- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
patex1983 #155940 üzenetére
Ezt neked kell tudni.
Én például nem tudnám elképzelni hogy a váll és a hát egy napon legyen, máshogy szoktam meg.De tapasztald ki melyik a jobb, én a vállat raknám előre, de mások meg azt mondják hogy mindig előbb a nagyobb izomcsoport legyen, szerintem meg totál egyénfüggő kinek mi válik be. Nekem a váll a mellnapon van, és nekem az előbbi az első, így például kizárom hogy egyes mellgyakorlatoknál túlzottan besegítsen a váll.
-
brownus
veterán
-
Woodslave
félisten
-
MATEO6600
őstag
válasz
patex1983 #154396 üzenetére
Természetesen. Nem versenydiéátáról van szó. Bármilyen meglepő, de én is ember vagyok, aki időnként megkívánja az ilyen étkeket. Amíg a heti/havi kalória mennyiség ki van balanszolva addig nem aggódok, hogy egy nap valamennyivel túlléptem az adagot. Csak az lett volna a kérdés hogy mennyivel számoljam túl a keretet. Arról már nem is beszélve hogy honnét tudod a diétám típusát? Mi van ha IIFYM-et követek? Az a gond ha az emberek meghallják a diéta szót, egyből a 0-24 saláta zero cheat kaja kombóra gondolnak, és elfelejtik hogy nem mindenki a Mr. O-ra készül. Ha valakinek nincsenek versenyzési céljai ezzel a sporttal akkor szerintem elég komoly mentális betegségre utal az, ha folyamatosan megvonja magától az élvezeti termékeket.
-
mayday00
őstag
válasz
patex1983 #154254 üzenetére
Pontosan nem tudom, de 30grammnál nem több. Minden nap eszek egy kis zöldséget, ami abba van. A többi kalóriát zsírból fedezem meg mellé fehérje.
Sok fajta hidegen sajtolt olaj, házi vaj, kókuszzsír, kacsazsír, liba, mangalica, sorolhatnám. Húsból minden. lazac, tonhal, sertés, marha. A sót is külön mérem. Ezt külön veszem be. Himalája só. Berakom a számba és elszopogatom. Finom, van íze. Gondolom a magas ásványanyag tartalma miatt. Mindent beviszek ami kell. A hidegen sajtolt olajba meg rengeteg vitamin van. Nem véletlen kerül annyiba. Magnéziumot eszek, citrátot. Avokádó, zsír, kálium miatt. És sorolhatnám.. De ez a 30 gramm ch pont elég. nem hogy gyengülnék, levert, gyenge lennék...Ellenkezőleg...
És azt hozzáteszem, h soha nem vagyok éhes, gyenge, fáradt.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
patex1983 #153774 üzenetére
Voltam abban a helyzetben amikor elvesztettem a családomon kívül mindenemet de szó szerint. Ez történt 2010 körül, most nem terhel bennünket hitel, van házam, van autóm, van munkám. Meg legfontosabb, hogy van a gyönyörű családom, akik hittek bennem bármennyire nehéz volt és leginkább majd bele döglöttem, hogy talpon maradjunk. Úgyhogy csak pozitívan mindenkinek. -
flash-
veterán
válasz
patex1983 #153726 üzenetére
Igen de mondjuk az hogy az ember mentálisan mennyire van egyben, mennyire celtudatos es hogy egyatalan van kituzott cel az nagyon nagy löketet ad, ami megkonnyiti a dokgokat legyen az munka sport avagy barmi.. En ennekbtudom be azt hogy tudom tartani legalábbis eljegyzésigbtudtam, utana nyaralas, stb mar nem de most ujra😀
Meg nalam mondjuk komplett eletmodvaltas tortent es mivel mar van eredmeny ami tovabb motival..
Remelem megmarad..
Azt még nem tudom mivel lehet hosszutavon meg tartani az viszont teny hogy a pozitiv hatasok emlekeztetnek arra hogy erdemes"Az, hogy 1800 kcal mellett hízol. Persze meg lehet ideologizálni mindent,"
Mondjuk a centit nem m3rtem eddig azt fogom inkabb az lemyegeben pontosabb infóval fog majd szolgálni, még az elején vagyok egyebkent es most karácsony úgyhogy lehet mostbegy ideig nem is lesz fogyas😀 -
Zola007
veterán
válasz
patex1983 #153519 üzenetére
pont attól a
# coconut fat
#skimmed milk powder
#emulsifiers (E471, E472a)
#glucose syrup, #sucrose
#anti-caking agent (calcium phosphates)] , #thickener (cellulose gum)
#colour
azok amiktől olyan krémes és finom a szájtek.
De hát tudjuk, hogy a teremben háború, de azért a fehérje íze számít. -
Apollyon
Korrektor
válasz
patex1983 #153519 üzenetére
Mert a scitecesben van bcaaaaa meg minden szar, ami amúgy nem kell de kifizettetik veled. Plusz ott durván rámennek az ízhatásra ahogy látszik is, míg egy stillmassnál kevésbé.
Az összes fehérjéből viszont egy dolog a lényeg: a tejsavófehérje-koncentrátum. Ezután majdnem minden más plusz összetevő csak ballaszt.
-
LanyUs
őstag
-
Jim-X
őstag
válasz
patex1983 #151930 üzenetére
Ha tulsagosan is nagy az elteres, akkor hanyagolni kell a rudas es ketkezes (labas) gyakorlatokat. At kell allni az egykezes sulyzora, vagy valtva csinalni. Termeszetesen mindig a gyengebbik oldal hatarozza meg az ismetlesszamot es a sulyt
Edzestechnikai rovatunkat lattak
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
patex1983 #151368 üzenetére
Te választottad, semmi nem kényszerít rá
Ha a parasztember nem ment kapálni/kaszálni, akkor nem volt termény/takarmány, vagy ennivaló a jószágoknak. Azok éhenhaltak, minekutána ő is éhenhalt.
Ha te nem jársz le a terembe, akkor véget ér az algoritmus és semmi nem történik.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
patex1983 #150881 üzenetére
Konkrétan még én sem tudom, kb fél éve jött elő, hogy minden tejfélétől instant wc lesz. És nem a laktózzal lesz a gondom, mert a laktózmentes dolgokkal úgyszintén ez a helyzet.
Orvoshoz is el kéne menjek mostanában, az lenne a biztos, de addig is mondom akkor ennék olyat, ami nem jön ki fél órán belül.
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz
patex1983 #149747 üzenetére
Velem is ilyesmi szokott lenni bár inkább az hogy napközbe punnyadok és estefele letolok egy edzést amit próbálok mindig az akkori erőlétemnek megfelelően kimaxolni ami után úgy felpörgök hogy alig tudok aztán késöbb elaludni. Meg igen a kajálás azt már kitapasztaltam hogy alvás elött min. fél órával már tényleg semmit nem szabad ennem mert akkor se tudok aludni.
Ami beszokott válni az ha edzés után még asszonnyal letolok egy ágyakrobatikát azután egyből van hogy bealszom
Bár néha még ez is tovább pörget nem pedig lefáraszt
-
Szamin
újonc
válasz
patex1983 #149747 üzenetére
Nekem is gyakran vannak alvás problémáim, pedig nem este későn edzek.
Voltam már dokinál is ez ügyben, elküldött vérvételre, de nem talált semmi rendelleneset, így csak felírt egy csomó gyógyszert (pl. xanaxot), amiket természetesen ki sem váltottam. Most a Biotech USA Sleep készítményével szemezek, hátha segít.
-
válasz
patex1983 #149709 üzenetére
Házasságban még nem voltam, de ezt éreztem én is egyik utóbbi kapcsolatomban. Amúgy mai napig bűntudatom van miatta. Nem a döntést bántam meg, mert boldogabb vagyok így, csak tudom, hogy nagyon megbántottam azt a lányt. Okos, értelmes, csinos lány volt, csak valami hiányzott belőle nekem. Tudom, hogy ő nagyon szeretett. Én is őt, csak nem szenvedéllyel. És ez nem az volt, hogy régóta együtt vagyunk és már nem olyan izgalmas, mint az elején volt. Az elején sem volt olyan a részemről. Ettől függetlenül belementem és nem volt rossz egyébként sosem. Csak nem is volt különösebben jó. Inkább olyan semmilyen volt. És sztem 10-ből 9-en nem léptek volna ki egy ilyen kapcsolatból, mert igazából nem volt semmi komoly probléma vele, csak amikor belegondoltam, hogy vele kéne összekötnöm az életem és így kéne a hátralévőt leélni, szenvedély nélkül, kivert a hideg veríték. És nagy nehezen, de szakítottam. Pedig egyébként jó családi hátterű, értelmes, jó állással rendelkező, jó humorú lány volt, lelki betegségek nélkül. Biztos vagyok benne, hogy sokan inkább ellennének egy kényelmes, de nem túl színes kapcsolatban, de én nem ilyen vagyok.
A mostani csajom viszont racionális szempontból a legrosszabb az összes eddigi csajaim közül (pedig volt egy pár). Anyámékat veri is a hideg víz miatta. De én most boldognak érzem magam vele. Úgy érzem, hogy azt kapom tőle, amit egy nőtől várok. A szex talán még soha nem volt ilyen jó és egyszerűen jól érzem vele magam. Érdekes dolgok ezek -
Ļantos
aktív tag
válasz
patex1983 #149549 üzenetére
Ennyire nem egyszerű. Van ismerősöm aki hülyére zabálja magát, pörkölt, kenyér, sütemény, cserébe kockás has. Csajok a teremben se kenyér se cukros dolgok, sok kardió, mégse tudja némelyik a vállalható formát hozni. Feltételezem estére nem tömik meg magukat ők sem. Max valami hímnemű egyed
Woodslave
Ha meghízol, az igaz barát egyből beszólA többi meg csak érdekember.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
patex1983 #149547 üzenetére
Én sokat gondolkozok, hogy azért hízok-e, mert szar a genetikám,vagy mert túl sokat zabálok. Szerintem a második.
Idén alig ment le 13 kg, aztán visszajött 3, szóval 120-ról 110-re mentem le, bár igaz, hogy sok izmot is felrántottam.
Azt nem tudom eldönteni, hogy diétázzak-e ősszel/télen, vagy csak tartsam magam szinten és szépen nyomjam az edzéseket. -
Zola007
veterán
válasz
patex1983 #149146 üzenetére
"Nem is igazán az a lényeg, hogy jól néznek ki, hanem az, hogy kedvesek, mosolyognak, normálisak, tudnak köszönni stb....."
Ez valóban sokkal fontosabb
(#149149) MATEO6600 : jó, mondjuk kissé magamból indultam ki. Én már edzettem vagy 7-8 teremben, mindenhol feltalálom magam és már immunis vagyok a hülye 3.14csákra. Inkább legyen bányarém a pultos, mint mindenhol penész és fingszag.
-
MATEO6600
őstag
-
Zola007
veterán
válasz
patex1983 #149131 üzenetére
ne vedd kötözködésnek, de az ilyeneken mindig megrökönyödöm, mint számító tényező, hogy a "pultos csajok szépek"
(#149132) AsakuraDave: amikor a fiam először azt mondja, hogy úgy akar kinézni mint ez a nyáltartály, abban a pillanatban elveszem a zsebpénzét, lebaszok egy pofont és leteszek elé egy tál töltöttkáposztát
-
HdRew
őstag
válasz
patex1983 #149119 üzenetére
Nem azért válogatok, mert olyan kedvem van, csak egyszerűen túl drágának érzek ár/érték arányban pár konditermet, és ha már úgy van, akkor inkább fizetek egy picit többet egy jobb szolgáltatásért, ennyi az egész. Például szerintem 14 ezer forint a Sugárban baromi drága, főleg, hogy ahhoz képest nem nagy a konditermük.
-
Angel2014
addikt
válasz
patex1983 #147827 üzenetére
Rettentő nagy pénz van benne nagyobb mint a kápszerban...és arra leszek kíváncsi ki fog derülni ki dobta fel őket...lehet netán egy olyan fax rendőr aki tőlük vásárolta a kokszot, na de visszafelé is kell lenni olyan kapcsolatnak hogy ez is ki fog derülni. Az idő nagy úr szokták mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest