Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Miért?

-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Egyébként nem figyeltem az osztályozóra, nem érdekelt, ezért motsoltam utolsó meccsen is.

Most valahogy 300 körüli hs-t össze akarok pakolni, mert V-ös ellenfelemet el kéne verni valahogy.
Abban bízok, hogy le se szarja a csapatomat(tegnap még 150.000 tsi volt csak..ezért lehet c kerettel jön.
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Jön a többi is, ha szerencsém van.

Azt viszont szeretném megemlíteni, hogy az édesanyjukkal kellene foglalkozniuk ezeknek az idióta ht fejlesztőknek, nézegetem az átigazolási listákat nálad is, meg úgy mindenfelé és hihetetlen, hogy ilyen hosszútávú taktikákba csak így beleszólnak

-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
én is kamikazet indítok ma.Dick Masy (346680172)
Belgium 23 éves és 97 napos,
Formája megfelelő (6), erőnléte jó (7).
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és igazságos.
Tapasztalata gyenge (4), és megfelelő (6) vezetői
TSI: 85 750
Fizetés: 2 513 eFt
Gyors
Védekezés: 7/20 jó (7)
Játékszervezés: 11/20 ragyogó (11)
Szélsőjáték: 14/20 természetfeletti (14)
Átadás: 7/20 jó (7)714 000 eFt
Szélső, kis kp-t még kap úgy is.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Hát igen, de nem érdekel már, ha bannolnak sem, a kapusomat kiraktam ő még jó lesz valakinek, pár emberke játékosát megvettem, kapnak egy kis lóvét azt csá.
2005 januárja óta játszottam... PPM-ben nagyobb sikerem lesz, lassacskán készülök a másodosztályba, pár szezon még.

-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ne foglalkozz velük

Most néztem a csapat-, stadion- és szurkológárda nevét. Sajnálom, hogy nem jössz többet, de megértem.
A fórumon úgy is kapsz gondolom büntit, bár nyilván már nem érdekel

Asszem egyszer ha én is befejezem, pár embert elküldök én is a "prostituált anyukájába"

-
Patrick
addikt
Csináltam egy topicot a non ht forumán.
PowerPlayManager névvel, gondoltam toborzok még embereket. Nyilván jött két kis fasz ugatni, komolyan mondom, az ilyeneket kitiltanám.
Egyenlőre nyugodt hangnemben válaszoltam, a második már nem lesz ilyen. 
-
Patrick
addikt
Megváltoztattam a csapatnevet és a szurkolótábor nevét... 579504
Köszönöm mindenkinek a mindent, ppm-ben találkozunk, aki jön.
Akinek kell még pénz írjon, mert hétfőtől nem lépek be.
-
Patrick
addikt
Köszi a regeket, bármi kérdésetek van, a fórumban lehet kérdezni, meg a súgó is segít, na meg én is.

-
Patrick
addikt
Valami olyasmit olvastam, hogy a gyűjtögetett pénz mennyiség maximuma is meg van szabva, tehát X milliárd fölött nem is fogod visszakapni a lóvédat... szóval én befejeztem. 3 milliárdom van, akinek kell írjon, rakjon ki játékost, bár ezek után, kinek kell pénz...?

Aki akar egy jobb, szebb, átláthatóbb, manageresebb focis játékkal játszani, az jöjjön!
Az erő legyen veletek, sziasztok!
-
zsolli
addikt
Én már ennél a pénzügyi majomnál is azt hittem, hogy előhozott április 1-je. De sajna nem

Srácok, most láttam fórumon ezt a hsz-t, amire azt válaszolták, hogy igen, így van:
Elolvastam a topikot. A kérdésem: most "csak" azok jártak rosszul, akiknek jelenleg 2-4 milliárdnál többjük van, vagy azok is, akiknek csak ezután lesz több?
A kérdés hülyeségnek tűnhet, de olvastam olyanokat, hogy a limit fölötti rész 5%-a lesz lekötve hétről-hétre. A többi gondolom ott marad. Ezt úgy értelemezem, hogy jelenleg van 1 milliárdom. Mondjuk nem veszek fel pénzügyi szakit, így a limit 2 milliárd. Eladok játékosokat 2 milliárdért, így 3 milliárd lesz a számlámon. A pénzügyi frissítéskor a különbség 5%-a, vagyis a példám szerint az 1 milliárd 5%-a, ami 50 millió, átáramlik lekötésbe. Ha jól számolok, akkor marad 2,95 milliárdom, amit fel tudok használni, annak ellenére, hogy 2 milliárdos a limitem. A következő héten a 2,95-ből számolva a 0,95 milliárdnak az 5%-a áramlik át, és így tovább...
Ez így ok, vagy valamit félreértettem?
Keressétek ezt a topicot, és ha van időtök olvassatok bele: [Vezércikk] Új személyzeti rendszer.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Én hiába akarok több 10 milliárdot összegyűjteni... nem fogok tudni robbantani... szerintem. Hiába lesz 5-ös szintű majmom, meg majd 4 milliárdom... Szóval bekaphajták.
Egyébként meg mit zavarja őket, ki hogy játszik a szabályokon belül... szánalmasak...
Bár én mindig is DT ellenes voltam, az ellen nem nagyon tettek semmit, bár tegyük hozzá... ez is belefér... -
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
A pénzügyi majom (FD) tényleg nem kell annak akinek 2 mrd alatti lóvéja van.
Azért vezették be a köcs....ök, mert zavarta őket, hogy sokan ülnek a sok pénzen és gyűjtögetnek, aztán mocskos nagy bevásárlás után megindulnak felfelé. Nem értem, mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ráadásul van olyan csapat, aki full csapattal feljutott I-II-od osztályig, ott eladott mindenkit, visszaesett, és elkezdett új - esetleg saját - alapanyagból épitkezni. Kitalált egy hosszútávú edzéstervet, aztán most pofán verték...
Na, a lényeg, ennek az FD-nek is több szintje van ugye. Ha 4 mrd-nál több pénzed van, akkor érdemes 5-ös szintüt felvenni, és akkor a 4 mrd-hoz hozzáférsz, azt elköltheted. Ahogy költesz, a "zárolt" pénzből elkezd visszatölteni a rendes számlára. 5-ös FD-nél heti 50 millát. Tehát ha költesz a pénzedből, akkor egy szezonban (16 hét) 16x50=800 millát tölt vissza a számládra. Tehát továbbra is tervezhetsz hosszútávra a sok pénzzel, de figyelni kell az ütemezésre. Tehát ha most elköltenél 4 mrd-ot, akkor 3 szezon múlva ismét rendelkezésedre áll 2,4 mrd.
Ha közben eladsz, akkor elötte vagy utána annyiért veszel játékost, hogy határon belül maradj.
Aztán lehet, hogy menet közben változtatnak a visszatöltés mértékén, de jelenleg 5-ös FD-nél heti 50 milla lesz.
-
Speedhs
őstag
Mert aki gazdag, az megteheti az 5 csillagos személyzet tartását, ami a legtöbb fejlődést fogja nyújtani, de jóval drágábban. Eddig 12misit fizettél maximum a személyzetért, most 4,8 misi 1db 5 csillagos szakember. Így mindent egybevéve 25 misit is fizethetsz, ami több, mint duplája. Ergo, aki pénzes az magasabb formában tarthatja a csapatát. Piaci előnye van. Neki fekszik a játék. Pl u20-nak sem tudnál edzeni, ha kezdőként van egy szuper ifid..
De szerintem ez már extra dolog, mert olyan 3 csillag körülinek felel meg a mostani személyzet maximuma. Tehát a jövőbeni 4-5 lehet a "remek" szint.
-
r0by
addikt
Nem nagyon tudtam követni mostanában a változásokat. Illetve olvasgattam.
De a sok pénzzel kapcsolatos szop@s az nem világos. Miért lesz baj a sok lové? -
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Igen ez okés, de ha valaki az edzésből szedi a pénzét, akkor kelleni fog sztem, pláne U20 és felnőtt válogatottnak edzők, ez pedig + költség.
Eltelik 1 év stabilizálódik melyik mit tud, értve még ide ezt a pénzügyi hülyeséget is, aztán megint majd lemennek az árak a béka segge alá, ugyan ott leszünk ahol eddig... csak többe kerül a személyzet + pénzt ne tartsá magadná.

Már régen új meccsmotorral kellett volna kezdeni és egy áttervezett jobb, minőségibb kezelőfelülettel...aztán jöhetnek az apróságok, de nem ilyen összecsapott, nem átgondolt baromságokkal... ha már a legjobbnak akarnak feltűnni, mert egyébként már rég nem azok.
Nem látom értelmét, most vásárolok, hagyok magamnál egy 100 millát, ok, feljutok max IV-V-ig, aztán? ugyan ott vagyok ahol voltam 3-4 szezonnal ezelőtt és nem lehet előrelépni, mert hiába edzek, majd csak olcsóért tudom eladni, mire meg van a csapat másik fele, az első fele kiöregszik és kezdhetem előröl az egészet. Vagy összegyűjtesz XX milliárdot és aztán hajrá, okosan, mert úgy meg lehet csinálni, vagy szerencséd volt és az első pár 10000 - 100000 között voltál, amikor regeltél... - nézve mind ezt egy átlagos user szemével.
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Értem. Viszont lehet, hogy ezt mi értelmezzük rosszul. Mert eddig is alkalmaztunk pl segédedzőket. Lehet azoknak olyan 3 csillag volt csak a "hozzájárulásuk", viszont most vehetsz 5 csillagos segédedzőt, akinek magasabb a hozzájárulása, viszont így értelemszerűen drágább.
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
Ejha, nem kevés! Én nem költök ezeknek a majmoknak ennyit, folytatom a tradelést és szép lassan hozzászokok a rendszerhez. Csak változtatnak a költségeken.. ha nem, akkor bevásárolok és megyek "fel".
Egyébként az 5 csillagos edző, az a remek lenne. 3 csillagos lehet a megfelelő-jó. De mi van akkor az én ténylegesen remek edzőmmel, kuka?
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Max 5 embert vehetsz fel, ami minden csak nem managelés.

3 segédedzőt vettem fel +1 orvost, hogy csökkentse a sérülés esélyét, valamint egy pénzügyi csávót, hogy adja vissza a lóvét hetente...A sportpsziho, szóvivó, formaedző sehol sincs mert nincs neki hely ugye... és így fizetek 24 millát hetente, illetve fogok... ez a max, ahogy a személyzetből az 5/5 darab és mindegyik 5 csillagos...
Persze válasszam ki mit akarok...ez nem managelés, ha nem egy politikai katyvasz, meg van kötve a kezed, elég keményen, csak egyre tudsz majd koncentrálni, mert az ilyen 1-2 csillagossal semmire nem mész, ha egyet veszel belőle...
Uncsi, szar... PPM sokkal jobb ilyen téren.
Így is ebben aszezonban a személyzet vitte el a prímet, 150 millát egy szeszonban. Ha a fent vázoltat csinálnám, 336 milla menne el egy szezonban... Ezért már elég jó kis playert veszel... szóval az apjuk fa**át.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Az a baj, hogy beleuntam. Ahányszor hosszú távra terveztem valami mindig közbe szólt... ez már a 3. ilyen. Pénz továbbra is az edzésből lesz, na meg a DT-ből...
Meg hát, okés erősítek...meddig juthatok? Max IV...
Az NB1 volt a célom, ezért kezdtem el pénzt gyűjteni...Nem tudom...

-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick
üzenetére
És miért nem próbálsz meg építeni egy kisebb csapatot? Elvileg a forma edzővel elkerülheted az alacsony formákat ugye. Vennél jobb játékosokat kp-ra, vagy nulláról edzenéd őket, aztán vásárolsz mellé a 3 mrd-ből 3 védőt egy csatárt, szélső nem is olyan fontos. 3-5-2-ben eléggé jó csapatot lehetne összehozni, nem?
Szerintem ne add fel ilyen hamar, lehet a rendszer jobb lesz a vártnál.
-
Patrick
addikt
Nos nekem tisztázódott ez az új pénzügyi maszlag, amit ezek az északi barmok bevezetnek az új személyzetről nem is beszélve. Szerettem volna rengeteg milliárdot gyűjteni, de így nincs értelme. Hiába van egy titáni kapusom szinte. Van mellette 3 milliárd... 6 játékost tudnék venni, semmire nem elég... szóval én abbahagyom... Viszont ez a 3 milliárdot szívesen odaadnám Nektek, így ha van valami jó kis playeretek, akkor megvenném. Így legalább lesz pénzetek. Lehetőleg ne 1000 TSI-s játékosokat tegyetek ki.

Állítólag közel 50%-os lesz azok száma, akik abbahagyják a HT-t, meg is érdemlik a készítők.
-
DopeBob
addikt
Fene, nem sikerult meguszni az osztalyozot... A vegere kipukkadtak a fiuk. En rontottam el, mar edzot kellett volna cserelnem korabban.
Azert ez se rossz, azt hittem sima kieses lesz, ehhez kepest sokaig negyedik helyen voltunk...
-
Speedhs
őstag
Azért ez se rossz, most 9:09-kor adta az első:
Nos, Artemon Mákos 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! További edzés nélkül Védekezés képessége csapnivaló szintű marad. Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
-
r0by
addikt
Akkor én nyertem

Botond Paár nagyon ígéretesnek tűnik. 15 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Ha fejlesztjük Játékszervezés képességét, rövid időn belül középszerű szintre is léphet! Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van. Szerintem ő egy középszerű játékos.15 éves 56 napos.
-
zsolli
addikt
Na, a felmerülő kérdések közül ez az, amire nagyjából tudom a választ

Mondjuk nem igazán értem a kérdést, hogy mire vonatkozik, vagy mit nem tudsz.
10 db védőt tudsz edzeni a heti 2 meccsen 5-5 védős felállással.
5-5-0, 5-4-1, 5-3-2, 5-2-3-mas felállásokkal. Érdemes minden edzéshelyet kihasználni, illetve minden felállást begyakorolni, mert maga az edzés kicsit hosszadalmas, és hát sose lehet tudni, mire lesz szükség.
Kellő mennyiségű pénzzel és/vagy meglévő edzett srácokkal kieg-edzést is lehet adni. Kapusnak, középpályásnak és szélsőnek is jól jön a def.
-
Patrick
addikt
Még nem olvastam, de elmennek a jó kurva anyjukba, 3 milliárdom van és elterveztem valamit. Hogy a picsába tervezzen az ember hosszú távra így, ha mindig bekúrnak valami kibaszott újítást. Annyira elegem van már ebből a svéd szarból, hogy az nem igaz, abba fogom hagyni a gecibe az egészet és maradok a PPM-nél.
Nagyon remélem, hogy csak április 1-i tréfa lesz...
-
ftc
nagyúr
Mit kell tudni a védő edzésről?
-
Speedhs
őstag
Az új rendszerben egy új személyzeti tag hatásai pontosan le vannak írva, és minden újabb képességszint pontosan annyi pluszt ad, mint az előző. A csavar benne az, hogy a fizetés viszont gyorsabban emelkedik, tehát mostantól ez lesz az a tényező, amire oda kell figyelni. Gyorsabban tudsz fejlődni - de megéri vajon?
Egy 5-ös szintű edzőnek ötször akkora hatása van, mint egy 1-es szintűnek, ami szuper, de eközben 16-szor annyiba kerül. Az alacsony képességű személyzet mindenképpen sokkal költséghatékonyabb, de a legjobb felvétele is kifizetődhet. Az egyensúly megtalálása a csapat számára fontos szempont lesz. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Sokáig én is így jártam. De jó pár hete folyamatosan ontja nekem a 15 éveseket, 5-6-7-es képességekkel, általában összességében középszerűek, ami azért nem rossz.
Van egy srácom, aki után az U20 is érdeklődik.
Spec: Gyors
Védekezés: középszerű (5)
Játékszervezés: jó (7)
Szélsőjáték: középszerű (5)
Gólszerzés: középszerű (5)
Pontrúgás: középszerű: (5)Elméletileg így fog kinézni, ha sikerül kiedzenem...
-
Speedhs
őstag
Ez a játékos húzás nagy humbug. Elvileg feltöltik a játékosokat 0:15-kor, a legjobbakat kiosztják, többi kuka.
Ezt a kalapot? elvileg újratöltik vegyesen. 0:15-kor vagy mindenki húzni akar, vagy a rendszerben a hiba.Már 4x húztam 3 megfigyelővel 0:15:00-kor és semmi.

-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
A vezércikkeknél magyarul is elolvasható már. Be van téve már a "Súgó=>Szabályzat"-ba is, de tegnap még csak angolul volt. Szerintem nemsokára már ott is meglesz magyarul. Mindennek fel lesz ott tűntetve a hatása, ára stb...
Köv. szezontól lép életbe, addig lehet vele játszani, még nem kerül pénzbe. De jól ki kell okoskodni, hogy mi merre hány méter, mert nem olcsó mulatság. A fórumon nyílt egy topic "Magyarország=>[Vezércikk] Új személyzeti rendszer" névvel. Ott többen kivesézik, mi mire jó, a csapatok rövid- és hosszútávú edzéstervébe mi javasolt stb... -
DopeBob
addikt
Wow, van valami újítás. Csak most vettem észre, most nézegetem. Staff néven van a menüben:
"It’s time to have a look at Hattrick’s new staff system, which is visible for all from today but which will only go live at the start of next season. With this new system, we wanted to promote more flexible strategies as well as more transparency in terms of how your choices will actually impact the team. Take the time to read our Editorial, which explains the main differences between the old and new new staff systems, our Manual Section on the new staff, and of course, check out the feature itself in your Club menu. For the next few weeks, you can play around with this feature without consequences for your team, in order to learn better how it works and what strategy will be appropriate for you when the system finally goes live on April 14."
-
DopeBob
addikt
Ajjaj, nagyon eltoltam, már gyenge az edzőm vezetési képessége, és nem vettem a szezon elején másikat...

Úgy néz ki be kell vállalnom, egy külső edzőt...
-
Speedhs
őstag
Készpénz: 3 897 779 eFt (4 003 152 eFt)
A szponzorok hangulata: mámoros (6)Na, már csak 10 kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm

Ahogy nézegettem, ha felveszek 5 db 4-es szintű tagot, akkor kb ugyan annyit fizetek hetente, mint most. 2 db edző, egy db orvos, egy db sportpszichológus, egy formaedző!!!