Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Jééé, pont az ellenfeleddel pm-eztem egy csomót (Tuskóláb). Kicsit ki volt akadva szegény a helyzeteloszláson.
Maradjunk annyiban, hogy mindketten mákoljuk szét magunkat, én tovább növelem a veretlenségi meccseket, te meg kipottyantod az üldözőimet.
Mondjuk én nem sok reményt fűzök a szerdai továbbjutáshoz, nagyon nem is agyalok a dolgon. Most hétvégén elméletileg esélyesebb vagyok, de bármi lehet most is.
Kéz- és lábtörést neked is
-
zsolli
addikt
Igazat megvallva a titáni és a fölötti szint nem az én asztalom
Én annyit tudok, hogy ha eladok, akkor péntek estére időzítek, mert akkor sokan vannak fent. És jó nézni, amikor begőzölnek a playádon, és csak megy felfelé a licit
Van igazság abban is amit mondasz, de...
...felmerül pár kérdés.Titáni szint feletti playát gondolom nagy százalékban az "A" csapatba vásárol az ember.
Így ha szombat este veszik meg, azon a héten nem játszik az edzésig (nem tudom, egy ilyen játékost nem mernék betenni szerdára, mert mi van ha lerúgják?). Valamennyi edzést kap persze, ha játszott az eladás napján az előző csapatában...
...de lehet, hogy éppen nálunk romlik le a formája, így első bajnoki bevetésén már nem olyan, mint amilyet szerettünk volna.Mondjuk sajnos jó ideig nem fenyeget ilyen dilemma, hogy ilyen magas skillű játékost vegyek
Tényleg érdekes lehet egy ilyen statisztika.
-
zsolli
addikt
Na hazaértem.
Aki vásárolni akar, az nyilván frissítés után teszi.
De eladásnál érdemes a lejárat elé időzíteni.Így nemhogy csak 1 fizetését nem kell kifizetni, hanem az érte járó pénz már másnap reggel hozzáférhető lesz.
Ha vársz szombat délelőttig, akkor csak rá egy hétre "kapod" meg a pénzed.Azt nem tudom, hogy ha még nem került a pénz a számládra egy frissítéssel, akkor rendelkezhetsz-e már vele, tehát vehetsz-e játékost (mondjuk ez érdekelne).
Ha péntek este eladod, a péntek éjjeli frissítés után már biztos veheted is a másik playát (ha épp kell).
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest