én amikor játszottam, gépnek éreztem magam, mert annyik volt az egész, hogy fiatalon vettem játékosokat, majd edzettem poszton kb amíg 2 évet öregedett azt eladtam. S ez ismétlődött nulla taktikázással, és így jutottam fel ! -
Napfénysüti
nagyúr
-
-
r0by
addikt
2-5-3-at nyomatok. Átadás edzés van most terítéken, amíg nem kezdődik a bajnokság. Utána játékszervezés lesz.
Majdnem mindenki 17 éves lesz a csapatban, a védelem nudli lesz, talán a támadásom lesz a legerősebb. Remélem szoros és izgalmas csatában kapok ki
A 7 játékos nem opció, az edzéshelyet ki kell használni. -
zsolli
addikt
A TS-t nem befolyásolja az eredmény. Ott a meccsek hozzá állása és az edződ vezetői képessége számít.
A mostani edződnek már katasztrofálisra csökkent a vezetőije. Evvel már nem lehet TS-t növelni, mert a következő meccsig visszaáll középértékre.
Most tervezed a visszaesést, aminél nem fontos a vezetői. Majd amikor újból megindulsz felfelé, érdemes egy minimum megfelelő vezetői képességű, jó edzőt konvertálni.
Most VI-ba még nem kell. Arra figyelned kell, hogy ha az edződ megint szintet dob a vezetőiből, az már azt eredményezi, hogy megfelelőre esik a képessége. Ha ez megtörténik, érdemes beruházni egy jó/csapnivaló edzőre (külsős), de már vehetsz egy öreg, magas tapasztalatú játékost, akinek minimum megfelelő a vezetőije. És amikor megindulsz felfelé, akkor Őt megtenni edzőnek. Megfelelő vez.képességgel egy idő után folyamatosan magasan tudod tartani a TS-t (persze PIC-elt meccsekkel).
Jelenleg nincs értelme PIC-elned. TS nem marad magasan, ellenben gyengíted a kp-t.
ZS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest