Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Olaf nem szeret már

Mai privát ligás meccsem...
Mondanom sem kell, eggyel több Jól fejelőt tettem pályára, birtokoltam is... -
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Keresd a "Máktermelőket" => megtalálod r0by-t

Azt hiszem ifiknél csak bajnokságra lehet keresni. Javaslom, egymás felnőtt csapatára vagy felhasználó nevére keressetek rá.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Akárhogy próbállak keresi nem dob ki HT

Lehet inkább neked kellene kihívnod
-
r0by
addikt
Valaki egy ifi barátságos?
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem csak Te vagy így ezzel sajnos.. ez van
-
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És milyen kpd van? Az ellenfeleidet lebirtokolod?
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
HO segítségével azt tudod megnézni, hogy melyik taktika, felállás illetve keret vonuljon pályára a köv. meccseden a hozott értékelésektől függően.
A simulátorát sosem használom, mert ott pl. az ellenfeled játékosainak utolsó edzés óta történő képesség és/vagy forma-erőnlét változásaival nem számol.
Azt sem nézi, hogy ha törekedsz spec-optimalizációra illetve specesek szembeállítására (pl. gyors védővel levédekezni az ellen gyors csatárának SE-jét).Csak azt látod, hogy a variálásodnak köszönhetően miként változik itt-ott az értékelésed, illetve az ellenféltől várt értékelések függvényében megpróbálod a lehető legmagasabb esély%-ot kialakítani.
Aztán jön a meccs és ott eldől minden:
- elszúrtál-e valamit,
- ellenfeled meglepett-e valami új felállással-taktikával,
- Olafot érdekli-e, hogy 60-70% esélyed volt a győzelemre,
- stb...
Az a baj evvel, hogy ha valaki "sz@póágra" kerül, az általában nem egy meccses széria (kérdezd meg Patrickot
), és ezek az eredmények erősen befolyásolják a szurkolói hangulatot, ezáltal a hazai meccsek nézőszámát, ergo a kétheti mérlegedet veri taccsra. -
Speedhs
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Vagy kp edzés vagy szopás.. Én már eladtam pár védőmet, most elmegy majd két kapusom, 3 védőt megtartok, és jön is a kp edzés, még most váltok, hátha nem esek ki egyenes ágon a VI-ból megint..
-
ftc
nagyúr
Nyertem 1-0-ra...
nem gondoltam volna
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A hatstats.com szerint tegnap 6-1-re kellett volna nyernem. Olaf szemenköpött, tulajdonképpen örülhetek, hogy a 4-4-gyel itthon tartottam 1 pontot

Egyedüli gyenge pontom (most) az erőnlétből fakadó meccs végi értékelés. Meccs elején több, mint 60%-os birtoklásra nem kaptam annyi kiírt helyzetet, mint nagy esetben elvárható lett volna. Illetve ellenfelem is kapott, emiatt nem tudtam elhúzni annyival, amire beterveztem egy visszaállást, ahol védelmet és kp-t erősítettem volna, gondolván ügye arra, hogy a srácaim a meccs vége felé "elfogynak".
Két visszaállást terveztem, egyik 3-5-2-re, másikat 4-5-1-re.
A 3-5-2-est több, mint 2 gólos előnyre, bármikorra állítottam.
A 4-5-1-est a 65. perc után bármikorra, sima előnynél. Még szerencse, hogy legalább ez megvalósult, de igazán az első beállításnál jött volna az érdemi rész. Ott a szélsőhátvédeim védekezőbe álltak volna, bejött volna egy védő középre, plusz a két szélsőm befele irányítódott volna (kp-t erősítvén).Most nem tudom megnézni a meccsed, de sajna ilyenek előfordulhatnak

Én is "sz@pok" most. Tulajdonképpen nekem mind1 az eredmény, de a kocshog szurkolóim azt hiszik, még mindig az a csapat vagyunk, aki anno odavert V-öd osztályban

Oké, nyilván rengeteg meccsen esélytelenebb voltam, ki is kaptam. De legalább azokta tudnám behúzni, ahol én vagyok az esélyesebb...
Nem tudom, mikor lesz ismét teltházas meccsem

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
Kezdem kicsit unni hogy egy nálam sokkal gyengébb csapat röhögve elver úgy hogy felkészítem a csapatomat és a legjobb kezdővel játszok. Mostantól akkor nyugodtan tehetek erre mert lehet hogy az épp felhozott ifistákkal meg én vernék tönkre valami 10* erősebbet?

Azon agyalok lehet mostantól tényleg a 400 TSI-s embereimet kellene játszatni hátha kiesek. Még az is jobb lenne.
-
Patrick
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát igen, akár mennyire is jó a HO, azért... van benne valami, amit mondasz, mert Olafot nem lehet kiszámítani...
-
Napfénysüti
nagyúr
Hahaha kikaptam úgy hogy minden mutatóban jobb voltam ellenfelemnél.

Na ezért nem HO-zok, fölösleges...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli
üzenetére
Sok a meló mostanság, így ilyen stand by üzemmódban leledzem.

Középen támadt, ez volt a szerencsém, mondjuk érdekes, hgy mindegy milyen védőt veszek 3 hét alatt kiállíttatja magát. Vagy 2 sárgával, vagy egyből pirossal, de 10ből 8x nem tudok felállni a 3 védőmmel, mert 1 mindig pihenőn van...

-
plus44
veterán
A mai mérkőzésemen 4 doog történt: piros nekem, sérülés neki, kezdő és végső sípszó. Pontot loptam idegenben, ennyi elég volt, de nem izgultam halálra a meccsemet...

-
zsolli
addikt
A mai meccsemhez nem sok mindent tudok hozzáfűzni (illetve csak sípolást lehetne hallani...).
Szerencsés vagyok, hogy otthon tartottam 1 pontot, hogy nem volt sérülésem és sárga-piros lapom.
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13
üzenetére
A www-s részt majd cseréld ki a megfelelőre.
http://www92.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=414276520,414302396,414297748,414311188,414311190,414176785,414301222,414292707,414285987&actionType=addMatch&SourceSystem=HattrickHajrá mindenkinek mára

-
ftc
nagyúr
Vazz
Védés:
2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék)
Védekezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés:
4/8-1/4 ismeretlen (maximum gyenge)
Szélsőjáték:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Átadás:
5/8 középszerű (maximum középszerű)
Gólszerzés:
7/86/7 megfelelő (maximum jó)csk gsz-re nyomattam a sracot...
-
r0by
addikt
1.Van egy jelöltünk a számodra. Balázs Balogh a neve, és 17 éves.
Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy pocsék Védekezés képességű játékosod. Jelenleg szerintem Védés képessége nagyjából középszerű szinten van. Ez a játékos csapnivaló szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség!2.Van egy jelöltünk a számodra. Balázs Rácz a neve, és 17 éves.
További edzés nélkül Játékszervezés képessége katasztrofális szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy pocsék szintű Védés képességet is elérhet.3.Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve János Balogh, és 16 éves.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Gólszerzés képességét, rövid időn belül megfelelő szintre is léphet!16 éves 95 napos.
Ma sem csalódtam.. -
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
http://www91.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=373565903
valakinek esetleg?

-
DopeBob
addikt

basszus nagyon benéztem egy licitet azt hittem 14e de 140 volt

így nem lesz pénzem középpályásra se

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
most viszont már égnek a srácok 3-1-re idegenben.

-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
most nézem ifi meccsem után a srácokat, hát volt meglepődés 
Zsigmond Farkas (135705026)
15 éves és 68 napos,Specialitása: Gyors
Védekezés:
6/85/6 középszerű (5) (maximum megfelelő (6))
Szélsőjáték: jó (7) (maximum jó (7))Donát Mednyánszky (131512333)
16 éves és 79 napos, következő születésnap: 2013-03-12
"Zsírfeka""
A játékost 33 nap múlvaVédekezés:
8/8 remek (8) (maximum remek (8))
Játékszervezés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló (3))
Szélsőjáték:
7/87/7 jó (7) (maximum jó (7))
Átadás:
5/84/5 gyenge (4) (maximum középszerű (5))
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló (3))Váá, remélem jó sok pénzt fog érni a srác, van fórum, ahova be lehet ajánlani öt?
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Zsolt Molnár [playerid=373588414]
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-05-26Nemzetiség: Hungary
Formája megfelelő (6), erőnléte középszerű (5).
Bajkeverő alak, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális (1), és megfelelő (6) vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális (1).Tulajdonos: Sörhas (2013-02-07 óta (3/51), 0n)
TSI: 2 540
Fizetés: 94 eFt/hét 1 504 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 409/Lehetőség: 2045Játékszervezés: jó (7)
Átadás: jó (7)
Gólszerzés: középszerű (5)
Védekezés: gyenge (4)
Szélsőjáték: csapnivaló (3)
Pontrúgás: csapnivaló (3)
Védés: pocsék (2)Remek edzőhöz szánták, rengeteg potenciál van benne. Nálam nem fog úgy fejlődni sajna rövidtávon, de hosszútávra tervezek vele, elvégre a név kötelez

Engem is így hívnak
-
Napfénysüti
nagyúr
Az szép, ifi meccsemen 4. percben már 1-1.

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Amúgy elgondolkodhatsz a HO-n. Nem egy nagy dolog. Csak feltelepíted és kész. Utána minden edzés után adsz neki egy frissítést és kész.
Felállásokat tudsz nézegetni vele. Illetve ilyen esetben tudsz kreálni egy bármilyen képességű játékost, és megnézheted, hogy a felállásoknál a többi srácoddal milyen értékelést eredményez.
Így pl. le tudod szűkíteni a kört játékos vásárlásnál.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Akkor nem nagyon tudok segíteni. Ha nem kerül sokba a kapus, vedd meg és nézd meg, mit tud. De nem tudom, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Van HO-d?
Hidd el nem nagy kunszt, ezt az is bizonyítja, hogy még én is meg tudom csinálni

Segítek, ha gondolod.
-
zsolli
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Attól függ, mit szeretnél.
Javaslom, "kreálj" HO-ban egy remek védésű kapust, és nézd meg, hozza-e azt az értékelés változást, amire gondoltál.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintetek megérné a megfelelő védésű kapusom helyett remek védésűt igazolni?
-
DopeBob
addikt
Királyság van, 3 szintlépés védekezésből
az egyik most lett természetfeletti. Árbecslés már 400M-t mond rá 
-
plus44
veterán
szart nem ér egyik edzés sem, a kp-n kívül. Csak évekig vagy ugyanott, közben meg mindenki lelép téged... Amint vége ennek a hülye u20-as edzésnek, mindent eladok, a pénzből veszek 10 minőségi ifit kp posztokra, vagy 5öt de azok specesek és mellékskillesek, és áttérek kp edzésre. Ennyire egy elcseszett játékot én még nem láttam. Megyek inkább Fekete Özvegyezni...

-
r0by
addikt
Ha lesz időtök, akkor majd nézzétek meg a következő kupaellenfelem.
Védekezése nagyon kemény, támadása is jó, viszont kp-ja abszolút nincs. Mindig ellentámadást nyom, és 90%-ban ő nyer.
Szóval ha van valakinek taktikára ötlete, akkor az ne tartsa magában! -
DopeBob
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Milyet, muti!
Nem vagyok otthon, nem is néztem, elég zűrös hetem van, csak az eredményt lestem meg 
(
ez még nem is a legerősebb felállás és MOTS se volt
)Mondjuk a bajnokság meg 2 meccs 2 bukó és kinéz a 3. is. Nem merek kockáztatni, kell a pénz a kupából nagyon, feljutni nem akarok, úgyhogy jó ez így

-
Patrick
addikt
Nyertem 3-1-re, jee.
Kövi meccs nehezebb lesz, mert 650k tsi-s a csávó, de megpróbálom, hátha. Két hazai pályás kupameccs az jó kis bevétel. 
-
r0by
addikt
Szurkolók érdekes viselkednek itt a VI.-ban most.
Sorozatban 4 győzelmem van (szerdáig..). Mérgesről indultunk a visszaesés miatt, és a 4 győzelem hatására így alakultak: elégedett, mámoros, mámoros,mámoros.
A szponzorok is csak mámoroson vannak. -
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Hagyjuk inkább, aludtam rá egyet, lenyugodtam

Nem jelentkeztek moderátornak?
A Hattrick magyarországi segítői pályázatot hirdetnek moderátori pozícióra.Elvárások:
- Betöltött 18. életév
- min. 2 éve regisztrált a játékban
- büntetlen előélet a hattrick fórumain
- Több csapattal sosem rendelkezett egy időben a hattrickban
- alapszintű angol nyelvtudás
- Napi 1-2 óra szabadidőJelentkezni kizárólag staff üzenetben (Súgó -> Kapcsolattartás) lehet a moderátoroknak címezve egy bemutatkozó levéllel magyarul 2013. Február 13.-án éjfélig.
-
Napfénysüti
nagyúr
Döntetlen lett a mai eddig 6-ból 4 pontot szereztem ami nem is rossz kezdés.
-
zsolli
addikt
Keressetek a játékosaimra mezszám szűrővel.
Az első 3 kp-m bent van az U20-ban

Igaz, csak holnap estig, amolyan fotózás erejéig, na de hát egyelőre ez is szuper

-
Athleti
csendes tag
Eddig a szezonban 2meccs 2 győzelem az egyik legnagyobb rivális ellen idegenben majd ma otthon a hozzánk leesőtől! A mai elég érdekes volt mert nagyon sima lett, MOTS-olni akartam, de végül nem tettem gondolva arra, hogy a következő meccs lesz a 3. rangadó egymás után amit hozni kell. A sorsolás szeszélye folytán utána elvileg 8 meccs amit PIC-elhetek majd megint 3 rangadó!
-
DopeBob
addikt
Fene siman kikaptam. Nem lesz ennek jo vege :-D
-
Speedhs
őstag
Bazzeg! Megőszülök, milyen jó ifi meccsem van most: 71685388
A csoportelső ellen jövünk fel
5-4 ide jelenleg. -
Speedhs
őstag
Gratulálok mindenkinek, akinek összejött a mai meccs! A többieknek meg fel a fejjel.

-
zsolli
addikt
Győri-Chelsea ETO 0-3-ról feljött 3-3-ra

Hajráááááá

-
Patrick
addikt
Vezetek jeee.
1-3 ide. 
-
r0by
addikt
Hajrá mindenkinek mára!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ellenben a név kötelez, tudjuk, hogy nálad nem lesz rossz kezekben.

Kövi meccs nehezebb lesz, mert 650k tsi-s a csávó, de megpróbálom, hátha. Két hazai pályás kupameccs az jó kis bevétel.