- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #20401 üzenetére
Hopsz, félre nyomtam, na milyen a HT?
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #20401 üzenetére
Nahh, GG.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #20398 üzenetére
Miért?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #20258 üzenetére
Itt van a kutya elásva.
Ha casual playerek lennénk, azt mondom oké, vesztek nyerek, nem izgat. Ám amennyi utánajárás, próbák, vásárlások, kísérletezgetések, számolások, stb. voltak már nekem (is) ebben a 8 évben, ehhez mérten nem kaptam olyan játékélményt. Így elkerülhetetlen, hogy meglépjem ezt.
Patrick: Ezért fektetek 2x annyi időt a PPM-be
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #20034 üzenetére
Valószínűleg az osztályozók után, ha végelegesednek a csoportok. Legalábbis a logika szerint így lenne helyénvaló
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #20009 üzenetére
Teljesen random az egész, nekem volt olyan, hogy lesérült 2-3 hétre és formája +2-vel emelkedett. De volt olyan is, hogy lőtte a gólokat a csatim, játszott minden bajnokin, barin nem és romlott a formája folyamatosan szinte... teljesen random, talán Olaf tudja...
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #20009 üzenetére
Na te azt nem fogod. Rákeresel a forma/formajavítás szóra itt a topikban és röhögsz.
szerk: de hogy on is legyek kicsit: ez egy teljesen önkényes dolog. Elviekben nem tesz neki jót ha túl sokat, vagy túl keveset játszik, gyakorlatban szerintem semmit nem jelent. A fontos mérkőzéseken (kupa, bajnoki) A, míg barátságoson, vagy kevésbé fontos bajnokikon B csapattal felállva is ugyanúgy bezuhan 1-1 játékos formája akár 3et is úgy, hogy sérült sem volt. Régebben nekem mindig ez volt...
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #19964 üzenetére
Jó ötlet.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #19962 üzenetére
Hajrá! Amúgy jah, nagy baromság ez a szurkolós dolog is, kikapsz azt elmennek 8-an, ugyan már...
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #19960 üzenetére
És vesztesz 10%-ot a szurkolókból azt hiszem...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19958 üzenetére
Gratula
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Bár én nem hiszem, hogy már fogok játszani -
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #19927 üzenetére
EE
nekem a térdem a kampecc kategoria..... raleptem a labdara azt alám forult az egesz azota fajdogal....focizok de nem vagyok már bátor
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19922 üzenetére
Szia!
Szerintem SörreFröccs se megy, de én biztosan nem. Egyelőre meló van ezerrel.
Zsolli
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #19627 üzenetére
Jobb volt a csapatod. Ennyi.
Gratulálok!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19481 üzenetére
Sajnálom
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19473 üzenetére
Linket adj lécci
Hirtelen már azt sem tudom, ki merre hány méter.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19450 üzenetére
Ja-ja, valamit olvastam erről. Kérdés, milyen időpontot találtok neki, hogy ne üsse egymást több torna.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19448 üzenetére
Nem, nem jött össze a csapat.
Elméletileg Szegeden összeállunk
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19446 üzenetére
Nem, én a SörreFröcs-ben.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19391 üzenetére
Sajna nem, pedig hívtak volna. Kevesen érnek rá, vagy sérültek vagy egyéb dolog miatt.
De szegedire tuti megyünk. Én is megpróbálok, bár a játékom még kérdéses (év eleji sérülés), de majd meglátjuk.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #19098 üzenetére
Súgó/Szabályzat:
Ifijátékosok
A felnőtt csapatodba kétféleképpen vehetsz fel ifit:
A játékosmegfigyelői rendszer segítségével kintről közvetlenül a felnőtt csapatba hozni játékost.
Ifiakadémia indításával, játékosok nevelésével. Az ifijátékosok mérkőzéseket is játszhatnak egymással zárt vagy nyilvános bajnokságokban, és alkalomadtán a felnőtt csapatodba is szerződtetheted őket.A lottós játékosfelvétel egyszerű és hatékony módszer, de az ifiakadémián több a kihívás és sokkal szórakoztatóbb.
Egyszerre csak az egyik rendszert használhatod. Ha ifiakadémiát üzemeltetsz, a játékosmegfigyelői rendszert már nem használhatod. Ugyanakkor, az akadémia költségei a megfigyelői rendszer befektetésként is számítanak, amely megkönnyíti a váltást, ha be akarnád zárni az akadémiát, és inkább a megfigyelői rendszert használnád.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18817 üzenetére
Kemény lesz, nem szeretem a Barca-t, de elismerem, nagyon jó csapat...
Azért persze HAJRÁÁÁ BAYERN!!!
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18416 üzenetére
hátha változtatható ország is
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #18398 üzenetére
Fingom sincs, de csak azért nem hagyom abba, mert 2005-ben kezdtem...ahhoz képest III-ból VI-ba...
Hamarosan meg lesz az A terv, már csak a KP hiányzik, már van 400 millám... -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18358 üzenetére
Jaaa igen. Kevesen maradtak ott. Mi megvártuk.
Meg a cuccait szétpakolták, így pár kupa eltört ha jól hallottam.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18354 üzenetére
A csoportkörben aránylag jók voltunk. 2 győzelem és 1 döntetlen.
Csoport-másodikként jutottunk felsőházba. Aztán az első felsőházas meccs elején előnybe került az ellen egy öngól miatt. Rá nem sokkal lesérültem sajna.Cserénk nemigen volt. Besegített Pistukó és Stota, de nekik is voltak meccseik, így is nagy segítség volt tőlük. A fiúk elfáradtak a végére, és nem jött össze végül semmi.
Milyen furcsaságokra gondolsz?
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #18354 üzenetére
Olaf?
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18305 üzenetére
Tudom, ez olyan "nesze semmi fogd meg jól" válasz, de a taktikát nem a felállásod határozza meg. Mindig az aktuális ellenfél várható értékelése és a Te csapatod lehetséges értékelései, játékosaid képességei határozzák meg.
Pl. ha nagyon erős középső védelme van, de széleken át tudsz menni, akkor érdemes széleken támadást alkalmazni, de arra figyelni kell, hogy ettől lecsökken a középső védelmi értékelésed. Abban az esetben, ha az ellenfélnek relatív erős a középső támadása, és kb. azonos kp-ra számítasz, akkor veszélyes lehet, mert oda-vissza pofozhatjátok egymást és az dönt, hogy a motor kinek ad több helyzetet arra a támadó szélére, ahol nagy eséllyel gólt szerez. Tehát vannak esetek, amikor megéri inkább taktika nélkül kiállni, hogy nagyobb esélyed legyen az ellenfél támadásait elhárítani.
-
Patrick
addikt
válasz
Szerintem a széleken támadás, vagy az általad említett kreatív, avagy távoli lövések. Vagy marad az alap.
-
DopeBob
addikt
válasz
Attól függ. Megnéztem az utolsó pár meccsedet, nagyon hasonló támadásértékelések vannak középen és a két szélen is tehát ez miatt szerintem kár. Ha mondjuk az aktuális ellenfeled középső vagy szélső védelme sokkal gyengébb, akkor esetleg mehet a középen/széleken támadás, hozzá igazított felállással (pl két belső kp szélre, ilyesmi)
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18211 üzenetére
Na, megnéztem idehaza:
Győzelem/döntetlen/vereség 25.41 17.68 56.91
56.91% esélyem volt a győzelemre. Erre nem csak hogy x, vagy 1 gólos vereség, hanem...
A meccs nagy részében, kis mértékben birtokoltam, a vége felé talán egál volt, illetve a legvégén a hazai csapaté volt egy kicsit. Egyetlen gólom szabadrúgásból született.
Ami a poén, egyetlen kiírt helyzetem sem volt
Pedig igencsak "odab@szós" szélső támadásokat csináltam...
Gyakorlunk a srácokkal. Képzeld, van az ifiligámban egy csapat, amelyik igen brutál védelemmel rendelkezik. Na, valahogy azt kéne átütni. Nm tudom ismered-e a menedzsert...
...valamilyen Patrick -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18196 üzenetére
Keresd a "Máktermelőket" => megtalálod r0by-t
Azt hiszem ifiknél csak bajnokságra lehet keresni. Javaslom, egymás felnőtt csapatára vagy felhasználó nevére keressetek rá.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #18194 üzenetére
Akárhogy próbállak keresi nem dob ki HT
Lehet inkább neked kellene kihívnod -
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #18189 üzenetére
Nem csak Te vagy így ezzel sajnos.. ez van
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #18184 üzenetére
És milyen kpd van? Az ellenfeleidet lebirtokolod?
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18177 üzenetére
HO segítségével azt tudod megnézni, hogy melyik taktika, felállás illetve keret vonuljon pályára a köv. meccseden a hozott értékelésektől függően.
A simulátorát sosem használom, mert ott pl. az ellenfeled játékosainak utolsó edzés óta történő képesség és/vagy forma-erőnlét változásaival nem számol.
Azt sem nézi, hogy ha törekedsz spec-optimalizációra illetve specesek szembeállítására (pl. gyors védővel levédekezni az ellen gyors csatárának SE-jét).Csak azt látod, hogy a variálásodnak köszönhetően miként változik itt-ott az értékelésed, illetve az ellenféltől várt értékelések függvényében megpróbálod a lehető legmagasabb esély%-ot kialakítani.
Aztán jön a meccs és ott eldől minden:
- elszúrtál-e valamit,
- ellenfeled meglepett-e valami új felállással-taktikával,
- Olafot érdekli-e, hogy 60-70% esélyed volt a győzelemre,
- stb...Az a baj evvel, hogy ha valaki "sz@póágra" kerül, az általában nem egy meccses széria (kérdezd meg Patrickot
), és ezek az eredmények erősen befolyásolják a szurkolói hangulatot, ezáltal a hazai meccsek nézőszámát, ergo a kétheti mérlegedet veri taccsra.
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #18179 üzenetére
Vagy kp edzés vagy szopás.. Én már eladtam pár védőmet, most elmegy majd két kapusom, 3 védőt megtartok, és jön is a kp edzés, még most váltok, hátha nem esek ki egyenes ágon a VI-ból megint..
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18179 üzenetére
A hatstats.com szerint tegnap 6-1-re kellett volna nyernem. Olaf szemenköpött, tulajdonképpen örülhetek, hogy a 4-4-gyel itthon tartottam 1 pontot
Egyedüli gyenge pontom (most) az erőnlétből fakadó meccs végi értékelés. Meccs elején több, mint 60%-os birtoklásra nem kaptam annyi kiírt helyzetet, mint nagy esetben elvárható lett volna. Illetve ellenfelem is kapott, emiatt nem tudtam elhúzni annyival, amire beterveztem egy visszaállást, ahol védelmet és kp-t erősítettem volna, gondolván ügye arra, hogy a srácaim a meccs vége felé "elfogynak".
Két visszaállást terveztem, egyik 3-5-2-re, másikat 4-5-1-re.
A 3-5-2-est több, mint 2 gólos előnyre, bármikorra állítottam.
A 4-5-1-est a 65. perc után bármikorra, sima előnynél. Még szerencse, hogy legalább ez megvalósult, de igazán az első beállításnál jött volna az érdemi rész. Ott a szélsőhátvédeim védekezőbe álltak volna, bejött volna egy védő középre, plusz a két szélsőm befele irányítódott volna (kp-t erősítvén).Most nem tudom megnézni a meccsed, de sajna ilyenek előfordulhatnak
Én is "sz@pok" most. Tulajdonképpen nekem mind1 az eredmény, de a kocshog szurkolóim azt hiszik, még mindig az a csapat vagyunk, aki anno odavert V-öd osztályban
Oké, nyilván rengeteg meccsen esélytelenebb voltam, ki is kaptam. De legalább azokta tudnám behúzni, ahol én vagyok az esélyesebb...
Nem tudom, mikor lesz ismét teltházas meccsem
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #18177 üzenetére
Hát igen, akár mennyire is jó a HO, azért... van benne valami, amit mondasz, mert Olafot nem lehet kiszámítani...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18151 üzenetére
most viszont már égnek a srácok 3-1-re idegenben.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18146 üzenetére
Amúgy elgondolkodhatsz a HO-n. Nem egy nagy dolog. Csak feltelepíted és kész. Utána minden edzés után adsz neki egy frissítést és kész.
Felállásokat tudsz nézegetni vele. Illetve ilyen esetben tudsz kreálni egy bármilyen képességű játékost, és megnézheted, hogy a felállásoknál a többi srácoddal milyen értékelést eredményez.
Így pl. le tudod szűkíteni a kört játékos vásárlásnál.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18144 üzenetére
Akkor nem nagyon tudok segíteni. Ha nem kerül sokba a kapus, vedd meg és nézd meg, mit tud. De nem tudom, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18142 üzenetére
Van HO-d?
Hidd el nem nagy kunszt, ezt az is bizonyítja, hogy még én is meg tudom csinálni
Segítek, ha gondolod.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #18140 üzenetére
Attól függ, mit szeretnél.
Javaslom, "kreálj" HO-ban egy remek védésű kapust, és nézd meg, hozza-e azt az értékelés változást, amire gondoltál.
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #18010 üzenetére
Hát az angol Ligukapa döntőt valami 4. osztályos csapat játsza, miután kiverte az Arsenalt meg az Aston Villát, szóval
[link]
Szerintem többnek kell lennie ennek a játéknak annál, hogy x>y --> x nyer viszlát. Ha így lenne, meg a valóságban is így lenne, tippmixből élnék
Idegeskedni meg egy játék miatt kár
-
DopeBob
addikt
válasz
Napfénysüti #18008 üzenetére
Lehet, hgoy MOTS-ol Te meg PIC-eltél, nem? Én nem szólok mert előző idényben 2 erősebb csapatot is kivertem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18001 üzenetére
Haha kiestem, szánalmas. Asszem hagynom kéne ezt is a fenébe úgy sincs semmi realitás benne...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17987 üzenetére
Igen, levélben kapsz egy értesítést, valami ehhez hasonlót:
Privát liga meghívás
Feladó: Hattrick
Meghívást kaptál a következő privát ligába: xyLátogass el a Privát ligák oldalra, hogy elfogadd a meghívást.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17916 üzenetére
Így volt a hírekben:
"- Kizárólag azok a csapatok válthatnak csoportot, akik az országuk bajnoki rendszerének alsó két osztályában szerepelnek."
Tehát szó sem volt VII. ill VIII-as csoportról.
Van csere VI-ban is, már többen cseréltek. Tehát nálunk a VI-VII. osztály a két legalacsonyabb.
Asszem 2. szezon, hogy nálunk a VIII. már nem jön számításba. Előző szezonban is egy ajándékkörrel kevesebb volt a kupában.
Zs
-
Kufár81
tag
válasz
Napfénysüti #17918 üzenetére
Itt minden le van írva róla.
Más mint egy sima liga, hétfőnként van, nincsenek sérülések, a kapott lapok csak Privát Ligára vonatkoznak, nincs formaromlás, edzés sem kapsz, önbizalom és csapatszellem sem változik.
Nem kell ehhez HT ásznak lenni.
Viszont támogatói kredit kell. Nem muszáj támogatónak lenni az induláshoz! De kredit kell az csatlakozáshoz.A Ligát majd én létrehozom.
Ha érdekel benneteket. -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #17914 üzenetére
Lehet cserélni VI-ban is, tegnap mikor néztem, akkor biztosan.
Most ez lehet, hogy kivételes lehetőség ám. -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17882 üzenetére
Evvel azért vigyázz. 80-90.000 TSI-kel is csodákat lehet művelni
Mondjuk az ellenfeled tényleg verhetőNos, én természetesen botcsapatot fogtam ki. Nehogymá' ne legyek mákos így az elején
Én nagyon várom már a szerdát, mert szükségem lenne egy rohadt nagy alázásra, hogy a szurkolóim helyre rázódjanak. A héten összesen 16-an (2x8) távoztak a "dühödt" hangulat miatt.
Az a baj, hogy ez nem áll vissza közép értékre, csak elindul afelé...
Ráadásul el vannak tévedve:
Célkitűzés a szezonban: Nyerni kell ebben a szezonban (6)
Az anyjuk pics@jat
Jaaaaa, fiúk, úgy látom, lehet cserélni VI-ban is. Ma hajnaltól holnap éjfélig.
Zs
-
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #17880 üzenetére
Én megnéztem már.Tavaly júniusban kezdett és harmad olyan erős a csapata mint nekem.
-
Buffalo13
tag
válasz
Napfénysüti #17878 üzenetére
Nekem könnyű ellenfelem lesz, simán tovább megyek PIC-vel is
-
ftc
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17817 üzenetére
Minden Eur számít azaz kiadás csak... eladtam egyet kaptam érte 30 000eur-t kb 1,5 hetemet fedezte na de a többi kiadás ifire? semmi ha szeononkent van 1 db ok akkor sokat mondtam
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17794 üzenetére
???
???
Ééééén?
Már miért lennék az?
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17781 üzenetére
Ja-ja, sikerült elcsípni
Már régóta szervezkednek a fiúk, és meg volt beszélve, hogy amint meglátja valaki, azonnal nevezi a csapatot.
Mákunk volt.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17645 üzenetére
Szerintem jó, ha magyart keresel. Én is megpróbálok idővel szinte mindenhol magyart alkalmazni.
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #17645 üzenetére
Ki lehet fogni, nem para és 280-300 körül vettem a sajátjaimat, de az igazság az, hogy tényleg drágák, viszont előre kell gondolkozni, hogy a fizuból visszahozza a különbözetet, főleg mivel gondolom hosszú távra tervez mindenki egy egy jobb játékossal.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #17625 üzenetére
Lesz ez még így se.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti #17623 üzenetére
Ragyogóért 250-300-at. 359975896
WC-ért 500-at. 346386241Elvileg még 2-2 edzést kap mindkettőjük. Valószínűleg szintet is lépnek. A kezdő ár az marad ennyi.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17322 üzenetére
Nekem is jó kis csapatom volt, mert először sok védőt, majd kapust, majd kp-t edzettem, így a "sallang" srácaim acélosodtak mindenhol. De mióta kiöregedett pár védő, majd a kapus is, és felhoztam 2 remek és 1 jó kp-t, azóta pöcse van a menyasszonynak
Nemsokára, ha nem lesz jobb suhancom, akkor kimaxolok egy megfelelő védekezésű, középszerű jsz-es Jól fejelő suhancot.
Persze ha bejönne a tripla remek, akkor dobnám a fenébe
Zs
-
dfdfdf
őstag
válasz
Napfénysüti #17196 üzenetére
nem csak te
4:0ra kapok ki eddig remélem egy becsületgólt találok 7es az átlagom kalkulátor szerint szélen és 3 középső védővel játszik az ellenfelem valószínűleg -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17072 üzenetére
Akkor elmesélem, mi történt 2 héttel ezelőtt.
A csapatomon sárga megkülönböztető volt. Szélen letámadott az ellen, 2 ember elől kellett fedeznem a labdát, de vissza kellett fordulnom a kapum felé. Olyan nyomás alatt voltam, hogy a velem szemben jövő saját csapattársamat (aki a segítségemre jött) is kicseleztem. Ettől Ő valahogy elesett, én meg rátapostam a lábára
Szal ön- és közveszélyes vagyok sokszor, mindezt akaratomon kívül
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17070 üzenetére
Remélem jövőre valamelyik kupán összefutunk majd.
Háááát, az összefutást ne erőltessük, mert testi "adottságaim" rossz végeredményt is szülhetnek
De igen, jó lenne majd találkozni 1-2 kupán
A hülye munkarendem miatt nem tudom, el tudok-e szabadulni, illetve a kevés csapatos, vagy meghívásos kupákra nem tudom, tud-e nevezni a SörreFröccs csapat.
Zsiga, a csapat kapitány úgy is azt mondja, engem non-stop játszani fog, mert mindig beszólok neki a topikunkban, illetve a HT-n az SF-kupában mindig ellene tippelek
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #17067 üzenetére
Nektek meg hatalmas gratula
Elég kemény hétvégém volt, így még nem olvastam az ide vonatkozó topicot, de nagyjából sejtem, mennyire nagy szó ez.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16965 üzenetére
Sajna nem
Reggel 6-tól este 6-ig melózom -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #16910 üzenetére
Szerintem én is
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti #16655 üzenetére
Ez jól hangzik
Király dolog lehet amikor egy 7ed osztályos csapat elveri a másodosztályost
Zsolli
Sok sikert a mai edzésekhez!
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16655 üzenetére
Ja, van aki csak szeret focizni, mint pl. én is
Én még csak Szegeden voltam, de nagyon tetszett. Valahogy ezüstérmet szereztünk
Bár van 1-2 csapat, akik nagyon komolyan veszik a dolgot, de javarészt mindenki poénosan nyomja.
Én a védelmet erősítettem/gyengítettem a SörreFröccs csapatban. Az elődöntőben az én gólom adta meg a lélektani kegyelem döfést a nem gyenge ellenfelünknek. A tökömről pattant a kapuba. Fájdalmas arccal, és görnyedt testtel (nem tudtam egyenesen menni) hagytam el a pályát
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #16515 üzenetére
Egy kötsög!
-
coolfox76
csendes tag
válasz
Napfénysüti #16515 üzenetére
Ha jól emlékszem a HT egyik fejlesztője (volt). Bővebben: [link]
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16491 üzenetére
A druszám meg olyan, mint anno én. Itt "rinyál", hogy így rohadt HT, úgy rohadt HT...
...oszt simán aláz 0-5-re -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16475 üzenetére
Szerintem én sem húzom ki. Még reménykedek egy Jól fejelő SE-ben, de nem biztos, hogy bejön. Na, de a remény hal meg utoljára.
Max. megyek barátságos meccsekre, ott már nem kell izgulni az eredmény miatt
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16355 üzenetére
Ez sok mindentől függ. Mit edzel, mennyi pénzed van, milyen ifijeid vannak stb...
Én akkor szándékozom fiatal titáni kapust venni, ha legalább 2-t tudok venni, és a csapattal át tudok állni védekezés edzésre, hogy felváltva a kapusokat is tudjam trenírozni. Aztán lehet, hogy még pontrúgás is mehetne nekik, de ennyire előre még nem gondoltam át.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16334 üzenetére
Háááát...
Elméletileg az SF (SörreFröccs) ott lesz. Tegnap még azt mondtam nekik, hogy utánanézek, szabaddá tudom-e tenni magam.
Tegnapi naptól folyamatos műszakban dolgozom (kb. 5-6 hónapig), ezért érdekesen alakulnak a szabadnapjaim. Nov. 3-án délutános leszek, és gondoltam megbeszélem a többiekkel az esetleges cserét-helyettesítést.
Ma hajnalban, amikor váltottam egy kollégámat, kiderült, hogy biztosan nem tudok menni
Ügye 4 műszak van, ebből 3 dolgozik, egy szabadnapos (mindenféle eltolásokkal). Nos az egyik kollégám aki szabadnapos, a lánya szalagavatóján lesz és utána elutaznak valahova. Egy másik kolléga szintén elutazik valahová, 1 hét szabit vett ki.
Tehát nem elég, hogy nem tudom elcserélni, vagy szabit kivenni, hanem még helyettesítenem is kell
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16018 üzenetére
Na, majd kiskubizom, ráérek-e akkor
Műszakvezető vagyok. Bár többféleképpen is szokták még hívni ezt, pl.:
- kocshog,
- nemigazi (=mű) vezetőstb...
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16016 üzenetére
Szerintem a SörrFröccs jelen lesz ott is. Az én jelenlétem még nem biztos, ez ügye függ a találkozó időpontjától, és az én beosztásomtól-elfoglaltságaimtól.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #16014 üzenetére
Gratu
Talán Győrbe megyünk majd, bár még nem tudom, jó lesz-e az időpont. A Püspökladányi meghívásos, és bár szó volt róla, minket még sem hívtak.
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16013 üzenetére
Viszont most hogy belegondolok akkor elkezdem beépíteni a fiatal tehetségeket a nagycsapatba. Ott meg így pár játékost eladhatok. Szóval most kezdődik egy új folyamat.
Ja nem is meséltem: megvolt a szombathelyi torna. Az alsóházat megint megnyertük.
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #16011 üzenetére
Ahogy nézem, pont a meccs napján lesz 19 éves, szóval szerintem ezért nem tudod már beállítani a csapatba.
Ő már csak a felnőtt csapatba fog tudni játszani, ha felviszed -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #16009 üzenetére
19 éves koráig elvileg.
Nem lehet, hogy a következő meccsre amire állítanád, addigra már betölti a 19 évet? -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15884 üzenetére
Nem tudom
40-50 milliárd tuti elég
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15857 üzenetére
Vicceskedtem csöppet
Nem tudok menni sajna, nagyon be van táblázva a szeptemberem
Nektek kéz- és lábtörést
Tegnap mi is nagy derbit nyomtunk nagypályán - füvön. Na jó, kézilabda kapukat vittünk fel, és kb. csak a pálya 1/4-ét használtuk. Én nem voltam topon, sem fizikálisan, sem mentálisan, ezért mondtam a srácoknak, hogy előre megyek. Amolyan álló-centernek
Lőttem 1-2 gólt, adtam gólpasszt is, de rengeteget kihagytam
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15629 üzenetére
Jövőre nagyon sokára lesz sajnos. Na de ahogy nézem muszáj lesz kivárni az időt. Akkor kivárjuk, ebben az életben nyélbe kell ütni.
Legfeljebb remegő kezű gombfoci lesz belőle, de sör és lecsó mellett, szóval megéri -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15629 üzenetére
Az jó. Amíg Ti játszotok, én végre pihizhetek a kispadon
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15624 üzenetére
Püspökladány egész jó.
Oda-vissza 360 km. Az mondjuk 20 liter benzin, az okés részemről, Szegedről.
Lehet tudni, hogy kb. mikor lesz ez?
Na de, az lenne az igazi ha PH-s keretek között zajlana, szóval mindenkinek hanyagolnia kellene a mostani csapatát.
Nekem most nincs, szóval én könnyű helyzetben vagyok -
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15622 üzenetére
Söréd SE valahonnan ismerős
Nyilván volt már szó ezen a fórumon a csapatról. De ha tévedek, akkor mintha az rémlene, hogy a 2012/2013-as bajnokságot megnyerte
A sör-lecsó kombóért simán megéri focizniNa de most már egyre jobban késztetést érzek egy PH-s focira. Nem árulok egy nagy titkot, de zsollival szerintem már ketten jelentkezők vagyunk erre (igaz, drusza?
). Szombathely nekem mondjuk nem jön be, mert rohadt messze van..
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti #15619 üzenetére
Lehet, hogy már írtad, így átsiklottam feletette, bocsi. Melyik csapatban is játszol?
Lecsó az az egyik legjobb magyar kaja, pláne, hogyha bográcsban lett főzve, és előtte söröztél -
M3oH
addikt
válasz
Napfénysüti #15598 üzenetére
Ellenem jatszol?
0-4 vezetek idegenben. Talan megvan ez a mecss is
-
koxos:8]
senior tag
válasz
Napfénysüti #15598 üzenetére
Én vezetek 5-0-ra.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15550 üzenetére
Óóóóó, nem vagyok én olyan veszélyes
Próbáltam szabálytalankodás nélkül játszani, javarészt sikerült is, és ami volt, az sem nagy ill. szándékos volt.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15546 üzenetére
Ja-ja, de nagyon torzít a felvétel, kizárt, hogy ennyire köpcös legyek
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15537 üzenetére
A kapusunk nagyot alkotott, meg is választották a torna kapusának.
A csoportkörös meccseken 2 db 7-est is fogott. Az egyiket azért kaptuk, mert egy szögletnél ráfejelték az egyik srácunk kezére a labdát (háttal volt az illetőnek). A másik büntetőnél egy kicsit fel lett rúgva az ellenfél csatára, de az sem szándékos és durva volt, de az jogos 7-es volt.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15535 üzenetére
Köszi
A fórumon van már pár link. Rólunk nem sok készült, majd talán ha tagnes is felteszi a képeit.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15489 üzenetére
Oké, de ööö várj...
...a csapatod első szabadrúgását Te már csak a hordágyról láthatodNa, viccet félretéve, barátságos találkozó lesz
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15487 üzenetére
Oké, és ha még sikerül is lejutnom...
...tudod a "dolgod"Zsolli bácsi még ha meg is botlik a labdába, annak is gólnak kell lennie
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15485 üzenetére
SörreFröccs FC-ben
Azt mondták, a csapatnevem "feljogosít" a tagságra
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15483 üzenetére
Éljem túl a szegedit, aztán megnézem az időpontot
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti #15480 üzenetére
Melózom, most nem tudom megnézni
Este 10-ig vagyok, holnap meg megyek Szegedre focizniMondjuk én nem látom a képességeiket, így nem tudom, mit is nézzek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged