-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
corres78 #61218 üzenetére
23év 172-3 cm, tegnap mértem akkor 82kg voltam. Nem költök tápkiegre mondhatjuk, hogy szinte semmit, csak edzés előttit edzés napon, meg turmixot edzés után + multi vitamin + c. Meg nagy ritkán veszek fehérjét otthonra de az is olyan, hogy 1 kiló és elfogy kb 1 hó alatt.. (ebben az évben szerintem vettem összesen 3kg-t) Próbálkoztam a diétával de mint a kövér nők elment tőle a kedvem, nyomtam is meg nem is
Mint írtam több befektetéssel biztos lehetne jobb, de főiskola miatt az utóbbi 3 évben nagyon szétesett az egész. Május óta van időm teljesen normálisan edzeni+kajálni akkor amikor akarok + a hátam sem fáj annyira. Kokszolni nem akarnék ilyen formával, simán tudok fejlődni naturalban is max több pénzt meg időt kéne rászánni.
(#61219) Dexar007: utána találtam még 1 durva képet, de az már olyan határokat feszeget, hogy nem is mertem betenni
- éhező gyerekek adományozási plakátjára elférne
-
rwin5
őstag
válasz
corres78 #61216 üzenetére
Hát én azt szoktam mondani, hogy nálam rosszabb genetika nem létezik
17-8 évesen 49kg voltam. Teljesen hobbi szinten tolom, plusz derék-hátfájós is vagyok. Azt szoktam mondani, hogy amennyit belefektetek kb annyi az eredmény, de nekem elég is, szép lassan haladok és kész. [itt most kb]
-
Tamoo
nagyúr
válasz
corres78 #60235 üzenetére
Ez max arra bizonyíték, hogy nagyjából szinten tudom magam tartani itthon is. De ezt is csak azért mert korábban terembe jártam.
Két hét alatt napi 20perccel szarra se jutnék. De örülj neki ha te így működsz, én sajnos nagyon nem. Volt már időm kitapasztalni. Volt amikor heti 8 óra aerobot/kardiót toltam és akkor se voltam szálkásabb, csak kevesebb volt az izom.
Te inkább ne adj tanácsot senkinek, mert ufó vagy.Menzakajával, izzasztósátorral, meg 20 perces edzésekkel..... emberek 80% nem sokra jutna.
Aki meg teheti járjon terembe, nagyon sokat számít.
Itthon jelenlegi cuccal izomcsoportok nagy részét nem tudom normálisan leedzeni. -
-
FIREBLADE78
addikt
-
Tamoo
nagyúr
válasz
corres78 #59367 üzenetére
70 óra ... van akinek egy élet is kevés
Ez csak azért mehetett ilyen gyorsan mert előtte edzettél és ezt már egyszer elérted. Izomban túl sokat nem fejlődhettél, csak lepucoltad magad.
Nem mondanám, hogy ez az (egyébként szép) eredmény a módszered hatékonyságát tükrözi.
Átlag leutánozza a kajálásod, edzésed, aztán kb. az égvilágon nem jut sehová és értetlenül áll hogy mit csinált szarul. Mindent. -
Ijk
nagyúr
válasz
corres78 #58363 üzenetére
Megosztom veled a nagy titkot. Egy szintig fejlődsz akár van izomlázad, akár nincs, egy szint után meg sehogy sem.
Gondolom te nem bontott edzést csinálsz, hanem rendszeresen terheled az izomrostokat. Amikor minden este fekvőztem régen egy idő után nem volt soha izomlázam. -
-
Dicker
őstag
válasz
corres78 #58300 üzenetére
Lehet úgy is.
Meg így is.
Hogyne érné meg.
Ad azt is meg növeli a szürkeállományt.
Elég, egy hónapig.
Nem olyan, inkább hasonlít "A megmented a hobbigyúrósokat attól az ampullától, amit elhasználsz, így védve őket."Ja, és önmagába sose használják, csak a Kolompár Kátlerék...
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
corres78 #57839 üzenetére
Ez engem max arra motivál, hogy abbahagyjam az egészet a picsába.
(#57974) Ijk: Pfffff pont úgy nézel ki mint egy ekto.
-
mayday00
őstag
válasz
corres78 #57918 üzenetére
nekem húzódzkodásból még 1db sem megy
vállaknak, karokat kell jobban megerősíteni, izmosítani, hogy menjen a gyakorlat? hogyan kezdjek neki ennek a gyakorlatnak ha nem megy még 1db sem?
először csak negatív irányban ereszkedjek le mindig? valaki segít felhúzódzkodni én meg csak ereszkedek lefele?
és idővel fog menni, hogy magamat is fel tudom húzni?
vagy hogyan kezdjem? mi a titka ennek a gyakorlatnak? -
válasz
corres78 #57918 üzenetére
Jó forma. Lehet, át kéne térni a házi kosztra nekem is. Vagy a sajtra.
Mai kajám:
reggel: edzés utáni dupla izó sék,
tízórai: 6 tojásból rántotta, 100 gramm sonkával, egy szelet rozskenyér
ebéd: 200 gramm csirkemell, bulgur, friss répa
uzsonna: fél tojásfehérje rúd, 100 gramm sonka, paprika
vacsora: dupla sék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest